Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend hoor, om zo “naakt” op video te staan. Zelfs voor een snel boodschapje ga namelijk nooit zonder make up de deur uit, en zeker niet zonder mijn favoriete lipstick.

I never leave home without my lipstick

Sta jij vaak voor de kledingkast en zou je wat aparters willen dragen, maar heb je geen idee wat dat dan zou moeten zijn? Je weet echt wel wat jouw pluspunten zijn maar hoe krijg je die dan goed geaccentueerd? En is dit eigenlijk wel je beste basic jurk of staat een lange jurk mij beter? Uiteindelijk kies je toch maar weer voor een veilig zwart vestje op die basisbroek en hup, de deur uit.

Heb jij altijd al persoonlijk styling advies willen hebben? Je hebt een vergadering of een bijeenkomst en wilt een goede eerste indruk maken. Je staat voor je kast en denkt “wat moet ik aan vandaag?” Een goede basis garderobe met een aantal eye catchers is daarom een must. Een garderobe waar jij in kunt stralen. Waar voel jij je goed in? Waar voel jij je zeker in? Daar gaan we tijdens de workshop aan werken.

De workshop is voor 5 personen dus jij mag 4 vriendinnen of collega’s meebrengen voor deze styling workshop.

 

 Mega GIVE AWAY

 Ook in de maand februari heb ik weer een Jubileum Give Away

 Win de workshop “How Do You Dress” t.w.v. € 399,-

Altijd al persoonlijk kledingadvies willen hebben? Dan is dit jouw kans!

In de maand februari kun jij de styling workshop “How Do You Dress” winnen. Dat is een workshop waar jij met vier vriendinnen persoonlijke styling tips krijgt. Je mag kledingstukken meebrengen waar ik feedback op geef of een nieuwe set mee ga stylen. De studio hangt vol met kleding waar we mee kunnen stylen om jouw stijl nog beter te vinden. Natuurlijk zet ik ook een hapje en een drankje voor jullie klaar.

 WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

1. Deel mijn post op social media Facebook, Instagram of LinkedIn of instagram story
2. Tag je vriendinnen
3. Volg Your Personal Shopper

4. Word Vip Volger

De prijs wordt onder een van mijn VIP VOLGERS verloot.

Vertel het vooral ook de vriendinnen of collega’s waar jij de workshop mee wil doen zodat zij ook VIP VOLGER kunnen worden en je meer kans hebt op deze super GIVE AWAY!

16 Februari maak ik bekend wie deze super prijs heeft gewonnen.

Let’s go shopping and styling

Mijn Make-up secrets;)

Heb jij een vraag over deze blog? Mail me dan: info@yourpersonalshopper.nl

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...