De perfecte blouse voor dames met een volle boezem.
Deze week in de fashion video de fashionvraag van Erna .

Dag Marjon,

Naar aanleiding van je fashionvideo van vandaag heb ik een vraag: zou je ook een keer aandacht kunnen besteden aan zomertops voor vrouwen met grote boezem. Echte basic shirts zijn nog wel te vinden, maar een aparte top die mooi staat is erg moeilijk te vinden. Zo’n aparte top met een motiefje, kant, bijzonder materiaal of mooie details wordt al snel ‘te veel’. Mouwloos staat niet mooi, maar wijde mouwen ook niet. Dat maakt, net als een verlaagde schoudernaad, al snel slonzig. Hoe kijk jij hier tegenaan?

Hartelijke groet,
Erna

Heb jij nu ook een Fashionvraag, dan mag je die altijd even aan me mailen.

Mix en match jij je garderobe ook?

De trend van dit moment.
Een oversized colbert op je jurk. Ik moet er nog even aan wennen. Maar aankomende week “ga ik ermee aan de slag” en laat het op Facebook live dan even zien.
Ik draag nu mijn panterprint maxi dress met een metallic zilveren jack, zoals jullie al zagen op live afgelopen week. Als het wat gekleder moet voor de gelegenheid dan combineer ik het met een klein vestje. Alles is mogelijk. maar zorg ervoor dat het echt jouw outfit wordt.

Volg me op Facebook want daar ga ik meerdere malen per week live om jullie te laten zien wat ik allemaal voor mijn klanten heb geshopt die week.

Een van mijn favorite kledingstukken in de zomer is de lange jurk, altijd elegant en heerlijk te dragen met een sneaker of een enkellaarsje.
Ik neem altijd een soepele stof om nog meer sier in de outfit te krijgen. De maxijurk is ook een perfect kledingstuk voor een bruiloft of Party on the beach.

                  HIERONDER HEB IK EEN SELECTIE GEMAAKT VAN SCHOENEN EN ACCESSOIRES
                                                MIX AND MATCH JOUW OUTFIT BIJ ELKAAR

 

De fashionvraag van Mirjam Wonders.

Wat voor jurkjes kun je het beste dragen als je nauwelijks taille hebt?

Bovenstaande jurk is perfect om taille te creëeren door de bies aan de zijkant van de jurk.

Bovenstaande jurk is perfect voor Mirjam door het verticale strepen patroon.

Ook deze jurk maakt een smalle taille door de bies aan de zijkant en het horizontale streep in de taille.

De jurk hierboven maakt door de combinatie van bloemen en strepen een speels e smalle taille.

De perfecte jeans voor Tineke staan in de bovenste rij, de broeken vallen ruimer op het been, precies waar zij naar opzoek was:)
Ook de broeken eronder heb ik nog even voor haar geshopt, deze broeken vallen ook ruimer en dus erg prettig als je benen iets voller zijn zoals bij Tineke. (vooral wat ruimer rond de knieën en de kuiten)

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper