Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Check eerst mijn fashion video op mijn Youtube kanaal en laat je inspireren. Shop daarna jouw favoriete outfit.

Zijden of satijnen tops. Ik kan er niet genoeg van krijgen en waarom? Zowel zakelijk als casual is deze stof zo gaaf te stylen. Bij een casual outfit geeft deze satijnen stof een rijke look. Gecombineerd met een riped jeans of een geraffelde jeans jackje een must voor de stoere look uit jouw kleding kast. Combineer je deze satijene of zijden tops bij je zakelijke pak dan creer je jouw beste look voor op kantoor of voorm tijdens een business afspraak. Heb je een bruiloft of een party kies dan ook eens voor deze prachtige stof voor jouw party dress. De soepel zwierige val van deze stof doet je stralen door de glans die deze zijden of satijn geeft. 

Heb jij een items in je kast waar je maar geen goede outfit van kunt stylen? Heb jij een miskoop in je kast die toch wel, graag zou willen dragen? Stuur deze fashionvraag naar info@yourpersonalshopper.nl en maak kans op deze gratis restyling. Stuur nog en wat foto’s mee en vermeld je telefoon nr. En wie weet nodig ik jou uit voor deze gave prijs t.w.v. € 199,-

Heb je een Fashionvraag?
Stuur jouw vraag en ik beantwoord hem in de volgende blog. 
Er zijn veel volgers die een fashionvraag willen stellen, dat kan dus hier in mijn blog. Mail jouw vraag en stuur er eventueel foto’s bij die jouw vraag ondersteunen. Zo kan ik je het beste advies geven op fashiongebied. 

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Tuniekjes voor de langere dames of je draagt dit item als jurkje als je wat kleiner bent. Style jij het tunieken/jurkje in een classy outfit of ga jij voor de casual look? Door een Tuniek in zijden of satijn te kiezen maak je er een meer classy look van. 

Een van mijn favo outfits is een tuniek met een flared pants. Een beetje lengte is dan wel het mooist ben je wat kleiner zorg dan dat de flared pants totaal de knie aangesloten zit , zo behoud je de lengte in je outfit.

Ik heb nog zo’n mooie zijden top voor je geshopt. Nu met een duidelijke grafische print, veel contrast in het design geeft een krachtige uitstraling. I love it!

Slangenprints zul je dit seizoen heel veel gaan zien. Slangenrpint jurkjes, tops en broeken. Een hele uitgesproken print en een eye catcher in je outfit. Wil je deze print in je garderobe toevoegen? Ook kun je kiezen voor  een slangenprint accessoire om met deze trend mee te gaan. 

Geshopt voor jou, een satijnenjurk in een prachtige blauwe tint zeker voor de dames met blauwe ogen een toppertje omdat je kleur van je ogen dan nog meer geaccentueerd worden. Dit jurkje met een stoere touche door de grovere rits  kun je daarom ook mooi met een sneaker stylen.

En deze zwart satijnen jurk is zo’n heerlijke must have in je kledingkast. Voor de sportivere dames een stralende glans in je outfit. 

Niet alleen satijnen tops of zijden tops geven een elegante look. Ook de transparante stoffen zoals de pied de poule blouse in deze collage geven een elegante look.Vaak kies ik deze stof ook als ik een partyoutfit moet stylen. De stof wappert mooi om je lichaam en door de transparatie een sexy uitstraling. Nu combineer ik deze pied de poule met stoere items en je ziet dat dit bloesje maximaal inzetbaar is in je garderobe. 

Polka dot blouse met pied de poule design. I LOVE IT!

Hoe ziet jouw kledingkast eruit? Ga jij voor de heldere felle kleuren of voor de subtiele / donkere kleuren? De mooie zonnige dagen komen er weer aan dus tijd voor wat kleur in je kast?

TIP: Even een tip die ik met jullie wil delen. voor als jij zoals ik last heb tvan statische kleding. Een van mijn volgers gaf me deze tip. om dit te gebruiken voor dit probleem. En het werkt fasntastisch. Zo blij mee. Het staat in mij studio zoals je ziet en gaat daarliet meer weg:)

Elke week plaats ik hier de items die ik laat zien tijdens de live op Instagram. Volg me dus ook op instagram om de items LIVE te zien!

Bekijk ook alle vorige blogs en blijf op de hoogte van alle trends en tips die ik met je wil delen. Heel veel items restyle ik elke keer weer op een andere manier. Zo blijf je op de hoogte en kun je door deze styling tips nog meer uit je kledingkast halen. Restyle your wordrobe

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper