Metamorfose van je kledingkast. Dat deed ik bij een klant van me. Lekker stylen en restylen met haar garderobe. Want wat had zij een gave items in de kast hangen. Na de stylingsessei reed ik naar huis en dacht, hoe leuk zou het zijn als zij de stylingsessie nog een keer overhou willen doen en dan bij mij in de studio voor opname voor mijn youtubekanaal. Zodat ik kn laten zien wat voor tips ik geef als je ene klein en fijn model bent. want iedereen is uniek, heeft een ander figuur en voor mij is het fijn omdat visueel te maken voor mijn kijkers, zodat zij zich erin kunne herkende. En ja, Inez zei meteen ja. Hoe leuk is dat. In mijn blog zie je soort gelijke outfits terug, zodat jij ook kunt shoppen wat Inez aan heeft. Want haar kleding hangt natuurlijk niet meer in de winkels:)
In de video maak ik ook bekent wie de winnaar is van de actie van deze week. En dat is Annemiek Elling geworden. Zij heeft een collage gemaakt van kleding uit haar kast en een gekozen item uit mijn webshop. zie foto hieronder.
En deze week ga ik deze actie nog en keer doen. Dus ook jij kunt nog kans maken op een super leuk kledingstuk uit maij webshop. Dus neem snel en kijkje  ( hier de link naar mijn webshop)

Bekijk ook onderstaande filmpjes voor nog meer stylingtips. Zowel voor kleine fijne types als voor alle andere figuurtjes. Binnenkort nog meer figuurtype in mijn fashion video. Vorige week zijn Ellen en Janet bij mijn in de studio geweest voor een stylingsessie. Janet is een appelmodel en Ellen is een peerfiguurtype. Dus ook voor de andere figuurtjes binnenkort alle styling tips.

bij een klein en fijn figuurtje is het mooi om je kleding mooi aansluitende kleding te dragen. Je kunt wel wijdere kleding dragen maar niet je hele outfit oversized.

Ben jij een peerfiguur type? Dan is dit een perfect jurkje voor jou. Dit jurkje heeft een A-lijn dus een perfect.
Door een uitgesproken pump met studs onder te dragen maak je van deze outfit een trendy look.

Ben jij een figuurtype zoals Inez? ga dan voor aansluitende kleding. Draag je wel graag wijdvallend kleding, draag dan 1 kleding stuk dat ruim valt, anders verdwijn je in je outfit.

Zoals belooft de broekjes die ik voor Inez heb geshopt. Dit broekje is een toppertje en niet duur, wie wil dat nou niet.
Prijs kwaliteit is echt top € 39,99

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper