Deze week veel voorbeelden voor dames met een klein en fijn figuur. Ik had Monique in de studio uitgenodigd om model te staan. Monique is 1.59 lang en heeft maat 34- 36. Zij was een perfect model voor het onderwerp deze week, en nog heel gezellig ook. We hebben in deze video een paar keer hetzelfde topje aan om het verschil in pasvorm te laten zien.

Check de fashionvideo voor alle stylingtips!
En ben je iets groter? Dan heb ik ook heel veel fashion voor jou deze week.

In deze blog veel fashion voor mooie prijzen. Ik ben gek op de beste kleding voor de beste prijs!
Niet alle leuke items die ik je laat zien staan op de webshops van de winkels, maar ik wil ze jullie toch laten zien, Als je nu toch meer info wilt hebben over deze kledingstukken, dan mag je me altijd bellen of mailen. Ik geef je graag alle info die je nodig hebt om je top te kleden!

Neem een kijkje in deze blog en volg me doordeweeks ook op Facebook live en op Instagram. Daar laat ik nog meer pareltjes op fashiongebied zien!

 

In de video zie je hoe tops staan bij verschillende figuurtypes. Kies jouw beste outfit door te kijken naar het lijnenspel van je lichaam, zo kun je de beste keuze maken voor jouw perfecte garderobe. Vind je het lastig om de juiste kleding voor jou te kiezen ? Bel me en we maken een afspraak voor een styling sessie.

Wat heerlijk, zo’n gekleurd fashionseizoen! Of ga jij liever veilig gekleed de zomer in? Alles is mogelijk.
Heb jij keuze genoeg, of juist keuzestress?
Ik geef je in de collages de voorbeelden om jouw garderobe aan te vullen met de tofste items. Zoals altijd heb ik ook in alle prijsklassen geshopt zodat er voor iedereen iets bij zit.
Veel shopplezier.

 

 

Dit zijn dé items die je op heel veel verschillende manieren kunt blijven combineren!

Als je me volgt op Facebook en Instagram zag je deze jas al meerdere malen voorbij komen op verschillende manieren. Dit is een van mijn favoriete jassen, juist omdat ik hem kan dragen in zoveel verschillende combinaties. Ik heb alweer een nieuwe combinatie gemaakt die ik aankomende week op Facebook live ga laten zien.
Meestal ga ik op maandag, woensdag en vrijdag op Facebook rond 16.30. Mocht je dan niet kunnen, dan kun je de live altijd nog op een ander tijdstip terug kijken. Heb je een styling – of fashionvraag? Dan mag je me mailen. Stuur altijd een foto mee van jezelf en van de kleding waar je een vraag over hebt.

 

 

LEUK GEPRIJSD LEUK GEPRIJSD LEUK GEPRIJSD LEUK GEPRIJSD LEUK GEPRIJSD LEUK GEPRIJSD LEUK GEPRIJSD

 

LEUK GEPRIJSD!!

LEUK GEPRIJSD!!!

Deze outfit is een perfect voorbeeld van een gave outfit die je kunt combineren met een pump of een sneaker!

Zou je deze items willen shoppen? Geef me een belletje of stuur me een berichtje om ze te bestellen.

Speciaal voor Ilse en Susan

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

GESHOPT VOOR TINEKE