Stedentrip outfits

Mijn koffer gaat altijd lekker vol omdat ik het heerlijk vind om ’s ochtends keuze te hebben wat betreft mijn outfit. Wat gaan we doen die dag? Wat voor weer is het? En waar heb ik dan zin in? Fijn om dan mijn favoriete set voor de dag te kiezen. Bij het inpakken van mijn koffer kies ik dan ook items die ik op veel verschillende manieren kan stylen. Niet heel veel mee nemen, maar wel veel outfit opties in de koffer doen. Makkelijke stoffen die comfortabel zitten en het liefst niet kreuken.

Wat zat er in mijn koffer? Check de post!

Tip 1: Mijn fovoriete beige stretchbroek met de zijzakken zodat ik mijn telefoon en mijn metrokaartje altijd snel bij de hand had.

Tip 2: Het is makkelijk om snel een basic top te nemen als je gaat reizen, maar het oog wil ook wat ūüėČ deze kanten top zit super comfortabel, en door de keuzes van de andere items uit mijn koffer kon ik met deze top meerdere sets maken. Het bleek de perfecte top voor een lekker etentje in het restaurant.

Tip 3: Mijn tip voor jou: Deze heerlijke koffer! Jaren liep ik te zeulen met een koffer waarvan de wieltjes maar niet wilden doen wat ik wilde. Deze rolde gewoon met mij mee:). En hij is zo licht gewicht dat ik bij een trip met het vliegtuig een extra paar schoenen mee kan nemen! hihi ūüėČ

Tip 4: Draag een bagbelt om je handen vrij te hebben. Hang makkelijk je jas eroverheen om je bezittingen in b.v. de metro te beschermen. Vooral in de grote steden ben je gevoelig voor zakkenrollers. In de metro in Parijs werd ons ingefluisterd dat we naast een groep dieven bleken te staan. Saved by the bell zal ik maar zeggen. 

Heb je vragen over items in de blog? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Mijn travel outfits naar Parijs. Maximaal te combineren voor een dagje ronddwarrelen in de stad of voor de avond een hapje eten. En natuurlijk heel belangrijk: Comfortabel te dragen. Ik vind het altijd leuk om toch wat uitgesproken details aan mijn outfit toe te voegen naast het comfort van de outfit. De jas is zo lichtgewicht dat het een topper is voor tijdens het reizen. Ik combineer graag verschillende prints met elkaar dus ik heb nu gekozen voor panter met een Bretons streepje. Lekker eigenwijs.

Let the sun shine

Must haves

Zomerse outfits, ze kunnen weer uit de kast. Restyle je zomerkleding van vorige seizoenen met wat nieuwe fashion items van dit seizoen. Blijf me volgen, Ik geef je de tips!

Ben jij ook zo dol op kanten kleding? Dit katoenen kanten blouse/jasje kun je combineren met stoere items zoals All-Star gympen en witte outdoor jeans. Maar stijl je dit blouse/jasje op een palazzobroek… ook prachtig!

De zon schijnt volop en dus is het tijd voor de zomerjurken. Kies jij voor de bohemian stijl, Ibiza stijl, of ga je voor de klassieke maxijurken? Je vind een aantal stylen in deze blog en als je me op instagram volgt dan zul je deze jurken in meerdere combinaties langs zien komen aankomende week. Hoe stijl je deze maxijurken af? Ik laat het je aankomende week op Instagram live zien. So stay tuned en volg me op Instagram:  YourpersonalshopperTV 

Restyling van je garderobe

Alweer een leuke restyling va een garderobe. Nu van Nicole, de prijswinnares van de deelactie. Binnenkort zie je meer over deze stylingsessie in mijn blog en fashionvideo.  Bekijk nu alvast op Instagram wat Nicole vondt van deze restyling, want na de stylingsessie zijn we samen even live gegaan op Instagram:  YourpersonalshopperTV 

Perfecte jurken voor een maatje meer

Dit was de fashionvraag van Carola, een van mijn volgers. Bijdeze Carola echt maxijurken die perfect bij jou zouden staan.

Dinsdag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper