Prachtige winterjurken restylen voor de feestdagen.

Op de vorige video heb ik heel veel reacties gehad. Super leuk dat ik zoveel dames kan inspireren op fashiongebied! Blijf me vooral mailen met jullie fashionvragen. Zo kreeg ik deze week vragen van Simone en Ineke, die ik deze week in mijn video heb beantwoord. Ineke vond de outfits van vorige week erg leuk, maar zij draagt met de feestdagen graag een pak of broek. Ik kwam voor haar een super gaaf pak tegen tijdens het shoppen en die heb ik met drie verschillende tops gestyled. Misschien is dat ook wel jouw feestoutfit voor de dagen die gaan komen. Bekijk deze setjes hieronder in mijn blog.
Ook Simone had een fashionvraag. Zij draagt namelijk heel graag bloemenjurken en vroeg zich af hoe moet zij die moet stylen voor de feestdagen. Niet te overdreven met glitters en zo, maar wel een feestelijke touch. Voor haar heb ik zo’n bloemenjurk opgepimpt. Natuurlijk heb ik ook een hoop collages gemaakt om jullie te inspireren. Neem een kijkje in deze fashionblog en laat me weten of er iets voor je bij zit. Een leuke kerstoutfit, of misschien wel een cadeautje voor onder de boom.
Oh ja, Voor Debby heb ik nog even een Low budget zwart jurkje in de collage onderaan deze fashionblog gezet. Volgende heb ik week nog veel meer low budget jurkjes voor jullie.
Heb jij, net als Simone en Ineke, ook een fashionvraag? Stuur mij dan een mailtje op info@yourpersonalshopper.nl

Bekijk de fashion video hier boven voor meer info.

Draag jij ook graag een jurk met de feestdagen? Mooi, elegant, niet te chique maar wel feestelijk gestyled. En die jurk moet na de feestdagen ook nog leuk te dragen zijn. Dat was de wens van Simone die me een fashionvraag stuurde. Deze winterjurk combineer je met een glitterketting, netpanty, een pump en natuurlijk een trendy clutch. Na de feestdagen draag je deze met een hoge laars, wollen vest en een dikke maillot.
Deze jurk is er in een a-lijn, en in een recht model. Dus voor meerdere figuur type te stylen.

Ook deze winterjurk is op meerdere manieren te stylen met je leren jackje, je groene of zwarte vest. Onderaan deze blog staat een leuke opengewerkte zwarte panty die hier super leuk onder staat. Met de feestdagen pimp je deze leuke jurk op met wat accessoires. Let’s party!

Ben jij een ginger type? Dan zal deze kleur je zeker mooi staan. Grappig dat ik op de foto ook rood haar lijk te hebben 🙂

Deze sportieve jurk staat leuk met of zonder jack. Een jurk die je om kunt toveren tot een outfit voor lekker thuis aan de kersttafel. Deze outfit had ik voor een klant geshopt die netjes, maar niet té chique gekleed wil gaan met de kerst. De ketting maakt deze jurk echt tot een feestje. Na de feestdagen kan je deze set ook los van elkaar dragen, zo kan je veel meer combinaties maken.

Rood is met de feestdagen altijd en goed idee. Door de katoenen stof heeft deze jurk een sportieve uitstraling, maar door het uitlopende mouwtje is hij toch elegant. Combineer je er een panty bij met een glittertje en nog wat glitter accessoires dan is ook deze jurk klaar voor de kerst. Na de feestdagen komt je zwarte vest of leren jackje weer uit de kast, dat combineert mooi met zo’n rode jurk en boots. Lekker comfortabel.

Deze winterse jurk is er ook in het zwart. Hoe leuk is dat? Hieronder staan een aantal opties voor jouw Christmas party.

Een mooie klassieke zwarte jurk is altijd leuk! Gecombineerd met een een zwarte pump en clutch ben je klaar voor een feestje. Of gewoon omdat het kan 😉
De kanten pump is zeker mijn favoriet. Zit er voor jou ook een favoriet bij?

Panty’s zijn altijd de finishing touch voor je outfit.

Tip: Neem panty’s altijd een maatje groter. Er zit genoeg lycra in de panty’s, daardoor zakt hij niet af. Zo zit je panty veel comfortabeler.

Dit fantastische pak had ik voor Ineke geshopt voor de feestdagen, een colbert met een flared broek. Zo’n broek valt mooi smal aan de benen, en zit echt super lekker door de stretch stof. De glitter in de stof maakt het tot een perfect feestelijke outfit. Maar het is ook een geweldige binnenkomer voor na de feestdagen. Draag dit colbert ook eens op een zwarte of blauwe skinny jeans, een overhemdblouse en sneakers of een bootie. Zo creëer je een hele nieuwe outfit. Draag er een bordeaux tasje bij om de kleur terug te laten komen.

Nog een pak voor de feestdagen. Deze combinatie heeft een prachtige uitstraling door de mooie glans van de stof. Het is elegant te dragen met een blouse of juist sexy als je er een kanten top onder draagt. Hoe hoger de pump, hoe sexyer je de outfit maakt.

De langere colbert ga je volgend seizoen weer veel zien. Zo’n colbert kan je in het voorjaar restylen met een lichte zomerjeans gecombineerd met een roze kanten top, een sneaker en een stoere ceintuur.

Voor Debby deze week alvast een lowbudget winterjurk. Deze heb ik op verschillende manieren gestyled voor kerstmis. Laat je me weten of er een outfit bij zit die jij zou kiezen? Volgende week heb ik nog veel meer low budget winterjurken.

Dit jurkje kwam ik tegen tijdens het shoppen. Echt een jurkje voor jongere meiden, zo schattig. Te dragen met een ballerina en een diadeem: de trend van het moment.

Leuke accessoires voor onder de boom. Wie wordt daar nu niet blij van?

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper