Mijn outfits in London waren vooral veel luchtige jurkjes. Dit keer geen regen in London ,maar geweldig mooi zomer weer, yoehoe 30 graden. Heerlijk:)
En als we dan s’ochtend door de zwoele stad liepen naar het park voor een heerlijk ontbijtje wapperde de lange jurk zo heerlijk in de wind. Het was gewoon het perfecte weekend om in London te zijn. Natuurlijk hebben we de highlights gezien, maar als je even de drukte uit gaat en de parken opzoekt zoals Bloomsbury Square gardens of zelfs Victoria Embankment gardens kun je maximaal van de stad genieten. Of misschien kwam het omdat de temperatuur de stad zo rustig maakte:)
De fotoshoot ging ook perfect omdat we zo’n mooi decor hadden van de mooiste parken en de prachtige oude panden.

In deze blog
Mooie zomeroutfits voor jou. Want misschien ben jij ook nog wel opzoek naar nog wat aanvulling voor jouw vakantiegarderobe. Laat je verleiden, dat heb ik ook gedaan. Ik ben bijna klaar voor mijn zomervakantie die volgende week gaat beginnen. Nog even mijn favo bikini bestellen en het sandaaltje wat maar in mijn hoofd blijft hangen:)

ELKE DAG EEN NIEUWE POST
In mijn blog plaats ik elke dag een nieuwe collage met mijn favoriete outfit van de dag.
Dus ook tijdens mijn vakantie blijf ik je op de hoogte houden van alle fashion.
Tijdens mijn vakantie post ik op Instagram nog wat vakantie kiekjes, dus volg me daar de aankomende weken.

Eind augustus ben ik weer terug met de nieuwste fashion voor het najaar.
Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal want dan mis je niets van alle nieuwe fashion die ik jullie wil laten zien.

Ik wens iedereen een fijne vakantie.

 

 

 

En uiteraard ging mijn panterjurk mee naar London. Heerlijk voor de avondwandelingen of een hapje eten.  Langs de Theems vlak bij Embankment waren genoeg perfecte restaurantjes die deze zwoele avonden compleet maakte.

Nog meer leuke tips:
Fietsen door Hyde park: Wij hadden de app van Santander gedownload en daar zie je precies waar de fietsen staan in de stad. Je kunt de fietsen op verschillende plaatsen in de stad weer terug zetten. Perfect gewoon.

Aanrader!: Hop on hop off boat. zoals je kon zien in de video hebben wij ons een hele dag laten vervoeren naar de meeste high lights van london met de boot. Op een hele leuke manier krijg je ok nog veel geschiedenis te horen tijdens de boot rit.

En natuurlijk shoppen: Dat kun je heel leuk In Sloane Street , daar om de hoek is ook Harods en Harvey Nicols wat ik ook echt een top winkel vind.

Mocht je verder nog tips van me willen, dan mag je me altijd een mailtje sturen.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper