Mijn favo zwarte enkellaarsjes van dit seizoen heb ik op een rijtje gezet. Dit was ook de fashionvraag van Paula. Zij was op zoek naar zwarte enkellaarsjes met een klein hakje. Enkellaarsjes die wel elegant gestyled kunnen worden, maar ook lekker en comfortabel lopen.
En hoe style je deze in je garderobe? Welke outfits kun je hiermee maken?

Wat een heerlijke outfit gecombineerd met een plat enkellaarsje. Een outfit die heel veel van mijn volgers graag dragen. Lekker sportief en easy going. Het zwarte basisjurkje is ook een niet te missen item in je kledingkast. Gecombineerd met het lange zigzag vest en afgestyled met de stoere riem. Zou jij deze outfit ook graag dragen?

Platte enkellaarsjes gecombineerd met deze stretchjurk. Mijn stylingadvies is om er nog een panty met een werkje bij te dragen. Check ook mijn vorige blogs, daar vind je de leukste panty’s.

Love these outfits! Lekker uitgesproken met het leren jackje met de borduursels. De studs enkellaarzen en dan een jurk die je eigenlijk het hele jaar door kunt dragen. Deze jurk ga ik volgende week weer in een andere combinatie stylen. Follow Me For Fashion.

Deze rok zagen jullie al in de live op Instagram. Elke keer weer opnieuw een outfit mee te maken. Restyling van je garderobe, voor elke gelegenheid een ander look met deze rok.

Toffe broek, en elke keer als iemand deze broek past, is er steeds dezelfde opmerking: Wat een prachtige stof, hij zit heerlijk. Need I say more:) Een streep truitje met lieve roesjes aan de mouw. Meer heb je niet nodig om er tof uit te zien. Laat de roesjes onder de mouw uitkomen voor een verrassend effect. Nog meer combinaties met deze zwarte broek? Check vorige blog

Ook aan deze blouse zit een mooie manchet. Laat het ook weer onder je mouw laten uit komen. Handig voor dames met wat langere armen. Zo is je te korte mouw toch een stukje langer. Dit Chanel-achtige colbert zul je het komende seizoenen steeds meer gaan zien. Ben jij de trendsetter?

 

Geshopt voor Ingrid:
Deze Palazzo broek is een perfecte broek voor haar. De broek valt lekker lang en is een must have voor haar zakelijke garderobe.

Geshopt voor Marloes:
Zij was op zoek naar de perfecte jeans voor haar maatje meer. Hierbij Marloes:) Graag gedaan.
Heb jij nu ook een fashion- of stylingvraag aan me? Stuur dan zeker even een mailtje en misschien staat jouw musthave dan volgende week in mijn blog en heb jij dus je eigen gratis personal shopper:)
Mail: info@yourpersonalshopper.nl

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper