Ik neem jullie even mee terug in tijd, we reizen terug naar Paris waar ik het genoegen had de fashion week te mogen bijwonen! Van show naar show rennen, taxi in taxi uit en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als personal shopper was dit een geweldige ervaring, om geïnspireerd te worden door al de fashion, en zo kan ik als Your Personal shopper mijn klanten voorzien van kledingadvies en stijladvies, want uiteraard is jouw eigen style het aller belangrijkste om jouw eerste indruk achter te laten. Hier horen hier geschikte outfits bij. Denk aan mooie statement coats, Michael Kors peep toe pumps, clutches en natuurlijk een mooie jurk. Alles draait om dat ene moment want je hebt maar 1x de kans de eerste indruk te maken, toch? Ik zie een aantal van mijn klanten in deze set voor een zakelijke afspraak. Wel met een iets zakelijkere tas, en als je een feestelijkere gelegenheid hebt, is deze bijpassende clutche een mooie combi. Deze set is geschikt voor een zandloperfiguur of een peerfiguur. Voor een appelfiguur is de jurk te hoog gesloten omdat een appelfiguur een grotere decolleté heeft en dus raad ik aan om een v hals te nemen voor de dames met een appelfiguur. More to come.

 

Pick collage roze jurk