Zakelijk stylingadvies voor mijn klanten.

15marjon 4 maastricht

Vandaag show ik jullie mijn laatst geschoten outfit tijdens mijn verblijf in Maastricht. Kleding die zeker comfortabel zit en een vrouwelijk elegante uitstraling heeft. Dat laatste zijn mijn klanten van mij gewend. Wil jij op de ook op de hoogte blijven van mijn tips en trics op zakelijk kledingadvies, om op de hoogte te blijven van mijn kledingadvies schrijf je dan in voor mijn blog. Wekelijks krijg je dan een update van de trends en alle kledingadviezen voor elk figuurtype.

PeerDeze outfit is zeer geschikt voor een peermodel en als je lengte wil maken. De top en broek zijn in een kleur gestyled zodat je een ton sur ton* effect krijgt. De lange soepele jas valt slank over de heupen, erg voordelig voor een peerfiguur. Hierbij speel je dus met een verticaal lijnenspel.

 

 

*ton sur ton: top en broek/rok zijn in dezelfde kleur.

 

 

 

Volgende week: Mode winter 2014