Trend van Herfst Winter 2019

Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus het is tijd om de eerste najaarstrend met je te delen.

Check eerst mijn fashionvideo hierboven

Najaars trend :GOUD

Zomerse look

Najaars look

Een van de trends voor het najaar is GOUD. Als je me al langer volgt weet je dat ik fan ben van het restylen van kleding. Hoe cre√ęer je steeds weer een nieuwe look. Ik laat het je dit najaar ook weer allemaal zien. Zo ook het gouden vest dat een paar weken geleden in mijn leven kwam ūüôā Een vest dat ik droeg tijdens mijn reis naar Ibiza, s’avonds droeg over mijn zijden jurk, en nu gaat dit vest in de restyling en combineer ik het met andere items uit mijn kledingkast. Dit soepelvallende vest met driekwart mouw kun je eindeloos combineren en dat laat ik je in deze blog en volgende blogs zien. Gouden items ¬†als eye catcher in je garderobe. ¬†

Wil jij VIP VOLGER worden van Your Personal Shopper? Als VIP VOLGER word je op de hoogte gehouden van alle acties en events. Meld je nu aan! 

Zoals je ziet had ik deze set ook tijdens mijn vakantie aan. overdag met een slippertje. nu draag ik deze set met een enkellaarsje. met 20 graden een perfecte outfit. Als het straks wat frisser is gaat er een panty onder. Deze prachtige groene midi rok ga ik steeds weer opnieuw stylen, so stay tuned.

Najaars trend: TEDDY

Nog een trend van komend fashion seizoen, Nee we kunnen er niet omheen. De oversized Teddycoat is dit seizoen een musthave. Je kunt voor een basic kleuren gaan, of kies jij kleur?

Go For Green 

Wil jij de trends van het najaar niets missen. Wil jij zien hoe ik kleding steeds weer restyl, waardoor je meer uit je kledingkast kunt halen? Volg me dan op Instagram waar ik elke dag om half 4 live ga om de outfit van de dag met je te delen.

Het gouden vest dat deze week in de hoofdrol is is een perfect vest voor de dames met een maatje meer. Het valt soepel, maakt niet te veel volume en draagt daardoor comfortabel en oogt elegant. Maar deze off Рwhite sweater moest ik ook even met je delen, want ik ben altijd op zoek naar mijn favo wintertrui, wijdvallend, van viscose, en het liefst in een heldere roomkleur.  Tada! gevonden:)

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Maandag: Outfit van de dag

 

Dinsdag: Outfit van de dag

 

Woensdag: Outfit van de dag

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Lees meer

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer. ¬†In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen cre√ęren. I love...

Lees meer

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Lees meer

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Lees meer

Win een styling workshop met je vriendinnen

Bekijk de fashionvideo en shop daarna de items uit deze video. Workshop zakelijke styling. Vind jij het ook zo lastig om de juiste keuzes te maken in zichtbaarheid? Wat trek je aan, en wat wil je uitstralen? Vooral zakelijk is het soms gewoon moeilijk om de juiste...

Lees meer

5 Styling tips voor Nicole

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar: ¬†info@yourpersonalshopper.nl 5 Styling tips voor Nicole¬†¬†   Nicole was de prijswinnares van de actie van een aantal weken geleden.¬†Vorige week¬†kwam ze¬†met haar kleding naar mijn...

Lees meer

Stedentrip outfits! Wat zat er in mijn koffer naar Parijs

Stedentrip outfits Mijn koffer gaat altijd lekker vol omdat ik het heerlijk vind om 's ochtends keuze te hebben wat betreft mijn outfit. Wat gaan we doen die dag? Wat voor weer is het? En waar heb ik dan zin in? Fijn om dan mijn favoriete set voor de dag te kiezen....

Lees meer

Hoe style je een casual chique outfit?

Casual chique is misschien wel mijn favoriete look. Maar mijn outfit casual chique stylen, hoe doe ik dat? Even een paar voorbeelden op een rijtje.   1. Ik draag ripped jeans met een chique wit blousje. Daar voeg ik een stoere riem aan toe en style de set af met...

Lees meer

5 tips voor jouw bruiloft outfit

Heb jij binnenkort een bruiloft? Dan heb ik hier vijf tips voor jouw bruilofts outfit! Check voor je je outfit gaat shoppen altijd eerst de dresscode. Draag een klein handtasje of clutch voor je lippenstift en je telefoon, de grote tas blijft achter in de auto ūüėČ Neem...

Lees meer

Zo stijl je je zomer colbert | Moederdag korting voor jou

Zo stijl je je zomer colbert op verschillende manieren. Ik geef je in de fashionvideo en in deze blog de voorbeelden, check daarna je garderobe om nog meer uit je kledingkast te halen.  Moederdag, een dag van speciale aandacht voor je moeder. Een lekker geurtje, een...

Lees meer

Hoe voorkom je dat je witte broek doorschijnt

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl  Hoe voorkom je dat je lingerie door je witte broek heen schijnt? Blijft jouw witte broek eeuwig in de kast liggen omdat je bang bent dat je lingerie...

Lees meer

Deze accessoires maken je outfit af

Accessoires om je outfit een boost te geven. Heb jij veel accessoires? Of ga jij voor een plane outfitje. Elk seizoen zijn er ook op het gebied van accessoires weer nieuwe trends. In bovenstaande fashionvideo laat ik al zien wat voor trends dat zijn, o.a. de rieten...

Lees meer

Overhemd jurkjes

De zomer is in aantocht Yoehoe! En dan komen de zomerse jurkjes weer te voorschijn. De overhemdjurk is voor heel veel dames een favoriet. Zowel zakelijk als privé is het overhemdjurkje goed te stylen. Is deze jurk ook jouw favoriet? In de fashionvideo en in deze blog...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper