My favourites of the week. En wat een lekkere frisse kleuren voor dit zomer seizoen. Of je nu voor helder wit gaat of een andere kleur. Alle items zijn nu met een zomerse frisse ondertoon en eigenlijk perfect voor de lente en zomer types.
In de fashion video laat ik zien hoe ik dit allemaal combineer. Heb je een vraag over een van de items die je daar ziet dan mag je me altijd mailen. Een aantal van mijn favoriete kledingstukken zijn niet online te verkrijgen en daarom heb ik met mijn volgers afgesproken dat ze mogen mailen en dan shop ik de items voor jullie zodat jij je eigen personal shopper hebt. Hoe leuk is dat?!
Check hieronder wat ik allemaal voor jullie geshopt heb, heel veel zomer trends, in allerlei combinaties.
Mail naar info@yourpersonalshopper.nl voor al jouw vragen.

Zie je items die niet zijn doorgelinkt of heb je een vraag over deze blog. Mail me dan en ik shop ze voor je (deze dienst is nu gratis)
info@yourpersonalshopper.nl

Gratis stylingsessie!!!

Gratis stylingsessie!!!

Deze jeans is een van mijn favorite merken. Echt een musthave als je nog een goed jeans zoekt. De jeans is een beetje baggy.
Het jackje is wat mij betreft een super prijs kwaliteit jasje. Nee, eigenlijk is het een super prijs voor een top jackje:)

Ik begin even met de broek, deze joggingstof broek is volgens mij een never out of stock item. Ik zie deze broek al meerdere seizoenen langs komen. Dat betekent volgens mij een musthave! Deze broek is er in verschillende uitvoeringen en voor een topprijs.
ook deze broek is een beetje baggy te dragen. Met een high heel pump meteen een zakelijke uitstraling ondanks de tricot wat toch meestal een sportieve look geeft. Style deze outfit af met een (nep) leren jack en print blouse.

I love it! blouses met een uitgesproken print. Zie je de broek? Ook deze is hetzelfde model als hierboven. Altijd een goed idee deze broek. Kies jouw outfit ūüôā
Broek en blouse is een low budget outfit.

Easy going met deze joggingbroek. Deze broek valt wat groot dus ik heb hem in een maat S besteld en eigenlijk heb ik altijd een M, Dussssss:)

Yes!!!!   De blouse die al heel veel volgers hebben besteld, dus dames nu weer een nieuwe combinatie voor deze blouse.
SHOP TILL YOU DROP

Need i see more?
Fris en fruitig

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper