Nieuwe garderobe samenstellen

Ik heb lekker geshopt deze week, want de garderobes mogen weer aangevuld worden van mijn klanten. Nieuwe garderobe samenstellen is mijn grootste passie. Ik weet precies wat er in hun kast hangt, zodoende kan ik weer de mooiste kleding gaan shoppen om hun garderobe up to date te houden! Natuurlijk heb ik ook nieuwe klanten en daar mag ik dan een nieuwe garderobe voor samen stellen. Dit is altijd ook erg leuk. Ik zoek altijd een andere look, maar stel ook een stijl samen die zeker bij diegene past. Mijn klanten moeten zich namelijk altijd stijlvol en comfortabel in de kleding zoeken! Meestal zoek ik kleding uit die ze zelf misschien wel voorbij lopen of in de rekken laten hangen.  Dan hoor ik ook heel vaak tijdens de styling sessies. ” Dat zou ik zelf nooit gepast hebben maar wat staat dat leuk”!

Fashion tips en trends mijn Youtube kanaal:

Heb jij je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?  Heb jij er al een kijkje genomen want daar heb ik elke week een video met het thema “Gespot voor jou”! Alle top items die ik tijdens mijn shop sessies tegen kom laat ik graag aan jullie zien. Zo blijft jij op de hoogte van alle fashion trends en tips. Daar kun je ook de merken en prijzen zien van deze mooie fashion items.

styling sessie, trends, fashion tips, mode najaar 2016, nieuwe garderobe samenstellen,

Gespot voor jou!

Klik op onderstaande foto en ga naar mijn kanaal. Abonneer je daar snel en blijf op de hoogte van alle trends.

Voor fashion inspiratie kun je dus ook naar mijn Youtube kanaal gaan, Klik hierMELD JE DAAR GRATIS AAN en blijf elke week op de hoogte van alle fashion trends, tips, make-up en vele onderwerpen om jouw garderobe up to date te houden. Je kunt mijn fashion inspiratie ook volgen op Instagram. Volgend blog online vrijdag 23 september!

Groetjes,

Marjon Sars

Your Personal Shopper