Mix & match je garderobe deel 3.
Heb jij al voor je kast gestaan en heb je jouw garderobe ook opnieuw gestyled met de tips die ik je gaf? Leuk dat jullie laten weten zoveel aan mijn stylingtips te hebben. Bekijk de vorige 2 video’s en blogs ook als je alle tips van me wil zien.

Heb jij een persoonlijke fashion of stylingvraag? Mail me dan en ik behandel het graag in een volgende video.
In deze blog nog meer stylingtips voor jou.

Naast het mixen en matchen van je zakelijke en casual garderobe, heb ik nog een thema voor dit najaar en winterseizoen. Mix & match allerlei prints door elkaar. Deze trend geeft een boost aan je outfit, maar een best lastige trend voor veel dames. Ik laat je de komende weken zien hoe je dat doet. So stay tuned and Follow Me For Fashion.

Deze panterprint broek is echt een treasure in je kledingkast, we kunnen niet om deze print heen dit seizoen. Durf jij deze broek te stylen in je huidige garderobe. Je zou denken dat je deze broek alleen met zwart of camel zou kunnen combineren. Maar ik laat je zien dat je er veel meer mee kunt dan je misschien zou denken. Zoals je zag in mijn fashionvideo is de combinatie met de rode trui ook een super setje.
Tip: Heb je een beetje lengte dan is deze broek voor alle figuurtypes te stylen.

De lange gebreide rok, een heerlijk kledingstuk voor de winter. Daarom heb ik er in deze collage ook een stoer bikerjack bij gecombineerd. Ook de trui geeft deze rok een comfi uitstraling. Ik zeg, laat de winter maar komen.

Tip: de rok valt soepel en is zeer geschikt voor dames met een zandloper of atletisch figuur.
Voor dames met een appelfiguur is het mooi als je op deze rok een soepele blouse draagt die tot net over de rokband valt.
In mijn vorige blog    
vind je onder het kopje Basics de perfecte blouses voor op deze rok.

Nog zo’n super outfit. Wat betreft de broek, nou die zit goddelijk. Die wil je echt niet meer uit doen. Door de mooie matte uitstraling is hij perfect voor je zakelijke garderobe. Maar zoals je al zag in mijn vorige blogs is deze basic broek een musthave in je garderobe. Door de mooie knopen is de broek niet al te basis, maar heeft daardoor een luxe uitstraling.

Tip: Voor elke figuurtype te stylen. Mocht je het accent niet op de heupen willen laten vallen, door de knopen ligt daar wel het accent bij deze broek.

De high waisted pantalon met een mooie blouse erin gestyled. Een stijlvolle look en meestal voor de zakelijke klant gestyled. Wat een power outfit. Dus dan mixen we de combinatie nog even met een stoer element, het bikerjack. Dit bikerjack is niet van leer en het is geen bont, maar wat een mooi materiaal hebben ze gebruikt, het ziet er top uit.

Tip: Prachtig imitatie materiaal.

We gaan nog even door in de dierenprint. Dit jurkje kun je in alle seizoenen dragen. Nu gaan we deze dierenprintjurk dragen met een lange laars en een jeansjackje.

Tip: Ik draag deze mouwloze jurkjes met een dun viscose t-shirtje eronder als het wat kouder wordt.
Tip: Perfect jurkje voor een Peerfiguurtype.

We kunnen er niet omheen. De dierenprint winterjassen. Ik heb er al een aantal laten zien mijn Instagram live van afgelopen week. Check mijn blog van vorige week onder het kopje: Gezien op social media

Tip: Heb jij een appelfiguur, dan is een printbroek een goede keuze .

Heerlijke vrolijke mode dit najaar en winter. Deze printbroek is perfect met dames met een appelfiguur. Laat het accent maar vallen op je mooie slanke benen. Voor de top adviseer ik dan om een rustige effen stof te nemen. Zo komt alles mooi in balans.
Heb jij een fashion – of stylingvraag? Mail me dan en ik behandel jouw vraag in een van mij fashionvideo’s.

Durf jij het aan? Kant op kant. Lekker opvallend zo’n outfit. Met deze chelsea boot is de combinatie wat sportiever. Maar voor de dames die een hakje leuker vinden bij deze outfit heb ik nog twee toffe hogehak enkellaarsjes eronder gezet. Je krijgt dan meer lengte en lijk je slanker.

Ik zeg “You Go Girl”

Hoe gaaf is deze set. Lekker opvallend door de grafische print. En super fijn te dragen door het materiaal. Style deze set voor de winter af met een groot soepelvallend vest. En dat hoeft zeker geen rood of zwart te zijn. Gooi er nog maar wat kleur overheen. En laat die kleuren dan maar terug komen in je accessoires.

Tip: Neem een outfit in 1 print of kleur. Daardoor lijkt je langer, dus slanker. 

Tip: Ook een lang zwierig dun vest maakt een lang en dus slank silhouet.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper