Mix & Match je zakelijke en casual garderobe 

In de vorige video zag je dat ik vooral de zakelijke outfits had gestyled in het thema mix & match je garderobe. Nu laat ik zien hoe ik de joggingbroek en de pantalon opnieuw style, maar dan voor de casual dagen. Een zakelijke garderobe is voor iedereen anders. Het ligt er maar net aan in welke werkomgeving je je begeeft. Haal meer uit je kledingkast is daarom altijd een thema voor mij als personal shopper. Ik mix graag de bestaande items met nieuwe trendy items van dit seizoen, zodat je steeds weer je outfits restyled naar de trend van dit seizoen. Mix & match jij je garderobe al?

INSTAGRAM

Mocht je me ook volgen op Instagram dan heb je al gezien dat ik veel kledingstukken steeds laat terug komen in een andere combi.

Ben jij al Vip volger van Your Personal Shopper?  Er komen hele leuke acties aan dus alle reden om je hier in te schrijven.

Zo’n soepele rok is elegant te dragen, maar mix je deze met jouw casual sweater of wollen trui dan krijgt het een heerlijk winters sfeertje. Heb je een beetje lengte dan is een zwarte sneaker met een zwart/witte zool ook super trendy.

Wie kan er nu zonder een trui voor het najaar? Kies jouw basis kleur trui en mix & match het met een kraagje of mooie broche, zoals ik in deze fashionvideo liet zien. Pimp your outfit to the max!

Een iets elegantere blouse op de rok en voilà daar is je nieuwe look. Met een blouse die al wat details heeft ben je altijd gekleed. En is de blazer of vest niet nodig om stijlvol gekleed te blijven.

Echt een topper deze kokerrok. Bij het uitpakken van deze rok zag ik het meteen, daar word je blij van. De pasvorm, het materiaal en de prijs, echt super. Mix and match de rok zou ik zeggen, met een witte overhemdblouse, een jeans blouse of een coltruitje.
Where ever you go, always a succes.

Combineer eindeloos door met de leukste enkellaarsjes!

In het thema mix & match je garderobe is deze lace jurk op verschillende manieren te stylen. Hoge laars en leren jackje erbij en je krijgt weer een totaal andere look.
Tip: neem een leren of suède jackje dat mooi passend valt.

Of ga jij voor een van de onderstaande enkellaarsjes?

Voor welke combi ga jij? Bruin/zwart of ga je voor trendy groen?

Welk enkellaarsje kies jij? Ik kan in ieder geval niet kiezen 😀

Geshopt voor een klant die ik style voor haar zakelijke outfits. De hak mag niet al te hoog zijn, wel een beetje uitgesproken door de stalen rondjes op de hak. Dus even een telefoontje naar haar dat er weer een item voor haar in mijn blog staat die perfect matcht bij haar huidige garderobe.

Ben jij ook opzoek naar een speciaal kledingstuk of accessoire?
Laat het me weten en ik plaats het in de blog voor je.

Voor Mechelien en Marjan en alle andere volgers die deze graag wilde shoppen. De favo laarzen nu in de blog voor jullie.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper