Your Personal Shopper showt je vandaag weer een andere outfit met all shades of grey. Aangezien velen van jullie het een interessante look vonden in de blog van gisteren, wil ik nu een andere combi laten zien. Ik hoor vaak van mijn klanten dat ze de setjes in hun kast laten zo als het is. Jammer zou ik zeggen. Haal meer uit je kledingkast door meer te mixen en te matchen. Ik help je daar graag mee. Je creëert met een paar nieuwe tops en een schoentje én wat accessoires van het nieuwe seizoen weer een geheel nieuwe garderobe.

5 grijs sportief

Lokatie: Hermitage Amsterdam

ZuilVeel zuilfiguurtypes vinden het fijn om iets meer volume te creëren. Kies dan voor een vest met wat volume in een wat wijder vallend model.

 

 

 

AppelMaar als je een (klein) buikje hebt (appelfiguur), is een iets wijder uitstaand vestje ook een aanrader. Het is lekker verhullend, zorg wel dat het breisel niet te dik is, anders accentueer je weer te veel.

In de grote maten mode geldt: ton sur ton werkt altijd!

 

 

Volgende week Grote maten mode blogs. Wat zijn de do’s voor grote maten mode.
Heb je nog Fashionvragen, ik schrijf er graag over in mijn blog.