Kies jij ook voor geel?

Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light natuurlijk ūüėČ) kijken we uit over het parkje en het water. Om ons heen wiegen paardenbloemen in het gras. Kn√°lgeel. Heerlijk, het is echt zomer ūüĆľ¬†

Het is zomer, tijd voor kleur! En ik word op dit moment van geen enkele kleur vrolijker dan van een fris knalgeel! Om de kleur geel kunnen we dit seizoen dan ook echt niet heen. Als je vorige week mijn nieuwsbrief hebt gelezen las je al dat ik zelf nóóit had verwacht geel te dragen, dus ik vind het ook helemaal niet gek om van mijn klanten te horen dat zij zich verbazen als het ze goed staat. Toch blijkt die frisse, kleurrijke trend van nu niet voor niets populair. 

Heb jij al geel aan je garderobe toegevoegd?¬†Ga het experiment met mij aan, trek de volgende keer dat je aan het shoppen bent dat leuke gele jurkje w√©l aan! Dan gaan we samen super mooi de zomer in ‚ėÄÔłŹ

Meld je hier aan als VIP VOLGER, lees over mijn outfit van de week en blijf op de hoogte van acties en events!

Bekijk mijn fashionvideo

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Spray-tan try-out

Volg je me ook op instagram? Dan heb je vast al gezien dat ik een spray-tan try-out ga doen! 

Ik ben echt een melkfles. Je weet wel, met zo’n huid waar de zon maar niet op wil blijven plakken. Ik houd ontzettend van de zon, maar zonnebaden is dan ook niet echt mijn ding. Maar hoe krijg ik dan ooit een lekker bruin tintje? Nou, hopelijk met een hip snufje: De spray-tan.  

Deze week ga ik me aan de test wagen zodat ik volgende week (duim voor me ūüėČ) dit heerlijke abrikozenkleurige jurkje aan kan.¬†

Maxijurken 

Goed nieuws dames: Deze maxijurken staan prachtig voor ieder formaat, dus ook om te dragen met een maatje meer!

Van die jurken waar veel elastiek inzit waardoor je van maat 38 tot maat 44 dames blij kunt maken. Daar word ik als styliste blij van ūüėä

Maandag: Outfit van de dag

Dinsdag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Hoe styl ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek. Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Lees meer

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Lees meer

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Lees meer

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer. ¬†In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen cre√ęren. I love...

Lees meer

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Lees meer

Win een styling workshop met je vriendinnen

Bekijk de fashionvideo en shop daarna de items uit deze video. Workshop zakelijke styling. Vind jij het ook zo lastig om de juiste keuzes te maken in zichtbaarheid? Wat trek je aan, en wat wil je uitstralen? Vooral zakelijk is het soms gewoon moeilijk om de juiste...

Lees meer

5 Styling tips voor Nicole

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar: ¬†info@yourpersonalshopper.nl 5 Styling tips voor Nicole¬†¬†   Nicole was de prijswinnares van de actie van een aantal weken geleden.¬†Vorige week¬†kwam ze¬†met haar kleding naar mijn...

Lees meer

Stedentrip outfits! Wat zat er in mijn koffer naar Parijs

Stedentrip outfits Mijn koffer gaat altijd lekker vol omdat ik het heerlijk vind om 's ochtends keuze te hebben wat betreft mijn outfit. Wat gaan we doen die dag? Wat voor weer is het? En waar heb ik dan zin in? Fijn om dan mijn favoriete set voor de dag te kiezen....

Lees meer

Hoe style je een casual chique outfit?

Casual chique is misschien wel mijn favoriete look. Maar mijn outfit casual chique stylen, hoe doe ik dat? Even een paar voorbeelden op een rijtje.   1. Ik draag ripped jeans met een chique wit blousje. Daar voeg ik een stoere riem aan toe en style de set af met...

Lees meer

5 tips voor jouw bruiloft outfit

Heb jij binnenkort een bruiloft? Dan heb ik hier vijf tips voor jouw bruilofts outfit! Check voor je je outfit gaat shoppen altijd eerst de dresscode. Draag een klein handtasje of clutch voor je lippenstift en je telefoon, de grote tas blijft achter in de auto ūüėČ Neem...

Lees meer

Zo stijl je je zomer colbert | Moederdag korting voor jou

Zo stijl je je zomer colbert op verschillende manieren. Ik geef je in de fashionvideo en in deze blog de voorbeelden, check daarna je garderobe om nog meer uit je kledingkast te halen.  Moederdag, een dag van speciale aandacht voor je moeder. Een lekker geurtje, een...

Lees meer

Hoe voorkom je dat je witte broek doorschijnt

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl  Hoe voorkom je dat je lingerie door je witte broek heen schijnt? Blijft jouw witte broek eeuwig in de kast liggen omdat je bang bent dat je lingerie...

Lees meer

Deze accessoires maken je outfit af

Accessoires om je outfit een boost te geven. Heb jij veel accessoires? Of ga jij voor een plane outfitje. Elk seizoen zijn er ook op het gebied van accessoires weer nieuwe trends. In bovenstaande fashionvideo laat ik al zien wat voor trends dat zijn, o.a. de rieten...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper