De zomervakantie is weer aangebroken en ik ben dit weekend heerlijk in London. Zoals je misschien al in mijn fashionvideo hebt gezien, heb ik weer de leukste combinaties voor je klaar staan met heerlijke jurkjes: maxi jurkjes, spijkerjurkjes en jurkjes met de gaafste printjes. Maar ook mijn faovriete reis outfit, sandaaltjes, slippers en heerlijke sneaker om door London of de straten van jouw vakantie bestemming te struinen. Ook heb ik een fashionvraag gekregen van Monique over korte broekjes voor de zomer. Ik heb een aantal leuke voor je uitgezocht Monique! Wil je meer zien van mijn weekendtripje naar Londen? Volg me dan op social media!

Tijdens het reizen vind ik het altijd fijn om een heerlijke los zittende pantalon te dragen. De top maakt de outfit elegant maar toch lekker zittend onderweg. De instappertjes zijn erg fashionable en je kunt ze lekker uit doen als lang in de auto zit!

Met dit mooie weer vind ik het altijd fijn om jurkjes te dragen. Ik heb een aantal jurkjes uitgezocht in verschillende kleuren en printjes!

Deze outfits kun je leuk combineren met verschillende sandaaltjes, glits and glams 🙂

Een mooi klassieke jurk, maar toch stoer door de sneaker.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ook koffers zijn tegenwoordig een echte reis accessoire geworden in allemaal verschillende kleuren.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is. Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook. Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper  Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper