Het is heel eenvoudig om kans te maken op een mooie prijs. Maak een goede foto waar op je het item draagt dat je hebt gekocht in mijn webshop en mail die foto naar mij. Aan het einde van de maand gaan alle inzenders in de hoge hoed en daar zullen willekeurig de winnaars uit getrokken worden. De hoofdprijs is een restylingsessie bij mij in de studio t.w.v. 199,-! Of win een trendy zijden shawl t.w.v. € 39,95, een prachtig paar oorbellen t.w.v. € 59,95 of een half uur online stylingadvies t.w.v. € 60,-. Op 3 februari maak ik de prijswinnaars bekend, dus doe nu nog mee!

Ben jij nog geen VIP Volger? Schrijf je dan nu nog in.

Dit zijn al een aantal kanshebbers

Classic basic sweaters, ze zijn niet weg te denken uit je garderobe. Gecombineerd met de trend van het moment: We kunnen en we willen niet zonder. De trend waar we nu niet omheen kunnen en die we met deze basic gaan combineren is de ruiten broek. We stylen deze af met een witte boot en een grote coat.

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Wil je deze set iets eleganter stylen? Dan heb ik hieronder nog 2 witte trendy laarsjes voor je geselecteerd. Ook nog een andere witte boot met nét een ander detail.

Nog zo’n classic basic in je kast. Zo’n broekje dat je eigenlijk elke dag wil dragen. Er zijn een aantal dames die zo’n broekje in tweevoud in de kast hebben hangen. En ik maar denken dat alleen mannen van alle items twee dezelfde in de kast hebben hangen. Hihi 😉

De bretonse streep: Ook weer zo’n klassieker. Het is zo een krachtig patroon dat je niet ongezien kunt zijn waar je ook bent. En of je er nu een ruit of een bloem bij combineert, deze streep heeft het helemaal qua uitstraling en is méga te combineren. In de komende blogs laat ik zien hoe deze telkens weer te restylen is dus mis geen blog en je blijft totaal op de hoogte van alle komende trends.

Of je gaat voor de strepen broek met een effen sweatertje. Dat dit een easy going setje is, dat mag wel duidelijk zijn. maar geef nog even een accentje aan je outfit met je rode boots, en je maakt er een stijlvolle én stoere look van. And there you go again!

Colletje, ruiten rok, enkellaarsje en dikke panty. Hier kan je gewoon niet mee fout gaan.

Welke combinatie zou jij kiezen? of misschien heb jij wel alle items in je kast hangen om dit basic truitje ( met een twist 😉) maximaal te combineren. 

Soms komen kleuren niet helemaal over zoals ze zijn. Zie hier hoe mooi helder het grijze truitje is. 

En als de zon straks doorkomt, dan gaat dit zelfde truitje op de wítte pantalon.

De ruit is nu ook veel te vinden, een trendy item voor dit voorjaar. Ik style deze met een dikke maillot en de boot. Het basic truitje met een touch van knopen maakt deze outfit tot een comfie look. Easy en elegant. 

Of je styled het zwarte truitje met de ruiten skinny pants. 

All black with a couple of details  Hoe heerlijk is het om even weg te duiken in je zwarte kleding. Basics blacks maar dan wel met wat details in de items. You know me! Nog wel even met een kraagje en een schoen van lakleer, dat dan weer wel!

De kanten top behoort voor mij toch ook echt tot basics. Als je me al wat langer volgt dan heb je gezien dat deze topper heel vaak gerestyled word in mijn outfits. I Love it. I Love lace!

Nog zo’n heerlijke basic, de polka dot. Voor sommige dames niet een basic maar het uitgesproken item in haar kast. Blijf me volgen want deze basic jurk ga ik op heel veel manieren voor je stylen de komende tijd. So stay tuned!

Ik vind het altijd leuk om wat accessoires toe te voegen aan mijn outfit. Deze scarabee broche is sinds kort een favoriet van me. Je zult deze vaak terug zien komen in mijn outfits. so stay tuned:)

Je kunt voor de opvallende rode schotse ruit gaan dit seizoen, maar wil je iets subtieler dan heb ik voor jou deze ruit die je niet meer uit wil trekken. Ik heb er een prachtig staalblauw enkellaarsje en tasje bij gecombineerd om de outfit een touch te geven.

Mix and match met je witte bloesje twee toffe outfits uit je garderobe. Een witte blouse met leuke details is altijd een feestje in je kledingkast. Stay tuned er komen nog veel meer styling tips met dit bloesje.

Perfect voor een Peerfiguurtype

Deze set is perfect voor de dames met een maatje meer met een peerfiguur. De taille word mooi geaccentueerd en de billen vallen mooi in de A-lijn van deze jurk. 

Nog een geweldige jurk. Heerlijke stof die door een lichte ribbel gunstig is om een oneffenheid weg te werken. De ringen aan de zijkant van de jurk geven een retro look aan de jurk, die je zowel zakelijk als casual kunt stylen.

P.s. Deze jurk is in de grote maten maatvoering te vinden in mijn webshop.
Mail me als je vragen hebt over de maatvoering dan adviseer ik je.

 

Als je al mijn blogs volgt zul je zien dat ik steeds weer nieuwe combinaties voor je maak met de items die ik shop. Mocht je er vragen over hebben dan mag je me altijd even en mailtje sturen. Velen gingen je al voor met hun stylingvraag. 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper