Zakelijke outfits in de zomer, wat draag je wel en wat kan echt niet? Ik geeft je de tips.

Deze week in de blog:

 

– Zomerse zakelijke outfits. De do’s én de don’ts

 – Maatje meer outfits

 – Een speciale aanbieding

 – Wie wint de workshop

 Schrijf je in als VIP Volger, dan doe jij ook mee aan alle winacties en kortingacties

 

Deze week niet in de blog?

 Vorige week heb ik beloofd jullie te vertellen hoe je je jeans langer goed houdt, maar door de hitte deze week besloot ik eerst te vertellen over hoe je je moet kleden met dit weer. Dus geen zorgen! De jeans tips zijn niet weg, je leest ze binnenkort in mijn blog. Beloofd 😉

 

 

Zomerse zakelijke outfits

Het is meestal de bedoeling dat we stijlvol gekleed naar kantoor gaan. Maar hoe doe je dat wanneer het 30 graden of meer is? ☀️

Kijk allereerst naar de dresscode op je werk, wat is de uitstraling van het bedrijf waar je werkt? Mag je een uitzondering maken bij tropische temperaturen?  
Zelfs als dat kan zijn er een aantal absolute no-go’s, hier zet ik er acht voor je op een rijtje: 

 

Don’ts met 30+ graden

 1. Shorts of hotpants 

2. Slippers 

3. Minirokjes  

4. Naakte oksels 

5. Fladderende zomer jurkjes 

6. Hemdjes met spaghetti bandjes 

7. Hele diepe decolletés 

8. Zichtbaar ondergoed

 

Wat draag je dan wel?

Een colbertje hoort er bij op kantoor, vooral tijdens een presentatie of een belangrijk gesprek. Maar zorg er met dit weer voor dat je hem ook uit kunt doen. Draag daarom niet een basic t-shirt of topje en jeans, maar een stijlvolle pantalon en een mooie blouse. Voor de blouse kun je zelfs kiezen voor een blouse van dunne stof (maar zorg dat ‘ie niet transparant wordt) Kies ook bij voorkeur een blouse met een detail of kleed hem aan met bijvoorbeeld een broche of een strik. Zo blijf je gekleed, zelfs zonder colbertje. Verderop in mijn blog heb ik alvast een aantal blouses met die uitstraling voor je geshopt.

 

Do’s met 30+ graden

 

1. Kies voor een kulot, deze valt los aan je lichaam en is dus lekker koel 

 2. Kies je lekker luchtig voor een peep-toe of zelfs een stijlvol sandaaltje? Zorg er dan voor dat je voeten verzorgd zijn en je nagels netjes gelakt

3. De rok draag je op de knie zodat je geen inkijk hebt als je gaat zitten. De wel bekende upskirt 

4. Kies een top met minimaal een overhangend mouwtje. Het roomkleurige topje hieronder bijvoorbeeld

5. Als je een dun jurkje draagt met deze temperaturen zorg er dan voor dat je waakt voor de see through

6. Kies natuurlijke materialen, die zijn veel koeler

7. Let op dat je decolleté niet te diep is, your eyes are up here 😉 

8. Zorg dat je lingerie niet doorschijnt, zowel in kleur als met het textuurtje

    (Binnenkort meer tips over het kiezen van de juiste lingerie)

 

 

 

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Meld je hier aan als VIP VOLGER ik houd je dan op de hoogte van alle acties en events die nog gaan komen.

Een zakelijk zomerpak, of eigenlijk een combinatie want de broek is van een heel ander merk dan het colbert. Maar de kleuren matchen perfect. Kleuren die zij heel graag draagt en die ze met heel veel items uit haar kast kan combineren. Nu (met deze temperaturen) een blouse met een korte mouw. Als jasje dan uit gaat, blijft het een zakelijke look. Looking good

Check mijn webshop voor de sale items

Losvallende vestjes 

Nog even een dun soepel vest toevoegen aan je mouwloze jurk en voor de warmste dagen op kantoor ben jij gestyled.  De “naakte oksels zijn op veel kantoren  een no go.

Luchtige zakelijke outfit.

Jurken  met een korte mouw

Zomerse jurkjes, welke draag jij graag met deze temperaturen?  Ga voor losvallende jurken of kies voor dunne stoffen. Zo kom je deze dagen wel door. Elegant en kleurrijk. And off you go!

Losvallende dunne jurken zijn erg comfortabel voor de zomer maanden. 

Check mijn webshop voor de sale items

Voor als het wat minder tropisch weer is. Kies dan b.v. voor dunne blouses met een print, strik of roesje. Als het colbert uit gaat blijft je outfit overeind.

Veel dames voelen zich (ook in de zomer) het lekkerst in donkere kleuren.

Kies voor dunne soepelvallende materialen die een elegante uitstraling hebben maar voor de warme dagen lekker aanvoelen. Voor de pantalon kun je wel voor een voller materiaal kiezen zoals katoen.

Het losvallende bloesje om de tropische dagen door te komen. Het detail van de blouse en het kleine mouwtje zorgen ervoor dat je het kolbertje uit kunt laten. 

Wie heeft de zakelijk styling workshop gewonnen?

De winnares is:    Sandra de Heer

Sandra van harte gefeliciteerd met de prijs! Binnenkort zie ik jou met je vriendinnen of collega’s in mijn studio voor de styling sessie waar ik jullie persoonlijk advies ga geven. Ik neem contact met je op en we prikken een datum!

Speciale aanbieding voor jou!

Je hebt niet gewonnen maar wil toch heel graag persoonlijk stylingavies in een workshop. Wat nu? Dan is nu je kans om toch een workshop te volgen bij mij. Als je je nu aanmeld voor deze workshop 2 uur stylingadvies voor 5 personen in mijn studio dan heb ik een speciale aanbieding voor je. Je betaald nu slechts 375,- voor het volgen van deze workshop in 2019.

Heb je interesse? Neem per mail contact met me op, dan plannen we snel een workshop in! Deze actie is geldig tot 31 juli.

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het item. Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien!

Maandag: Outfit van de dag

Dinsdag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Hoe styl ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek. Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Lees meer

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Lees meer

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Lees meer

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer.  In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen creëren. I love...

Lees meer

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Lees meer

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Lees meer

Win een styling workshop met je vriendinnen

Bekijk de fashionvideo en shop daarna de items uit deze video. Workshop zakelijke styling. Vind jij het ook zo lastig om de juiste keuzes te maken in zichtbaarheid? Wat trek je aan, en wat wil je uitstralen? Vooral zakelijk is het soms gewoon moeilijk om de juiste...

Lees meer

5 Styling tips voor Nicole

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl 5 Styling tips voor Nicole     Nicole was de prijswinnares van de actie van een aantal weken geleden. Vorige week kwam ze met haar kleding naar mijn...

Lees meer

Stedentrip outfits! Wat zat er in mijn koffer naar Parijs

Stedentrip outfits Mijn koffer gaat altijd lekker vol omdat ik het heerlijk vind om 's ochtends keuze te hebben wat betreft mijn outfit. Wat gaan we doen die dag? Wat voor weer is het? En waar heb ik dan zin in? Fijn om dan mijn favoriete set voor de dag te kiezen....

Lees meer

Hoe style je een casual chique outfit?

Casual chique is misschien wel mijn favoriete look. Maar mijn outfit casual chique stylen, hoe doe ik dat? Even een paar voorbeelden op een rijtje.   1. Ik draag ripped jeans met een chique wit blousje. Daar voeg ik een stoere riem aan toe en style de set af met...

Lees meer

5 tips voor jouw bruiloft outfit

Heb jij binnenkort een bruiloft? Dan heb ik hier vijf tips voor jouw bruilofts outfit! Check voor je je outfit gaat shoppen altijd eerst de dresscode. Draag een klein handtasje of clutch voor je lippenstift en je telefoon, de grote tas blijft achter in de auto 😉 Neem...

Lees meer

Zo stijl je je zomer colbert | Moederdag korting voor jou

Zo stijl je je zomer colbert op verschillende manieren. Ik geef je in de fashionvideo en in deze blog de voorbeelden, check daarna je garderobe om nog meer uit je kledingkast te halen.  Moederdag, een dag van speciale aandacht voor je moeder. Een lekker geurtje, een...

Lees meer

Hoe voorkom je dat je witte broek doorschijnt

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl  Hoe voorkom je dat je lingerie door je witte broek heen schijnt? Blijft jouw witte broek eeuwig in de kast liggen omdat je bang bent dat je lingerie...

Lees meer

Deze accessoires maken je outfit af

Accessoires om je outfit een boost te geven. Heb jij veel accessoires? Of ga jij voor een plane outfitje. Elk seizoen zijn er ook op het gebied van accessoires weer nieuwe trends. In bovenstaande fashionvideo laat ik al zien wat voor trends dat zijn, o.a. de rieten...

Lees meer
Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper