Your Personal shopper 18 jaar
In 2000 schreef ik me in bij de kamer van koophandel, wat ongelooflijk spannend was dat, Ik ging voor mezelf beginnen. Nu 18 jaar later Kan ik met trots zeggen dat mijn “bedrijfje” een succes is. Daarom wil ik mijn klanten ontzettend bedanken. Elke keer bellen ze me weer met de vraag of ik hun garderobe wil stylen en aanvullen. Zo halen ze het beste uit mij en het beste uit zichzelf op fashiongebied.
De volgende stap voor YPS was mijn Youtube kanaal en blog. Ook hier krijg ik geweldige reacties op van heel veel vrouwen die inspiratie uit mijn filmpjes en dagelijks outfits  halen, én hun garderobe aanvullen met items uit mijn webshop en mijn blog.
En ter eren van mijn achttienjarig bestaan ga ik iets weggeven uit die webshop. Kies iets uit uit mijn webshop en stuur mij een mailtje met wat jij zou willen toevoegen aan je garderobe en waarom. Degene met de leukste outfit of motivatie wint het item naar keuze.

Mix and Match je garderobe is het thema van deze week. Ik vind het heerlijk om met mijn garderobe te doen: Lekker veel nieuwe combinaties maken en alles perfect stylen voor iedere gelegenheid. Je hebt iedere dag zin in een nieuwe outfit toch? In dit blog show ik veel mogelijkheden met de panterprint, een broek en een blouse. Kies jouw setje en kijk ook eens hoe jij dit zou stylen met jouw garderobe.

De oversized colbert. Let maar op: dit wordt een trend dit seizoen. Rol de mouwen op voor een stoere look of combineer het met een ripped jeans en een elegant laarsje. Een elegant tasje erbij en off you go!

Combineer het mooie colbert met een stijlvolle donkere flared jeans voor een zakelijk uitstraling, of draag ook  zakelijk eens een  ripped jeans. Mix and Match jij jouw garderobe of heb jij vaste sets?

Ben jij een trendsetter? Dan kan jij niet zonder een mooie baret. Éen zo’n accessoire maakt meteen een trendy set van je outfit.
Ga voor die baret!

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper