Ellen en Jeanet waren bij mij in de studio voor een stylingsessie. Ellen zegt dat ze een peerfiguur heeft. zij is 1,80 lang en heeft iets bredere heupen. Jeanet is veel kleiner en heeft een appelfiguur. We hebben een super leuke stylingsessie gehad, bekijk het filmpje en oordeel zelf 😉
In de toekomst ga ik zeker nog eens een oproep doen voor zo’n gratis stylingsessie met weer een ander figuur type. Dus blijf me volgen en blijf reageren, en wie weet zie ik jou eens in mijn studio!

Een leren jackje aan je outfit toevoegen geeft het meteen een stoere touch. Ook bij Ellen was dat de perfecte toevoeging om wat pit toe te voegen aan haar klassiekere smaak. Bij Jeanet creëerden we met de lange stoere leren jas ook een topoutfit. Wat draag jij graag? Ga jij ook voor verschillende stylen in je outfit? Laat je inspireren door deze fashionblog en fashioonvideo en misschien kan ik je op een idee brengen voor jouw style change. Abonneer je op mijn YOUtube kanaal dan krijg je elke week een berichtje in je mail als ik weer een nieuwe video heb geplaatst. Zo mis je niets van alle fashion die ik je wil laten zien. Iedere zondag post ik een nieuwe fashionvideo met outfits in verschillende prijsklassen en verschillende stijlen, maar ook kleding voor een maatje meer. Meer dan genoeg reden om me te volgen dus!
Heb jij nog fashionvragen? Stel me die dan door een mailtje te sturen naar info@yourpersonalshopper.nl

Omdat ik deze fashionvideo al een aantal weken geleden heb opgenomen zijn de items van Ellen en Jeanet al uitverkocht, maar ik heb soortgelijke items voor jullie geshopt. Die laat ik hieronder zien. De lange jassen vallen slank en hebben een zelfde uitstraling als de jas die ellen aan had. Natuurlijk laat ik ook de nieuwe collectie zien, perfect voor het aankomende voorjaars- en zomerseizoen.

Deze gave jurk is er nog wel in een aantal maten. Het witte biesje in de taille creëert wat meer taille. Dat maakt dit jurkje perfect voor mensen met een appelfiguur.

Wat zijn de trends op schoenen gebied? In ieder geval de schoenen hieronder. Mix and match het met een gestreept truitje (bretons) een ruiten blouse om oversized colbert en je bent dé trendsetter dit fashionseizoen. Ik laat al deze trendy looks nog zien in de volgende video’s dus blijf me volgen als je op de hoogte wil blijven:)

De sandaaltjes hieronder kun je ook super gaaf stylen bij bovenstaande outfits. Dus maak je keuze en go for it!

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

VOOR RIANNE

Geshopt voor Ellen