Zakelijke outfits in de zomer, wat draag je wel en wat kan echt niet? Ik geeft je de tips.

Deze week in de blog:

 

– Zomerse zakelijke outfits. De do’s én de don’ts

 – Maatje meer outfits

 – Een speciale aanbieding

 – Wie wint de workshop

 Schrijf je in als VIP Volger, dan doe jij ook mee aan alle winacties en kortingacties

 

Deze week niet in de blog?

 Vorige week heb ik beloofd jullie te vertellen hoe je je jeans langer goed houdt, maar door de hitte deze week besloot ik eerst te vertellen over hoe je je moet kleden met dit weer. Dus geen zorgen! De jeans tips zijn niet weg, je leest ze binnenkort in mijn blog. Beloofd 😉

 

 

Zomerse zakelijke outfits

Het is meestal de bedoeling dat we stijlvol gekleed naar kantoor gaan. Maar hoe doe je dat wanneer het 30 graden of meer is? ☀️

Kijk allereerst naar de dresscode op je werk, wat is de uitstraling van het bedrijf waar je werkt? Mag je een uitzondering maken bij tropische temperaturen?  
Zelfs als dat kan zijn er een aantal absolute no-go’s, hier zet ik er acht voor je op een rijtje: 

 

Don’ts met 30+ graden

 1. Shorts of hotpants 

2. Slippers 

3. Minirokjes  

4. Naakte oksels 

5. Fladderende zomer jurkjes 

6. Hemdjes met spaghetti bandjes 

7. Hele diepe decolletés 

8. Zichtbaar ondergoed

 

Wat draag je dan wel?

Een colbertje hoort er bij op kantoor, vooral tijdens een presentatie of een belangrijk gesprek. Maar zorg er met dit weer voor dat je hem ook uit kunt doen. Draag daarom niet een basic t-shirt of topje en jeans, maar een stijlvolle pantalon en een mooie blouse. Voor de blouse kun je zelfs kiezen voor een blouse van dunne stof (maar zorg dat ‘ie niet transparant wordt) Kies ook bij voorkeur een blouse met een detail of kleed hem aan met bijvoorbeeld een broche of een strik. Zo blijf je gekleed, zelfs zonder colbertje. Verderop in mijn blog heb ik alvast een aantal blouses met die uitstraling voor je geshopt.

 

Do’s met 30+ graden

 

1. Kies voor een kulot, deze valt los aan je lichaam en is dus lekker koel 

 2. Kies je lekker luchtig voor een peep-toe of zelfs een stijlvol sandaaltje? Zorg er dan voor dat je voeten verzorgd zijn en je nagels netjes gelakt

3. De rok draag je op de knie zodat je geen inkijk hebt als je gaat zitten. De wel bekende upskirt 

4. Kies een top met minimaal een overhangend mouwtje. Het roomkleurige topje hieronder bijvoorbeeld

5. Als je een dun jurkje draagt met deze temperaturen zorg er dan voor dat je waakt voor de see through

6. Kies natuurlijke materialen, die zijn veel koeler

7. Let op dat je decolleté niet te diep is, your eyes are up here 😉 

8. Zorg dat je lingerie niet doorschijnt, zowel in kleur als met het textuurtje

    (Binnenkort meer tips over het kiezen van de juiste lingerie)

 

 

 

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Meld je hier aan als VIP VOLGER ik houd je dan op de hoogte van alle acties en events die nog gaan komen.

Een zakelijk zomerpak, of eigenlijk een combinatie want de broek is van een heel ander merk dan het colbert. Maar de kleuren matchen perfect. Kleuren die zij heel graag draagt en die ze met heel veel items uit haar kast kan combineren. Nu (met deze temperaturen) een blouse met een korte mouw. Als jasje dan uit gaat, blijft het een zakelijke look. Looking good

Check mijn webshop voor de sale items

Losvallende vestjes 

Nog even een dun soepel vest toevoegen aan je mouwloze jurk en voor de warmste dagen op kantoor ben jij gestyled.  De “naakte oksels zijn op veel kantoren  een no go.

Luchtige zakelijke outfit.

Jurken  met een korte mouw

Zomerse jurkjes, welke draag jij graag met deze temperaturen?  Ga voor losvallende jurken of kies voor dunne stoffen. Zo kom je deze dagen wel door. Elegant en kleurrijk. And off you go!

Losvallende dunne jurken zijn erg comfortabel voor de zomer maanden. 

Check mijn webshop voor de sale items

Voor als het wat minder tropisch weer is. Kies dan b.v. voor dunne blouses met een print, strik of roesje. Als het colbert uit gaat blijft je outfit overeind.

Veel dames voelen zich (ook in de zomer) het lekkerst in donkere kleuren.

Kies voor dunne soepelvallende materialen die een elegante uitstraling hebben maar voor de warme dagen lekker aanvoelen. Voor de pantalon kun je wel voor een voller materiaal kiezen zoals katoen.

Het losvallende bloesje om de tropische dagen door te komen. Het detail van de blouse en het kleine mouwtje zorgen ervoor dat je het kolbertje uit kunt laten. 

Wie heeft de zakelijk styling workshop gewonnen?

De winnares is:    Sandra de Heer

Sandra van harte gefeliciteerd met de prijs! Binnenkort zie ik jou met je vriendinnen of collega’s in mijn studio voor de styling sessie waar ik jullie persoonlijk advies ga geven. Ik neem contact met je op en we prikken een datum!

Speciale aanbieding voor jou!

Je hebt niet gewonnen maar wil toch heel graag persoonlijk stylingavies in een workshop. Wat nu? Dan is nu je kans om toch een workshop te volgen bij mij. Als je je nu aanmeld voor deze workshop 2 uur stylingadvies voor 5 personen in mijn studio dan heb ik een speciale aanbieding voor je. Je betaald nu slechts 375,- voor het volgen van deze workshop in 2019.

Heb je interesse? Neem per mail contact met me op, dan plannen we snel een workshop in! Deze actie is geldig tot 31 juli.

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het item. Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien!

Maandag: Outfit van de dag

Dinsdag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Lees meer
Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Lees meer
Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Lees meer
Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

Lees meer
De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

Lees meer
De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Lees meer
Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

Lees meer
De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...

Lees meer
De zwarte basic broek

De zwarte basic broek

De zwarte basic broek Ben jij al klaar voor de herfst? Hij is nu echt onderweg, dus het is tijd voor de herfstbasis: De zwarte basic broek. Zoals je in de zomer een witte broek hebt die mooi matcht bij de heldere tinten van het seizoen heb je in het najaar een zwarte...

Lees meer
Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek.  Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Lees meer
Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Lees meer
Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Lees meer
Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer.  In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen creëren. I love...

Lees meer
Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer
De schaar in mijn t-shirt

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer
Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Lees meer
Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper