De perfecte jeans voor jou. Wat is jouw perfecte jeans? Ik kreeg een berichtje van een van mijn volgers:

“Met veel plezier kijk ik naar je vlogs en styling video’s! Ik ben een enorme mode liefhebber en volg de trends op de voet.
Ik shop veel maar kan toch niet de juiste outfit vinden die bij me past. Mijn stijl is stoer (sneakers vind ik leuk bij een nette outfit) en vrouwelijk, maar niet tuttig.
Ik zag staan dat ik je een mailtje kan sturen met eens stylingvraag. Nou hier komt ‘ie: Hoe kan ik me het beste kleden?
Ik ben 1.78 lang 73 kg en heb stevige bovenbenen en kuiten, ietwat een buik en verder slank boven (schouders, buste omvang zijn maat kleiner dan onderkant: heupen, bovenbenen).
Jeans hebben de neiging om wat ‘boerig’ te staan, iig minder sierlijk dan hoe ik het bij bijvoorbeeld jou vind staan. Hoe kan ik me het beste kleden?🙏🏼
Alvast bedankt! Ik blijf je volgen, want het maakt me vrolijk en dat is wat mode ook zou moeten zijn, dat het een positieve emotie losmaakt.
Liefs Patrice”

Al die fashionvragen kan ik tijdens een stylingsessie ook met mijn klanten behandelen en ze de juiste adviezen geven. Ook al mijn volgers kunnen vanaf nu al hun fashionvragen aan mij stellen. Stel ook jouw fashionvraag: info@yourpersonalshopper.nl

Het is zo leuk om al jullie fashionvragen te beantwoorden! In de fashionvideo van deze week laat ik je zien welke jeans perfect voor jou kunnen zijn als je wat vollere bovenbenen hebt. Ook, heel belangrijk, laat ik zien welke jeans je vooral niet moet nemen.
Bekijk de fashionvideo en shop daarna in mijn blog jouw perfecte jeans!

Zitten er leuke items tussen waarvan je graag wat meer informatie zou willen hebben? Klik dan op de losse items onder de outfit, dan kom je bij de winkel uit 🙂

En heel mooi geprijsd

Heb jij wat vollere bovenbenen? Dan zijn dit de leukste broeken voor jou!

  1. Kies voor een fijne, egale print
  2. Kies voor een jeans met verticale dubbele wassing
  3. Kies voor een jeans met een verticale naad
  4. kies voor een jeans die op je voet eindigt
  5. Kies voor applicaties onderaan de broek en niet op de bovenbenen
  6. kies voor een jeans met een bies op de zijnaad
  7. Kies voor een jeans in een effen kleur en niet met vlekken wassing

Voor dames met dunnere benen zijn dit super gave trendy jeans! Veel applicaties, parels, ripped jeans, bedrukte jeans met bijvoorbeeld een kersen-, bloemen-, of sterrenmotiefje. Het kan niet gek genoeg zijn!

Met dit soort jeans accentueer je natuurlijk je bovenbenen. Mocht je je bovenbenen dus juist willen afkleden, dan raad ik je af deze jeans te dragen.

Zakelijk goed gestyled

Heb jij de bloemen colbert al gespot? Wat een gezellig, vrolijk kledingstuk. Voeg het toe aan je garderobe en laat je niet weerhouden om andere prints te combineren met de bloemen colbert. Vind je dit moeilijk? Dan laat ik je binnenkort zien hoe je verschillende prints combineert. Stay stuned dus, en abonneer je op mijn YOUTUBE kanaal dan mis je niets van alles wat ik jullie wil laten zien op fashiongebied!

Vergeet daarna niet terug te komen naar dit blog, want ik heb hier onder nog veel meer moois om te laten zien!

Dan zijn dit de prefecte jeans voor jou!

Oh, wat een gave jeans! En mijn meest favoriete jeans is de laatste en de rij. Dat is de jeans die je vorige week in de fashionvideo met Ingrid zag. Bekijk de video nog eens om te zien hoe super deze jeans is!

Deze jurkjes vind ik echt super leuk! Ga jij voor een van deze jurkjes? Ze zijn van hele dunne travel stof. Kreukt niet en zit zoooo zalig, en dus heerlijk voor de mooie dagen die er aan gaan komen.

De echte trends op jeans gebied, ik laat het je in de komende fashionvideo’s zien. Hier zie je alvast wat voorbeelden van wat komen gaat.

Trompet jeans, de jeans met de flosjes of borduursels onderaan de broekspijp, veel borduursels in alle soorten uitvoeringen en ga zo maar door. Laat je jeans de eye catcher zijn van je outfit. Ik laat je de komende tijd nog veel meer variaties zien.

Volg me en kijk wat en waar ik shop. Heb jij nog een fashion of styling vraag? Mail je vraag aan mij, dan beantwoord ik hem persoonlijk of via Facebook live. Misschien neem ik jouw vraag zelfs mee in de fashionvideo!

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper