Wil je jouw Little Black Dress een boost geven voor de feestdagen? Voor veel dames is de zwarte jurk een basis in de garderobe.  Heerlijk om daar de leukste accessoires aan toe te voegen, een glanzende panty, de tofste pumps en je feestoutfit is geboren. Ik geef je in deze blog alvast wat voorbeelden. In de komende blogs zie je nog meer mogelijkheden met deze Little Black Dress. Draag jij geen zwart? Neem dan jouw favoriete basiskleur voor jouw little green, bleu, of red dress, voeg de mooiste accessoires toe en creëer jouw party dress.

 

Heb je vragen over de items in deze blog of een andere fashionvraag? Stuur me dan gerust een mailtje: info@yourpersonalshopper.nl

Heel veel items zijn nu in de HAPPY SALE 

Zo leuk dat er al zoveel VIP-VOLGERS zijn van Your Personal Shopper. En jij als VIP-VOLGER krijgt tot maandagavond 10% extra korting in mij  webshop. Heb je vragen over een van de items in mijn webshop, dan mag je me altijd even een mailtje sturen.

Accessoires als cadeautje in de schoen of onder de boom. Wie wordt daar niet blij van.

Deze zwarte lace jurk is toch echt een toppertje voor de komende feestdagen. Dubbel breasted en met een mooi decolleté,  een chique en sexy jurk.  Je hoeft er niets meer aan toe te voegen.

Ook de transparante stoffen geven een feestelijke uitstraling. Zoals je zag in de fashionvideo schijnt het bh-bandje er doorheen. Leuk als je een bh neemt met een kanten bandje, dat geeft een leuk effect. En hoe leuk is het om lekker eigenwijs te doen en niet voor de veilige zwarte pump te kiezen en een zilveren clutch. Maar af te stylen met rood en panterprint.

Of als je een stoere touch wilt geven aan je kerstoutfit, kies dan voor dit trendy enkellaarsje met de studs. Nog even deze grote oorbellen om de outfit af te stylen.

Deze lace jurk zou zo maar eens in mijn kast terecht kunnen komen. Het is er een met een supersnit. Zo fijn om je perfecte outfit te vinden, toch?

Mocht je nog opzoek zijn naar een stretchlaars in de low budget klasse, dan is deze echt te gek. Mooie stretchjurk erbij en een panter accessoire en voilà!

Ook fijn om een wat wijdvallend jurkje in je kast te hebben. Soms heb je daar gewoon zin in, toch? Ik in ieder geval wel. Ik zou deze dan met de strechlaats dragen.  En misschien ga ik na 25 jaar weer eens een keer oorbellen dragen.  En dat dan dankzij mijn nichtje die mij op Instagram live een super leuke tip gaf.
TIP: Speld je haar aan een kant opzij en draag daar  een oorbel.

En wat denk je van een wat langere jurk voor de feestdagen, die je heel mooi kunt stylen met de zebra boot en het cognac bontje. De perfecte zwarte netpanty die ik hierbij adviseer vind je onderdaan deze blog. “You Go Girl – You Shop Girl”  Stylingvragen mag je me altijd even mailen.

Een jurkje dat het hele jaar door opnieuw een metamorfose krijgt: My Little black dress. Je zag hem al op verschillende manieren gestyled tijden mijn Instagram live van afgelopen week. Toen met de zwarte stretch boot, de rode ceintuur en het rode enkellaarsje met de studs. Het prachtige leren ceintuurtje in deze collage krijg je er ook bij.

En na al de zwarte jurkjes toch nog even wat kleur in deze blog. Een geweldige heldere oker voor aan de kerstdis. Op de foto zie je de jurk met een subtiel zwart ceintuurtje. Ik zou voor de feestdagen een van de andere ceintuurs uit deze blog erbij stylen. Zie ceintuur naast de blog

Oh wat is ie mooi, naast de favo little black dresses kan deze rode kanten jurk toch ook echt mijn hart stelen.

Ik heb de mooiste zwarte jurkjes voor je geshopt. Stijl deze af met de mooiste oorbellen .

Marijke stuurde mij haar fashionvraag.  Haar rode leren rok bleef maar steeds in haar kast hangen. Geen idee wat ze daarbij moest combineren.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is. Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook. Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper  Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper