Shoppen voor jouw Christmas outfit. In deze blog geef ik je de tips om de tofste look te stylen voor de feestdagen. Ga jij voor glitter en glamour of zijn de uitgesproken accessoires al voldoende om jouw feest look te creëren? Check mijn nieuwste blog en laat je inspireren.

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Voor jou als Vip Volger geldt de Kortingscode in mijn webshop om voor jouzelf of voor je geliefde een super mooi cadeautje te shoppen voor onder de kerstboom. Maak van jouw kerstoutfit een super look door er de mooiste accessoires aan toe te voegen. WEBSHOP

 

 WEBSHOP   Klik hier om ook VIP VOLGER te worden

 

 

 

Voor de feestdagen een outfit shoppen. Veel dames kiezen dan voor net even wat meer accessoires toe te voegen aan de outfit. Net even een elegantere blouse te kiezen dan ze normaal aan zouden doen. Dat kun je doen door voor een kanten top te kiezen of ketting die je normaal gesproken niet zou dragen. Je outfit dus net even meer versierd. Ik geef je in deze blog hiervoor de tips. 

Deze jurk heeft een mooie shine waardoor je een feestelijke outfit creëert. De ketting maakt het plaatje helemaal af. Kies nog voor een 30 denier panty of een panty met en klein werkje erin. YOU GOT THE LOOK!

Rood is de kleur van de liefde, maar ook zeker de kleur voor de feestdagen. Gecombineerd met deze plissérok met een licht glittertje en de perfecte accessoires. De bagbelt geeft de outfit een trendy touche. En handig als je naar een dance party gaat met de feestdagen.

LOW BUDGET SHOPPEN.  De mooiste items vinden voor de leukste prijsjes. Wie wil dat nu niet? Hieronder vind je de tofste items voor de tofste prijsjes. Voor jezelf of voor onder de boom. Voor jou als VIP Volger geldt nog steeds de 20% korting in mijn webshop voor de CHRISTMAS GIFTS en op heel veel andere kledingstukken. Dus neem snel een kijkje in mijn webshop.

Wat een toffe top is dit. En veel volgers hebben deze al aangeschaft lieten ze me dat weten. De top kun je op een pantalon combineren of op een strakke kokerrok. En voor de dames die de bovenarmen willen bedekken is dit Dé perfecte match. Door de transparante mouw een toppertje.

TIP: Heb je een mouwloos strak zwart jurkje dan kun je deze blouse daar prachtig op combineren. 

 

Dit is toch wel een van mijn favo’s voor deze feestdagen. De broek zit goddelijk, is hip en met deze top bij gecombineerd is het mijn toppertje voor 1ste kerstdag tijdens het diner. 
TIP: Na de feestdagen krijgt deze broek een andere look. Je zag me deze broek ook dragen met een knal rode trui, room kleurige blouse en natuurijk mijn zwarte kanten top. 

Viscose, mijn favoriete stof. De col is van viscose en is echt super zacht. Mooi aangesloten, te dragen op een wat wijder vallende plissérok met een heel fijn glittertje. 
TIP: Ben je wat kleiner, kies dan voor de iets kortere variant.

Of kies voor deze LOW BUDGET  top om jouw zwarte broek of rokje een christmas look te geven. 

TIP: Met deze empire top kun je je buikje verbloemen;)

Een glanzende stof geeft altijd een rijke en luxe uitstraling. Deze blouse voldoet daar perfect aan.  *Shine bright*

Voor de dames met een maatje meer heb deze week 5 jurken geselecteerd. De eerste is een polka dot. Deze polka dot print geeft altijd iets vrolijks, gezelligs. Ik heb de jurk nu af gestyled met zwarte items.  

TIP: Houd jij meer van kleur? Ga dan voor accessoires met matchende kleuren en met een pump of enkellaarsje in dezelfde kleur. Zo maak je er een feest outfit van.

Voor de herfst types heb ik deze prachtige jurk voor de feestdagen geshopt. Door er een uitgesproken oorbel bij te stylen maak je er een feestelijk geheel van. De lakpump (onder de collage) geeft nog meer shine aan je outfit. YOU GO GIRL

Nog zo’n feestje! Deze soepelvallende jurk met een glansje. Wie straalt hier nu niet in. De jurk kun je ook heel mooi dragen zonder het riempje. De zijdeachtige jurk valt heel mooi langs je lichaam en verhult eventueel een buikje of hobbeltje;)
TIP: Deze lange ketting geeft een mooi slankmakend effect.

Prachtig groen voor rossige types. En ook weer een toffe ketting om lengte te creëeren.
TIP: Draag hier de nearly black panty of dé net panty onder om een zacht geheel te stylen. 

Restyling van een rokje voor een van mijn volgers. Marijke had een nepleren rokje in haar kast hangen. Yep, het hing daar maar. Herken jij dat ook? Een kledingstuk dat je heel leuk vindt maar geen idee hoe te stylen.
Ik ben voor haar een aantal blouses gaan shoppen. Check mijn vorige blog voor meer.

Heb jij ook een fashion of stylingvraag? Ook jij mag me een mailtje sturen en ik behandel jouw vraag ook in een van mijn volgende blogs.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper