Deze week veel jurkjes en meer zomerse kleding in de fashionvideo en natuurlijk in deze blog. Altijd leuk als je een vrolijk jurkje kunt vinden wanneer je bent uitgenodigd op een bruiloft of een ander zomers feest. Het bruiloftenseizoen komt er weer aan dus ik heb ook een aantal perfecte jurkjes voor je geshopt waarmee jij kunt stralen tijdens het feest. Bij sommige dames staat de maxijurk zo ontzettend mooi. Je moet wat lengte hebben voor de mega maxi jurken van dit seizoen, maar oh wat een gave trend is het toch. Shop jouw outfit hieronder en als je nog vragen hebt over deze outfits mag je me altijd even mailen.

Om jullie te inspireren op fashion gebied laat ik meerdere kledingstukken in verschillende combinaties zien. Bekijk de vorige blog voor de andere combi’s met deze jas.

Met de panterprint broek, top of rok maak direct een leuke entree. Je kunt er niet omheen, deze print valt namelijk direct in het oog. Het is echt een must-have dit fashionseizoen. Soms draag je een hele outfit met een panterprint en soms is enkel een detail van deze print al genoeg voor de outfit. Het is ook leuk om de print te combineren met een bretons streepje of een bloemenprint. Dit seizoen gaan we er helemaal los mee.

Soms heb je van die outfits die je niet meer uit wil doen, en dit is er zo een. Wat een heerlijke set voor mijn shopsessies. Easy going en heerlijk fris van kleur.

Eindeloos combineren met de metallic enkellaars, mijn favoriet van dit moment. Meerdere keren gecombineerd zowel met mijn panterprint jurk als mijn bloemen broek. Een must have die echt overal bij te combineren valt. Mocht jij ze ook aanschaffen, dan kun je in de fashionvideo van volgende week nog meer mogelijkheden zien met deze topper.

Dit is echt een topper voor als het warm weer is zoals afgelopen week. Ik liet deze jurk al zien in mijn Facebook live. Toen was hij gecombineerd met het losvallende vestje. Lekker luchtig om echt overal overheen te stylen (Ook handig om de niet meer zo mooie bovenarmen van een 50 plusser te camoufleren ūüôā ) Gewoon IDEAAL

Nog een favoriet van mij. Zo elegant door de soepele stof.
Hoeveel favorieten kun je hebben… Heel veel dus!

Wat een gave jurk!

Bruiloften, party’s, het feestseizoen gaat weer van start. Hebben we er zin in of is het vinden van de party dress een struggle? Geen nood, ik geef je de leukste party dresses in dit blog en ik weet er nog veel meer te spotten. Ook voor een maatje meer is er genoeg te vinden. Laat me via de mail of Facebook weten wat jij in mijn blog wil zien, en misschien neem ik het mee in een volgende editie.

Wie wil dat nu niet? De perfecte jeans vinden!
Hieronder heb ik twee perfecte jeans gevonden voor een maatje meer.

Altijd een goed idee zo’n streepjes jurk. Bijna elke vrouw straalt hierin. Welke zou jij kiezen? En deze koop je ook nog voor zo’n super prijsje.

Een van mijn volgers was opzoek naar een luchtige broek voor aankomende zomer.

Ik heb er een aantal voor haar geshopt die perfect bij haar en haar garderobe zouden passen.
Wijde broeken met print, en een effen top erop gecombineerd.

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper