Glitterjurk of foute kersttrui – Let’s go shopping!
Of je nu in een glitterjurk aan het kerstdiner verschijnt of je heerlijke (foute) kersttrui, alles kan en mag. Check deze blog en laat je inspireren.
Dé trend voor broeken voor de winter 17-18 is echt de pantalon met print. Deze broeken zijn lekker opvallend, een echt statement.
Combineer ze ook met een andere trend van dit seizoen: De grofgebreide trui, en style deze outfit dan af met een kraagje of een opvallende ketting en een enkellaarsje of pump. Een super outfit voor de feestdagen.
Ook in dit blog en in de fashionvideo weer een fashionvraag van een volger. Zij was opzoek naar een wat korter jurkje met een goed decolletté. Deze heb ik voor haar geshopt en staan dus in de blog zodat jullie kunnen zien waar ik geshopt heb. Deze jurkjes zijn er in alle prijsklassen dus misschien zit er voor jou ook een leuke outfit bij.

Ben je meer een broeken type en wil  je je feest outfit een beetje minder heftig? Dan kun je ook deze trendy outfit doen, met accessoires en een hakje.

Je kunt natuurlijk ook voor all-over flowers gaan deze feestmaand. Super trendy, deze outfit!

Deze jurkjes heb ik voor Petra geshopt. Haar fashionvraag was of ik leuke feestjurkjes en alledaagse jurkjes kon shoppen met een v-hals. Daar mee creëer je namelijk een mooie decolleté. De jurkjes mochten ook niet te lang zijn omdat Petra 1.60 is.
Petra is zeven kilo afgevallen, mijn complimenten! Zeven kilo staat voor een hele maat kleiner, en zij heeft dus een volledige nieuwe garderobe nodig. Kleding ook nog innemen is ook nog een optie, dit gaat over het algemeen tot 2 maten. Als je meer dan 2 maten bent afgevallen is het niet meer mooi om de kleding te laten innemen. Veel shop plezier Petra!

Hoe cool is de eerste jurk met print. Deze jurk is een binnenkomer, je blijft niet ongezien. De rits kun je open zetten, zo creëer je een mooi decolleté.
Ook de tweede jurk is een eyecatcher door de mooie retroprint. Het is een rechtvallend  jurkje van mooie soepele stof.
Ook de linker jurk is met de feestdagen een toppertje, voor dames met roodkleurig haar een prachtige kleur, en toch ook een soort van  decolleté door de transparante bovenkant.

 

De overslagtop gaan we het komende seizoen heel veel zien. Na alle hooggesloten jurkjes en tops was het weer tijd voor een wat meer vrouwelijke touch. Daarom zal je deze in mijn komende videos en blogs nog veel meer langs zien komen. Nu heb ik ze gecombineerd met de leren kokkerrrok, de lak enkellaarsjes en nog een statement ketting. Alweer een top outfit voor de komende Christmas party’s!

Dit is echt zo’n jurkje dat je mooi kunt oppimpen voor de kerstdis. De prachtige print gecombineerd met glitter oorbellen. De clutch en de pump doen de rest. Niet te veel toeters en bellen maar een elegant geheel. En na de feestdagen stylen we dat met wat stoere items en kan het jurkje de rest van het jaar nog gedragen worden.

Shine like a star!
Het perfecte onderwonder voor jurkjes met een laag decolleté en een blote rug. Zo kun je shinen en je hoeft je niet druk te maken over je bh bandjes.

Ook deze  BH is ideaal te noemen. You can dance all night long.

De winnares van deze toffe broche is Barbara, zij heeft mijn Facebook bericht gedeeld.
Barbara bel of mail me en de broche stuur ik dan naar je toe.

Deze week kun je de kerstjurk sweater winnen door ook weer mijn Facebook bericht te delen. Woensdag maak ik op mijn instagram bekend wie deze “foute” kerstjurk (maat M) heeft gewonnen. Kijk op mijn instagram account YOURPERSONALSHOPPERNL en volg me daar ook.
Bel of mail me op tijd dan heb je de jurk nog voor de feestdagen in huis.

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper