VIND JE PERFECTE JEANS

Wat is jouw favoriete kledingstuk? Het antwoord zal 9 van de tien keer zijn: mijn jeans. Hoeveel heb jij er in je kast? Maar ook hoor ik vaak: Ik ben op zoek naar dé perfecte jeans. Nou, ik heb er een paar geshopt voor je. Jeans met een prachtige wassing en het allerbelangrijkste, een perfecte fit. Jeans waarvan je er wel 10 van in je kast wil hebben. 

Check eerst mijn fashion video op mijn Youtube kanaal voor stylingtips. Shop daarna jouw favoriete outfit in deze blog.

Fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

En de winnares is: Nicole Aben. Van harte gefeliciteerd met jouw mooie prijs. Ik ga je bellen en ik nodig je uit in mijn studio en beantwoord daar jouw fashionvraag.

TIPS

Wanneer zit een jeans perfect? Ik geef je 8 tips voor het kopen van dé perfecte jeans.

1. Let op de verdeling van de kontzakken. Staan de zakken ver uit elkaar? Dan maakt het je billen voller. 

2. Door meerdere naden die over de achterkant lopen maak je je billen dunner.

3. Door beweging en warmte gaat een jeans wat uitlopen, koop daarom een jeans niet te groot.

4. Een naad of bies aan de zijkant van je jeans maak lengte, dus slanker.

5. Draag een high waist jeans om de eventuele rolletjes rond de buik te camoufleren want  niemand wil een muffin top.

6. Zijn je kuiten wat voller ga dan voor een rechte jeans of zoals in de fashionvideo te zien, de kulot.

7. Zijn je boven benen smal en je kuiten wat voller, ga dan voor de flared jeans. 

8. Een diagonale naad over het been maakt je benen smaller.

Blijf me volgen want er komen nog meer jeansmodellen aan bod in de komende fashionvideo’s.

De onderstaande jeans hebben alle pluspunten voor jouw perfecte jeans.

 

COMFIE OUTFIT

Hoe comfie wil jij je outfit hebben? Als je ’s morgens voor je kast staat en een keuze maakt voor jouw outfit van de dag? Niet nadenken hoe het bloesje blijft zitten en of je jeans afzakt:) Mijn uitgangspunt als styliste is dat de set heel comfortabel moet zijn én de juiste look bij de persoon moet hebben. Een EASY PERSONAL OUTFIT dus.

Lees in deze blog een referentie van een van mijn klanten.

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS

Style je outfit af met een paar mooie details zoals een ceintuur of broche. 

DE KULOT

 

Skinny jeans, baggy jeans of ga jij dit seizoen voor de kulot? Heel eerlijk, deze jeans is niet voor iedereen te stylen. Maar als je het kunt hebben maak je een modestatement.

 TIP: High heels in combie met de kulot doet wonderen:)

SKINNY JEANS

Skinny jeans is sinds 10 jaar echt een hit en niet meer weg bedenken uit onze kledingkast. Maximaal te combineren, acht op jeans staat alles, toch?

 

DE RECHTE JEANS

Een heerlijke broek voor de warme dagen die er aan gaan komen. Dat komt door de dunne jeansstof van dit broekje. Je ziet ze niet heel vaak in de shops dus ik dacht, deze moet ik even met jullie delen.  

Geshopt voor

Karin, Charlotte, Ingrid en Sabine jullie waren opzoek naar dit broekje, dus shop till you drop;)

Of ga lekker voor kleur dit seizoen. Heb jij als eens een gekleerde jeans aangeschaft? Ze zijn nu in echt alle felle kleuren te verkrijgen. Dus jij kunt los gaan als je van kleur houd. 

DE KLASSIEKER

Rood wit blauw. een echte klassieker. Nooit weggeweest en zal ook nooit verdwijnen. 

Wil je meer lengte behouden in je outift? Ga dan niet voor de rode broek, maar voor de donkere jeans. Wel leuk om een accentkleur toe te voegen door er een rode boot onder te dragen. 

LOVELY OUTFIT

Rood staat voor kracht en passie. Deze outfit heeft nog meer liefde te geven:)

ELEGANT EN STOER

Waar ik altijd blij van word: stoer gecombineerd met elegant. Bij de meeste dames is dit echt een super look. Een jeans heeft alijd wat stoers en om deze dan met een klassiek of elegant item te stylen geeft een leuk contrast in je outfit.

ZOMERJAS

Ben jij ook op zoek naar de perfecte zomerjas? Deze lichtgewicht jas matched perfect bij  jouw zomerjeans en maakt je outftit compleet. 

ZOMERTRUITJE

Altijd opzoek naar de beste look? Er is genoeg te combineren uit deze blog. Ga je voor de bovenstaande overhemdblouse of dit klassieke truitje? 

Heb je een Fashionvraag?
Stuur jouw vraag en ik beantwoord hem in de volgende blog. 
Er zijn veel volgers die een fashionvraag willen stellen, dat kan dus hier in mijn blog. Mail jouw vraag en stuur er eventueel foto’s bij die jouw vraag ondersteunen. Zo kan ik je het beste advies geven op fashiongebied. 

Zoek jij de perfecte zittende jeans in een maatje meer met een leuke touche. Het zilveren acccent geeft deze top jeans een boost.  “Go for it girl”

Reactie van een klant

“Ken je dat? Dat je een aantal items in je kast hebt hangen waar je zo blij mee bent. Die altijd leuk staan en waar je complimenten over krijgt als je ze aanhebt. En wat een afscheid als ze echt niet meer kunnen. Inmiddels weet ik dat als ik over kledingstukken praat die dit gevoel bij mij naar boven brengen, ik eigenlijk altijd wel zeker weet dat Marjon ze ooit voor mij heeft gekocht. Hoe is het iedere keer weer mogelijk dat zij zulke leuke combinaties weten te shoppen?

Voor iedereen die een broertje dood heeft aan kleding kopen net zoals ik, is Marjon de perfecte uitkomst. Gezellig met een kopje thee en wat lekkers kleding passen in haar eigen studio. En zoals de regel: pas in de spiegel kijken als de outfit af is, dus ook schoenen aan en accessoires erbij. Ze weet wat bij je past en eigenlijk heb je aan het einde van de passessie alleen maar het dilemma welke stukken je toch weer terug moet hangen omdat het anders echt teveel kleding is. 

Wat ben ik weer goed geslaagd afgelopen week. Zakelijk gemixed met vrije tijd en ook door elkaar heen te combineren. Ik ga als een zelfverzekerde dame naar mijn nieuwe interim opdracht. Dankjewel Marjon!”

 

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper