Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Wat een jaar! Met veel fashion en heel veel volgers die het leuk vinden om inspiratie op te doen. Zo ook op 7 oktober tijdens mijn eerste fashion event “Follow Me For Fashion”. Ik kreeg zoveel complimentjes, dank allemaal hiervoor. Ook voor mijn team van die dag een dikke duim van mij. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Mocht jij nu niets willen missen van alle acties en events, schrijf je dan direct in voor mijn nieuwsbrief en word VIP VOLGER. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van alle acties en events. Bekijk onderstaande promo video van deze dag.

Vorige week had ik Marianne op bezoek in de studio. Zij was de prijswinnaar van de actie op de thee met Q&A .
Ik gaf haar stylingtips en we gingen allebei in de outfit van de dag ( OOTD) tijdens de live uitzending op Instagram. 
Wil jij ook kans maken op Op de Thee met Q&A? Mail dan naar info@yourpersonalshopper.nl en meld je daar aan. Wil je deze uitzending nog terug kijken? Ga dan naar mijn Facebook, daar staan hij nog online.

Omdat het nieuwe jaar weer van start gaat en we de glitters even in de kast laten hangen, heb ik in deze blog al weer wat fashion inspiratie voor de komende dagen gezet. Nog wel even de nieuwjaars borrels bezoeken (check mijn vorige blogs voor wat glitters) maar verder gaan in de comfie outfits aan. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Alle afgeprijsde items in mijn webshop zijn vanaf vandaag met 50% korting. Als vaste volger kun je hier als eerste gebruik van maken. Neem snel een kijkje in mijn webshop.

Voor de kerstborrel nog een deze glitter plissérok stylen en eigenlijk kun je deze top rok het hele jaar door dragen. Blijf me volgen en ik laat je steeds een andere combie zien met deze topper. 

Gaat de slangen print de panterprint verslaan dit aankomende fashion seizoen? We gaan het zien, ik laat het je weten in de komende blogs.

De  heldere kleuren gaan de kledingrekken weer veroveren het komende seizoen. We gaan richting het voorjaar. En er hangen al veel nieuwe collecties in de winkels. Best gek, want de winter is pas begonnen. Maar ja, Ik kan het niet tegenhouden en eigenlijk vind ik het wel weer heerlijk om de vrolijke heldere kleuren te begroeten. 

Combineer het met je basis zwarte broek en de té gekke winter/voorjaars jas. 

Of je dit teddy jackje nu op jouw favoriete jeans draagt of op  een pantalon. Het is altijd een topper en nu ook nog met 50% korting in mijn  webshop. Nog 1 op voorraad dus ben er snel bij:) Check mijn andere blogs om nog meer combies te zien met dit toffe teddy jackje. 

Ook deze top zie je in verschillende combinaties terug in de vorige blogs. Laat je inspireren door mijn vorige blogs. Mocht je vragen hebben over een van de items in mijn webshop, mail me dan. Ik adviseer je graag. 

Bretons streepje en een grove ruit. Wat een heerlijke combinatie! De broek is overigens een toppertje, hij hangt al in mijn kast en ik laat je er binnenkort wat outfits mee zien. Deze prachtige coat is ook met 50% korting in mijn webshop.

Bijna elke vrouw heeft wel een basis wit overhemd bloesje in haar kast. Altijd een goed idee. In het nieuwe jaar ga ik een fashion video en blog schrijven over dit niet te missen item in je kast. 

Ben jij op zoek naar het lekkerste col truitje? Nou hier is ie dan:) heerlijk zacht (viscose) en dat roesje aan de col en aan de mouw maakt dit tot een altijd te stylen item.

Voor de dame smet een maatje meer deze week de lekkerste jurkjes in mijn blog.  Of je nu de panter of de streep kiest, het is een heerijk pasvorm en stof. Als dit geen musthave is!?

Je ziet ze niet vaak. Een stoer kanten jurkje in deze prachtige kleur in een maatje meer. Deze is er zelfs tot maat 50/52. Hoe cool is dat?

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper