De fashionvraag van deze week is van Debby. Haar vraag is of ik deze week low budget jurkjes wilde shoppen: De allerleukste kleding voor een mooie prijs. In mijn fashionvideo zagen jullie al een aantal opties voor haar kerstoutfit en in deze blog zien jullie nog meer low budget outfits. Ik shop als personal shopper in alle prijsklassen dus dat was geen probleem.
Ik had ook nog een fashionvraag van Joke, zij had via mijn vorige blog een leuke feestjurk geshopt en omdat haar buik niet meer zo strak is is zij opzoek naar goed corrigerende onderkleding. In mijn fashionvideo laat ik zien wat de best optie is voor onder haar feestjurk.
Ook deze week doe ik weer een giveaway: een mooie broche die je met de feestdagen kunt dragen, maar zeker ook kunt stylen op een outfit in het nieuwe jaar. Dat ga ik ook laten zien in een video in het nieuwe seizoen, dus blijf me volgen voor meer tips en trends met deze broches.

December is de tijd van de uitverkoop dus shop till you drop, en scoor nog snel jouw mooiste (te dure) items.
In het nieuwe jaar ga ik elke week low-budget shoppen in mijn blog. Ook zal het thema een maatje meer elke week terugkeren.
Als jullie nog meer thema’s weten kom dan maar op!

Een super Low budget jurkje. Feestelijk gestyled met het bijpassende laarsje en clutch, en natuurlijk de broche om er echt een feestje van te maken.

Of ga jij voor de bloemenjurk?  Fluweel is een van de grote trends van dit fashionseizoen. Je hebt in mijn vorige blogs ook al veel fluwelen kleding voorbij zien komen en niet onterecht, deze stof geeft een warme en winterse uitstraling. De fluwelen enkellaars geeft deze outfit echt een boost.

Zoals je al zag had ik deze jurk in mijn fashionvideo aan, uit eigen ervaring kan ik dus zeggen dat het een lekker jurkje is. Een prachtige kleur voor roodharigen door de groen/blauwe kleur. Gecombineerd met de grote strass stenen, een zilveren pump and you’re ready to go!

In het thema Low budget shoppen heb ik een gave glitterjurk geshopt voor Debby. Deze pailletjesjurk heeft een mooie blauwe glans, en door de grote strassketting is het een feest voor het oog! ūüėČ

Wil je je outfit wat rustiger houden? Ga dan voor dit geweldige jurkje met een beetje glitter. De kraag is niet weg te denken voor de fashionistas onder ons. Style je outfit af met het shiny tasje.

Omdat deze broche zo goed in de smaak viel is hij ook de give away van deze week. Laat me weten hoe jij deze broche zou stylen en waarom jij deze zou moeten winnen. Bekijk de fashion video ( als je dat nog niet hebt gedaan) voor meer info, en wie weet ben jij de volgende winnaar van de giveaway!

Welliswaar niet low-budget, deze jurk is wel een toppertje. Het jurkje valt erg kort dus is het echt iets voor mijn jongere volgers. Ook ontzettend leuk om te combineren met de trend van dit moment: De diadeem. Die maakt deze outfit tot  een party outfit.

Voor de jongeren onder ons is dit echt de trend voor dit feestseizoen. Ook leuk als cadeautje voor onder de kerstboom toch?

Het antwoord op de fashionvraag van Joke heb je kunnen zien in mijn fashionvideo. Goed zittende onderkleding is natuurlijk de beste basis. Zo krijgt je outfit de beste uitstraling. Vervelend aan dit soort onderkleding is dat je het altijd op zijn plaats moet trekken, je blijft er zo mee bezig. Maar mijn ervaring met deze onderwonders is dat ze juist top blijven zitten. De middelste van deze drie is van een super zacht materiaal en is dus extra comfortabel.

Altijd een goed idee om je outfit af te stylen met een mooie panty. Voor de feestdagen is het leuk om net wat meer te shynen door te kiezen voor een  glitter of kanten panty.

Geen low budget 
Speciaal voor Marion heb ik deze items geshopt. Zij draagt nooit glitters of jurkjes, maar voor de feestdagen wil zij wel gekleed aan de dis zitten. Zo heeft iedereen zijn eigen style. Voor haar dus een mooie gewassen zijden tuniek met een gecoate tregging voor de feestdagen.

 

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper