Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend hoor, om zo “naakt” op video te staan. Zelfs voor een snel boodschapje ga namelijk nooit zonder make up de deur uit, en zeker niet zonder mijn favoriete lipstick.

I never leave home without my lipstick

Sta jij vaak voor de kledingkast en zou je wat aparters willen dragen, maar heb je geen idee wat dat dan zou moeten zijn? Je weet echt wel wat jouw pluspunten zijn maar hoe krijg je die dan goed geaccentueerd? En is dit eigenlijk wel je beste basic jurk of staat een lange jurk mij beter? Uiteindelijk kies je toch maar weer voor een veilig zwart vestje op die basisbroek en hup, de deur uit.

Heb jij altijd al persoonlijk styling advies willen hebben? Je hebt een vergadering of een bijeenkomst en wilt een goede eerste indruk maken. Je staat voor je kast en denkt “wat moet ik aan vandaag?” Een goede basis garderobe met een aantal eye catchers is daarom een must. Een garderobe waar jij in kunt stralen. Waar voel jij je goed in? Waar voel jij je zeker in? Daar gaan we tijdens de workshop aan werken.

De workshop is voor 5 personen dus jij mag 4 vriendinnen of collega’s meebrengen voor deze styling workshop.

 

 Mega GIVE AWAY

 Ook in de maand februari heb ik weer een Jubileum Give Away

 Win de workshop “How Do You Dress” t.w.v. € 399,-

Altijd al persoonlijk kledingadvies willen hebben? Dan is dit jouw kans!

In de maand februari kun jij de styling workshop “How Do You Dress” winnen. Dat is een workshop waar jij met vier vriendinnen persoonlijke styling tips krijgt. Je mag kledingstukken meebrengen waar ik feedback op geef of een nieuwe set mee ga stylen. De studio hangt vol met kleding waar we mee kunnen stylen om jouw stijl nog beter te vinden. Natuurlijk zet ik ook een hapje en een drankje voor jullie klaar.

 WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

1. Deel mijn post op social media Facebook, Instagram of LinkedIn of instagram story
2. Tag je vriendinnen
3. Volg Your Personal Shopper

4. Word Vip Volger

De prijs wordt onder een van mijn VIP VOLGERS verloot.

Vertel het vooral ook de vriendinnen of collega’s waar jij de workshop mee wil doen zodat zij ook VIP VOLGER kunnen worden en je meer kans hebt op deze super GIVE AWAY!

16 Februari maak ik bekend wie deze super prijs heeft gewonnen.

Let’s go shopping and styling

Mijn Make-up secrets;)

Heb jij een vraag over deze blog? Mail me dan: info@yourpersonalshopper.nl

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Mijn eerste favorite voorjaars items op een rijtje

Het is weer februari en in fashion betekent dit dat we weer richting het voorjaar gaan kijken. Wie kijkt er niet uit naar de eerste zonnestralen van het voorjaar, de frisse en heldere outfits, licht blauw, roze, off white ik ben er dol op.  Voor de webshop heb ik weer...

Winter must haves

Winter must haves

De winter is nu echt gestart. En niet alleen de winter is er, ook zijn we vorige week een nieuw jaar ingegaan. Dat betekent dat het hoog tijd is om te kijken naar de nieuwe items van het seizoen en de trends voor het nieuwe jaar. Lees het blog en duik je kledingkast...

Herfst must haves

Herfst must haves

Herfst must haves in je kledingkast Je herfst kleding van vorig jaar restylen voor het nieuwe fashionseizoen, met de trends die je niet mag missen. Laat je inspireren en restyle jouw huidige garderobe. Geef je outfits een boost met een paar nieuwe essentials en jouw...

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...