Header Your Personal Shopper
Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken.

Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer een mooie collectie gemaakt en laat deze laat ik je graag als eerste zien.

Voorjaarstrends

Elk seizoen heeft zo zijn eigen trends. De trends voor het voorjaar houd ik kort en bondig, dit is wat je dit seizoen o.a. veel gaat zien.

1. Pastel tinten

2. Heel veel kanten tops en blouses

3. Vegan leder

4. Comfy outfits

Jade groen

Deze prachtige groene kleur is een van de pastels die je veel gaat zien dit seizoen en brengt ons al in zomerse sferen. Dit jaar heb ik een jade groene grof gebreid vest. En Maxi jurken blijven zeker een must have in je kledingkast en met een grof gebreid vest, plus boot of sneaker, kan je die al uit de kast halen en de dagen opfleuren. Later in het seizoen draag je hem juist met het voorjaarsjasje met een kleine glans en een sandaaltje. Zo heb je meerdere outfits met 1 item.

jade groen gebreid vest Alexandre Laurent Your Personal shopper
Jade groen kort dames jasje Rino en Pelle Your Personal shopper
Jade groene travel broek Your Personal Shopper
Jade groen oversized vest Mika Elles Your Personal Shopper
Jade groene travel broek Your Personal Shopper

Off white

Off White en beige geeft een mooie ton sur ton uitstraling.  Nog een voordeel van offwhite? Het is altijd goed te combineren met de trendy pastels die je veel gaat zien. Dit seizoen voeg ik ook een beige comfy broek toe aan de collectie, niets is nu lekkerder dan een super comfy broek te dragen. De joggingbroek is niet alleen comfortabel maar ziet er buitenshuis ook heel stijlvol uit. En door de broek te stylen met een  pump en de vegan leder jas/jurk ga je (binnenkort ) de show stelen. Volg me op Instagram en Facebook waar ik nog meer combinatie ga laten zien met deze beige topper. So stay tuned. 

beige jogging broek met zijzakken t-shirt met print coco Chanel vegan leder lange jas Your Personal shopper
Oversized vest beige en wit beide joggingbroek met zijzakken Your Personal shopper
Off white biker dames jack in katoen Rino en Pelle Your Personal Shopper

 Kanten blouse

De kanten blouses zijn echt de trend voor dit voorjaar en de zomer. Ik word daar zo blij van en deel nu al mijn eerste favorite oufits. Wil je nog meer geïnspireerd worden met deze outfits voor de lente volg me dan op Instagram voor de dagelijkse outfit van de dag.  Daar zie je de komende tijd nog meer setjes langskomen.

Off white gebreide dames trui Your Personal Shopper
Off white broderie blouse dames met lange mouw Your Personal Shopper
Off White kanten blouse met lange mouw Your Personal Shopper

💕 Valentijnsdag 💕

Geen mooier moment om je geliefde te verrassen want love is in the air. Of zet iemand die je mist in het zonnetje, dat kan jij zelf natuurlijk ook zijn. Een Valentijns cadeautje is een mooi moment om iemand een glimlach op het gezicht te toveren. Kies een mooi cadeau en pak verpak het met zorg en liefde.

Gouden oorbellen met takjes Petra Reijrink Your Personal Shopper
Gouden oorbellen Petra Reijrink Your Personal Shopper
Gouden Oorbellen Petra Reijrink Your Personal Shopper
Enkellaars Elena lachi Van Assem schoenen Your Personal Shopper

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

Nieuw bij Your Personal Shopper

Jouw online styliste  Vul het stylingprofiel in en ik adviseer jouw beste look.Voor JaqcuelineVoor Charlotte

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Nieuwe trends: bruine rok | Gratis ticket Follow me for fashion event

Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. En ik vind het heerlijk, al die modetrends. Heb jij dat ook? Ik kan er geen genoeg van krijgen. En dan vooral die nieuwe trends stylen met de kleding uit mijn garderobe. Nog een eye catchertje toevoegen en voila, een hippe...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....
Live op social media Instagram Your Personal shopper
 

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...