Styling advies voor appelfiguur

Het lijnenspel van je lichaam is tijdens de styling – en shopsessies het eerste waar je op moet letten. Hoe kun je het beste de pluspunten accentueren en de minpunten camoufleren, zodat je het beste uit je outfits kunt halen? Let bij het shoppen ook op de materialen, zorg dat ze niet te dun zijn en je minpunten te zichtbaar maken. gebruik wel platte stoffen zodat je het volume een beetje beperkt. Welke items passen het beste bij een appelfiguur – peerfiguur – zandloperfiguur – of zuilfiguur? Ik geef je even styling advies voor appelfiguur.

Tips voor appelfiguur types Kijk en laat je inspireren met deze collages.

Appelfiguur type

Appelfiguur type

1. Zorg dat je kolbert een duidelijke taille heeft.

2. Creëer lengte door de top en de bottom dezelfde kleur te geven. Dat noem je ton sur ton.

3. Draag het liefst een hak, die ook nog smal is, dan oog het geheel wat eleganter en slanker.

4. Draag een lange ketting, daar creëer je de lengte mee.

Je appeltjesfiguur oogt smaller en slanker:)

Niet voor Appelfiguur types

Niet voor Appelfiguur types

1. Zorg dat de stof niet teveel volume maakt.

2. Drapeer niet te veel lappen om je heen.

3. De capuchon maakt te veel volume.

4. Draag niet te hoog gesloten kledingstukken.

Als personal shopper inspireer ik jullie graag op fashiongebied. Maar heb jij fashionvragen, mail me dan en ik schrijf er graag een blog over. Ik vind het namelijk erg leuk om mijn volgers van dienst te zijn met alle fashion tips die er nodig zijn om jou te kunnen laten stralen. Zo heeft ieder zijn vak. Dus mail of bel me gerust.

Volg ook mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper.

Fijn shop weekend gewenst voor jou!

Groetjes Marjon Sars