De ene dag draag je een zomerjurkje en de andere dag een lekkere sweater of hoodie met een jeans. Mix en match jij je garderobe ook? Je outfit in laagjes dragen is de oplossing voor het Hollandse klimaat. Ik heb me toch leuke sweaters gescoord deze week, poederzacht voelen ze aan en lekker trendy te dragen op de perfecte jeans die ik deze week heb gevonden tijdens mijn shopsessie. De eerste jeans is een skinny jeans met een push-up effect. Deze perfecte jeans met een push-up effect die ook nog een geweldig lekker zit. De andere is ook een skinny jeans, maar dan met een rafelrandje onderaan die een trendy effect geef aan je outfit.

Volge me ook op social media zoals Facebook en Instagram want daar laat ik elke dag om half 5 weer nieuwe outfits aan jullie zien. Heb jij een fashionvraag? Dan mag je me altijd even een mailtje sturen.

Abonneer je op mijn Youtube kanaal want dan krijg je een melding als ik mijn video weer heb geüpload. En dan mis je niets van alle fashion die ik jullie wil laten zien.

 

De fashionvraag van Yvonne.
Beste Marjon,
Ik zie in jouw Facebook live vaak van die prachtige kanten blouses voorbij komen. Nu heb ik geen maat 38 maar zou ook wel zo’n mooie top willen toevoegen aan mijn garderobe. Kun jij me helpen aan zo’n top?
Mijn maat is 42 soms 44
Vriendelijke groet Yvonne

Voor Yvonne heb ik in deze blog wat mooie top in een maatje meer geshopt. Klik op de link om te shoppen.

Mijn favoriete lichtblauwe jas komt weer terug in een andere combinatie. Maar ook het slangenprint tasje en de sandaal laat ik meerdere malen terug komen in een andere outfit. Zo mix & match je je garderobe bij elkaar.
Wil je graag de bovengetoonde kanten blouse shoppen? Stuur me een mailtje. Waarschijnlijk kan ik hem nog wel voor je shoppen.

Wil jij graag op de hoogte blijven alle fashion tips? Kijk dan doordeweeks om 16:30u op maandag, woensdag en vrijdag naar mijn Facebook Live en op dinsdag en donderdag naar mijn Instagram Live en mis niks!

Of wil je geen enkele fashionvideo van me missen? Ga dan hieronder naar mijn Youtubekanaal en abonneer je!

De top die ik aan heb in de video is helaas niet meer online in die kleur te verkrijgen, maar wel nog in de prachtige kleuren donkerblauw en koraal. Ook deze kleuren zijn altijd prachtig en top voor de zomer! Wil je deze top nou wel in het lichtblauw? Ik heb nog 1 maatje hangen in de studio, dus stuur me snel een mailtje, want op = op!

Een luchtige blouse voor als je geen blote armen wil met de zomerse dagen die gaan komen. Mijn perfecte 50 plus blouse:):)

De blouse rechtsboven is een van de favoriete items van mijn volgers. Transparant en lekker ruim vallend. Je ziet deze blouse in verschillende combinaties in de blogs en fashionvideo’s. Check deze voor meer fashion inspiratie.

Wil je een van deze items toevoegen aan je garderobe? Stuur me dan een mailtje.

Wat een leuke outfits deze week, de baggy broekjes zijn te lekker om te dragen,  maar deze prachtige olijfkleurige jurk met pofmouwen is echt te leuk. Ik heb deze jurk afgestyled met een prachtige leren ceintuur. Deze is niet online te verkrijgen dus ook hierover mag je me een mailtje oversturen.

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Ook Hylkje stuurde mij een mailtje, zij was opzoek naar het witte jeans jackje dat ze tijdens Facebook live had gezien. Gestyled met de gestreepte zomer jurk.
Voor haar heb ik het jack in mijn blog geplaatst zodat ook zij deze kan shoppen.

Leuk dat jij me ook volgt Hylkje.

 

Jullie mogen me bellen als je opzoek bent naar een item uit de blog.

Voor Germie