Zakelijke outfits in de zomer, wat draag je wel en wat kan echt niet? Ik geeft je de tips.

Deze week in de blog:

 

– Zomerse zakelijke outfits. De do’s én de don’ts

 – Maatje meer outfits

 – Een speciale aanbieding

 – Wie wint de workshop

 Schrijf je in als VIP Volger, dan doe jij ook mee aan alle winacties en kortingacties

 

Deze week niet in de blog?

 Vorige week heb ik beloofd jullie te vertellen hoe je je jeans langer goed houdt, maar door de hitte deze week besloot ik eerst te vertellen over hoe je je moet kleden met dit weer. Dus geen zorgen! De jeans tips zijn niet weg, je leest ze binnenkort in mijn blog. Beloofd 😉

 

 

Zomerse zakelijke outfits

Het is meestal de bedoeling dat we stijlvol gekleed naar kantoor gaan. Maar hoe doe je dat wanneer het 30 graden of meer is? ☀️

Kijk allereerst naar de dresscode op je werk, wat is de uitstraling van het bedrijf waar je werkt? Mag je een uitzondering maken bij tropische temperaturen?  
Zelfs als dat kan zijn er een aantal absolute no-go’s, hier zet ik er acht voor je op een rijtje: 

 

Don’ts met 30+ graden

 1. Shorts of hotpants 

2. Slippers 

3. Minirokjes  

4. Naakte oksels 

5. Fladderende zomer jurkjes 

6. Hemdjes met spaghetti bandjes 

7. Hele diepe decolletés 

8. Zichtbaar ondergoed

 

Wat draag je dan wel?

Een colbertje hoort er bij op kantoor, vooral tijdens een presentatie of een belangrijk gesprek. Maar zorg er met dit weer voor dat je hem ook uit kunt doen. Draag daarom niet een basic t-shirt of topje en jeans, maar een stijlvolle pantalon en een mooie blouse. Voor de blouse kun je zelfs kiezen voor een blouse van dunne stof (maar zorg dat ‘ie niet transparant wordt) Kies ook bij voorkeur een blouse met een detail of kleed hem aan met bijvoorbeeld een broche of een strik. Zo blijf je gekleed, zelfs zonder colbertje. Verderop in mijn blog heb ik alvast een aantal blouses met die uitstraling voor je geshopt.

 

Do’s met 30+ graden

 

1. Kies voor een kulot, deze valt los aan je lichaam en is dus lekker koel 

 2. Kies je lekker luchtig voor een peep-toe of zelfs een stijlvol sandaaltje? Zorg er dan voor dat je voeten verzorgd zijn en je nagels netjes gelakt

3. De rok draag je op de knie zodat je geen inkijk hebt als je gaat zitten. De wel bekende upskirt 

4. Kies een top met minimaal een overhangend mouwtje. Het roomkleurige topje hieronder bijvoorbeeld

5. Als je een dun jurkje draagt met deze temperaturen zorg er dan voor dat je waakt voor de see through

6. Kies natuurlijke materialen, die zijn veel koeler

7. Let op dat je decolleté niet te diep is, your eyes are up here 😉 

8. Zorg dat je lingerie niet doorschijnt, zowel in kleur als met het textuurtje

    (Binnenkort meer tips over het kiezen van de juiste lingerie)

 

 

 

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Meld je hier aan als VIP VOLGER ik houd je dan op de hoogte van alle acties en events die nog gaan komen.

Een zakelijk zomerpak, of eigenlijk een combinatie want de broek is van een heel ander merk dan het colbert. Maar de kleuren matchen perfect. Kleuren die zij heel graag draagt en die ze met heel veel items uit haar kast kan combineren. Nu (met deze temperaturen) een blouse met een korte mouw. Als jasje dan uit gaat, blijft het een zakelijke look. Looking good

Check mijn webshop voor de sale items

Losvallende vestjes 

Nog even een dun soepel vest toevoegen aan je mouwloze jurk en voor de warmste dagen op kantoor ben jij gestyled.  De “naakte oksels zijn op veel kantoren  een no go.

Luchtige zakelijke outfit.

Jurken  met een korte mouw

Zomerse jurkjes, welke draag jij graag met deze temperaturen?  Ga voor losvallende jurken of kies voor dunne stoffen. Zo kom je deze dagen wel door. Elegant en kleurrijk. And off you go!

Losvallende dunne jurken zijn erg comfortabel voor de zomer maanden. 

Check mijn webshop voor de sale items

Voor als het wat minder tropisch weer is. Kies dan b.v. voor dunne blouses met een print, strik of roesje. Als het colbert uit gaat blijft je outfit overeind.

Veel dames voelen zich (ook in de zomer) het lekkerst in donkere kleuren.

Kies voor dunne soepelvallende materialen die een elegante uitstraling hebben maar voor de warme dagen lekker aanvoelen. Voor de pantalon kun je wel voor een voller materiaal kiezen zoals katoen.

Het losvallende bloesje om de tropische dagen door te komen. Het detail van de blouse en het kleine mouwtje zorgen ervoor dat je het kolbertje uit kunt laten. 

Wie heeft de zakelijk styling workshop gewonnen?

De winnares is:    Sandra de Heer

Sandra van harte gefeliciteerd met de prijs! Binnenkort zie ik jou met je vriendinnen of collega’s in mijn studio voor de styling sessie waar ik jullie persoonlijk advies ga geven. Ik neem contact met je op en we prikken een datum!

Speciale aanbieding voor jou!

Je hebt niet gewonnen maar wil toch heel graag persoonlijk stylingavies in een workshop. Wat nu? Dan is nu je kans om toch een workshop te volgen bij mij. Als je je nu aanmeld voor deze workshop 2 uur stylingadvies voor 5 personen in mijn studio dan heb ik een speciale aanbieding voor je. Je betaald nu slechts 375,- voor het volgen van deze workshop in 2019.

Heb je interesse? Neem per mail contact met me op, dan plannen we snel een workshop in! Deze actie is geldig tot 31 juli.

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het item. Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien!

Maandag: Outfit van de dag

Dinsdag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Lees meer
Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Lees meer
Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Lees meer
Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Lees meer
Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Lees meer
Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Lees meer
Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Lees meer
Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

Lees meer
20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Lees meer
Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Lees meer
Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Lees meer
Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Lees meer
Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Lees meer
Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Deze week de fashionvraag van Brigitte: "Ik heb een mooie donkergroene driekwart broek met wijde pijpen. Hoe kan ik die stylen en wat voor schoenen draag ik daar onder? Als ik ga zitten zijn pantykousjes te kort. De broek schuift dan tot net onder mijn knie. Panties...

Lees meer
Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Lees meer
Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper