De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast in om de items bij elkaar te matchen die je er goed uit laten zien!
fashion styling tips Your Personal shopper

Deze items konden in 2020 en nemen we mee naar 2021

De pofmouw was het afgelopen jaar echt een nieuwe trend en wat mij betreft nemen we die zeker mee naar het nieuwe jaar deze topper staat namelijk op bijna alle items zoals jeans, maxirok en ja, ook zeker op een stay at home broek (lees jogging broek) want we gaan ook in 2021 nog even thuis werken en dus gaan we voor de comfy look.

De flared broek is al even in beeld op modegebied, en voor sommige is de flared uiteindelijk ook een favoriet items in hun kast geworden. Er zijn de fashionista’s  die meteen voor een trendy item gaan en sommige komen er iets later achter hoe leuk de flared broek hen staat en eenmaal kennis gemaakt met de flared broek kunnen ze niet meer zonder :). Dus de flared broek gaan we ook zeker in 2021 terug zien, ik kies dan voor de flared broek in jogging stof voor het comfort. 

Imitatie leren items gaan ook zeker mee naar 2021, waar we afgelopen seizoen al gingen voor de lederlook items ga ik je er de komende tijd prachtige nieuwe looks laten zien. So stay tuned. Waar ik deze lederlook laat zien? Elke werkdag post ik de outfit of the day op Instagram en Facebook, volg me en je ziet de lederlook vanzelf voorbij komen.

Kleurige multicolor truien  zijn de nieuwkomers en dus zeker een must have in je garderobe, ook omdat het altijd leuk is een om als we via zoom een call hebben en je hebt een kleurig kledingstuk aan dan geeft dat een gezellig beeld. Kies voor jouw favoriete vrolijke kleur en je zult stralen tijdens de zoom sessie. Alleen nog een even een leuke achtergrond en jouw plaatje is compleet.

mint groene dames blouse met pofmouw Your personal shopper
zwarte dames blouse met pofmouw your personal shopper

Deze winter gaan we voor de pastels en multi Color  

Deze heerlijke frisse kleur maakt de wereld een beetje vrolijker en kunnen we onze garderobe  weer heerlijk restylen, want die lichte jeans kan weer uit de kast en toveren we dus om naar een nieuwe outfit. Kies jij voor  blauw of voor de roze?

 

Multi color dames trui Your Personal Shopper
Noorse dames trui licht blauw Your Personal shopper
Roze Gebreide dames trui met shawl Your Personal Shopper
Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...