Hoe leuk is het om samen te shoppen met nog een fashion addict. Deze week heb ik dat gedaan met Carla. Sisters in crime. Bekijk de fashionvideo van deze week en shop met ons mee. Ik shopte deze week outfits voor mijzelf die ik eigenlijk nooit aan zou doen. Maar hoe leuk is het om dat eens een keertje wel te doen. Ik doe een battle met Carla met een zilveren rok met pumps, een outfit die ik niet makkelijk zou kiezen. Helemaal Out of my comfort zone dus.
Als een klant voor een stylingsessie in de studio komt doe ik eigenlijk hetzelfde. Net even anders kleden dan zij zelf hadden gedacht. Net een stapje over de drempel van het veilige setje dat ze altijd zouden kiezen. En zo verrast zijn ze als ze dan zien dat het eigenlijk veel leuker is dan ze gedacht hadden. En vanaf dan is het exit met de basis items.
Ga jij altijd voor veilig? of zou je ook wel eens wat meer durven op fashiongebied?
Ga naar mijn homepage om de verschillende diensten te zien die ik aanbied.  https://www.yourpersonalshopper.nl

De strokenrok is een van de trends van dit zomerseizoen. Kies jij de bloemen versie of ga jij voor de polka dots rok. In de aankomende Live uitzendingen laat ik zien hoe je deze rokken leuk kunt stylen. Dus volg me ook doordeweeks ook op Facebook en Instagram en laat je inspireren.

Ook de lange jurken zijn echt volop in the picture, zowel bij de lange dames als bij de wat kleinere dames goed te stylen. Als je wat kleiner bent adviseer ik om een passende lange jurk te kiezen zonder teveel stroken en plooien.

Een knal groene jurk, Wie had gedacht dat die zo leuk zou staan bij mij. Echt “out of my comfort zone”. Zo verrast door deze jurk.
Nu even met mijn favo sneaker, maar met mijn zwarte pump met studs ook niet te versmaden:)

Maar ook in deze uitvoering, de strokenrok, is het geen toppertje?!. Gecombineerd met een t-shirt en sneakers en  je hebt weer een trend te pakken.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper