Print trends 2019
Mega veel items met een print in dit fashionseizoen. De dierenprints blijven we in 2019 nog heel veel zien. Maar ook veel items met dieren erop. Ook de bloemen en de retro prints komen ons verblijden dit jaar. De maxijurken met allerlei prints zoals kersen en schelpen, palmen en hartjes. Noem het maar op en het is er. Hoe leuk en vrolijk zijn deze prints! De grafische prints zijn ook volop te krijgen, dus voor ieder wat wils. Ik heb ze voor je geshopt en er collages van gemaakt om je te inspireren. Wil je alvast een kijkje nemen in het nieuwe seizoen? Bekijk dan de modetrends van 2019 in deze blog.

En in deze blog:  jouw kortingcode van 10%. Ik lanceer mijn nieuwe webshop met mijn favo items. 

 In de webshop vind je.

 – Regelmatig nieuwe items.

 – Outfit van de maand.

 – Je kunt je fashionvraag stellen via WhatsApp

 – Styling advies over de items via WhatsApp 

 

  Jouw kortingscode is: NEWSHOP10 

Bekijk de nieuwe webshop

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

Ga jij dit fashionseizoen voor de print? Na veel effen kleuren in mijn kast te hebben gehad, ben ik het afgelopen seizoen helemaal om gegaan. Het begon met de maxi panterprint jurk daarna volgde er een maxijurk met bloemen en het is niet gestopt met prints. Als je me al langer volgt dan heb je die verandering gezien. Ik was er zelf een beetje verbaasd over, maar wat een vrolijk beeld geeft dit. Ga jij of ben jij al lang om? 

Retrojurk

Jurk met leeuwenprint

Een jurk met een print kan heel gunstig werken. Het verhuld de oneffenheden, altijd fijn:)

Deze travelstofjurk met jungle print is zowel zakelijk als casual te stylen. 

Zakelijk met je donkerblauwe of zwarte leren jackje, of ga jij voor een knalgroen leren jackje?

Casual gestyled met je spijkerjack en sneakers.

 

Bloemenprintjurk

Een lekker luchtig en vrolijk jurkje, ik moet ineens aan Pasen denken;)

Veel maxijurken met een print. Ik heb er een paar geshopt voor je. Ook Ingrid liet me weten op zoek te zijn naar een maxijurk met print. Misschien heb jij dezelfde smaak als zij. Dus, shop ze:)

Of style je printblouse op je favoriete jeans? 

Volg me op Instagram LIVE, daar laat ik deze blouses aankomende week zien.

De klassieke print jurk

Voor alle seizoenen en alle gelegenheden een topper.

Red kisses print

Black and white print

De romantische jurk

Het bruiloftseizoen komt er weer aan, dus tijd om jouw jurk te scoren voor die dag. Een jurk is dan altijd wel een mooi elegant kledingstuk voor die gelegenheid. 

Love is in the air

Als je het dan toch over prints hebt! Hier kun je niet omheen, love love love!

Snake skin blouse

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper