Hoe stijl ik mijn kerstoutfit?

It’s the most wonderful time of the year

It’s the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je kerstoutfit nog. Om jou die stress te besparen deze feestdagen heb ik een aantal tips voor je. Het belangrijkste is dat je kerstoutfit bij jou past. Niet alleen wat betreft de maat maar zeker de stijl, die moet matchen met jou. Dan voel je je lekker en ga je vanzelf stralen.

De drie punten die je moet bedenken om een perfecte kerstoutfit te plannen:

1. Neem je een broek, een rok of een jurk?

2. Glitters, fluweel of satijn?

3. Welke gelegenheid heb je? Party, diner of thuis bij de open haard?

En dan de drie tips om de kerstoutfit te stylen:

1. Een goed begin is het halve werk: Door jouw favoriete kleur te kiezen ben je al halverwege.

2. Let op het lijnenspel van je lichaam. Benadruk jouw pluspunten.

3. Duik je sieraden kistje in en mix and match jouw accessoires. Een trosje kettingen kan een verrassende nieuwe look maken. 

Hebben deze tips je geholpen? Comment op mijn post op Facebook of stuur een foto op van je kerstoutfit. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe jullie je stylen!

De winnaressen van de glitter shawltjes zijn:

Annemarie Verkleij

Mirjam Wonders

Sophie Drees

Janine Lathouwers

Karin Robbemont

Ineke Robbemont

Nancy van Ockenburg

Carola Ouwerkerk

Betty Koudenburg

Aida Laber

Dames, van harte gefeliciteerd. Bel me om je adres door te geven zodat ik het shawltje op tijd naar je kan versturen voor de feestdagen. Misschien stijl jij het shawltje wel bij je kerstoutfit? ūüėČ

Ik wens jullie hele fijne feestdagen. PROOST!

Your Personal Shopper 2020

Ook in het nieuwe jaar ga ik weer ik weer heel veel nieuwe fashion inspiratie met je delen.
Vanaf 12 januari post ik weer iedere week mijn blog en natuurlijk een fashionvideo op mijn youtube kanaal.

Kan jij niet wachten? Tot die tijd ga ik op¬†Instagram nog wel live om de outfit (of kerstoutfit ūüėČ) van de dag met je te delen, dus volg me daar!

 

Nog snel iets scoren voor je kerstoutfit? Check nu mijn webshop voor de leukste SALE items. Helemaal leuk: er is gratis verzending en retour tot 31 december.

Word VIP VOLGER en ontvang de kortingcode voor 10% extra korting op alle items uit mijn webshop in de nieuwsbrief. 

Deze actie is tot 31 december

Let’s go shopping and styling

Check mijn vorige blogs voor nog meer kerstoutfits

Hele fijne feestdagen en tot volgend jaar,

Groetjes Marjon

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien en geef ik styling tips, volg me daar: instagram live of IGTV of mijn Facebook pagina. 

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij ge√Įnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make‚Äďup¬†secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Hoe voorkom ik blote knie√ęn in de winter?

Hoe voorkom ik blote knie√ęn in de winter?

Deze week de fashionvraag van Brigitte: "Ik heb een mooie donkergroene driekwart broek met wijde pijpen. Hoe kan ik die stylen en wat voor schoenen draag ik daar onder? Als ik ga zitten zijn pantykousjes te kort. De broek schuift dan tot net onder mijn knie. Panties...

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper