Hoe lekker is een jeans? Zoals ik jullie al vertelde is de jeans pas een jaar of tien in mijn leven. Ik weet niet waarom ik er zo lang mee heb gewacht, maar sindsdien kan ik niet meer zonder. In deze blog en in mijn fashionvideo laat ik jullie mijn favoriete jeans zien. De jeans die uiteindelijk in mijn kast terecht is gekomen staat hieronder bij My favorite. Wat een zalige jeans, die ik aan mijn garderobe heb toegevoegd. Jullie zullen deze jeans nog veel voorbij zien komen, met elke keer weer een nieuwe combinatie. Blijf me dus volgen, er komt nog heel veel moois voorbij.

In deze blog: veel combinaties met jeans. In de volgende blogs en video’s laat ik zien wat voor elk figuurtype de beste jeans is. Stay stuned!

Zoals in de video ook al voorbij kwam, vind ik deze jeans helemaal leuk! Door de verfspetters op de broek heb je weer eens een totaal andere jeans dan anders. Deze stoere jeans kan mooi gecombineerd worden met een gaaf bomberjack en een klassieke kanten top.

Zitten er leuke items tussen waarvan je graag wat meer informatie zou willen hebben? Klik dan op het losse item onder de outfit, dan kom je vanzelf bij de winkel uit 😉

Jeans met applicaties of met prints, ik krijg er geen genoeg van!
Welke jeans is jouw favoriet?

Deze leisure-fit jeans is wat wijder op de benen. Dit geeft het een nonchalante uitstraling.

Deze jeans met een flared pijp is echt weer helemaal terug sinds vorig seizoen. Ik ben dol op deze trend! Een beetje flower power in je garderobe. Ik draag deze broek graag met mijn sneakers en een wijde trui met een los kraagje eronder (zie de kraagjes hieronder in mijn blog). In de zomer draag je deze jeans met een een gipsy achtig bloesje en een slippertje. Ook een top outfit!

Tip: Als je kleiner bent style je deze jeans met een hak.

Dubbel jeans. Je moet een beetje lef hebben, maar dan heb je ook wel een geraffineerd setje te pakken! We moeten nog even wachten om weer een sandaal te kunnen dragen maar deze blokhak sandaal in metallic is een echte hit voor het zomer seizoen.

Hieronder zie je een paar posts die ik op instastory plaats. Doordeweeks shop ik allemaal toffe items voor mijn klanten die ik graag met jullie wil delen. Doordeweeks ga ik ook vaak live op facebook. Volg me daarom op Instagram en Facebook, zo kun jij de hele week fashion beleven.

Als je de video hebt bekeken dan zag je dat ik deze jeans aan had. Ohhhh wat een topbroekje! Deze is ook direct in mijn kast beland en ik ga hem helemaal stuk dragen dit seizoen. De kleur is top, hij is een beetje baggy, en hij zit zó lekker! Wat ik zo tof vind aan deze ripped jeans is de lekker stoere uitstraling!

Durf jij het aan? Dubbel jeans. Just go for it!

Dit is een goed voorbeeld van mijn favoriete setjes. Zo heb ik er al honderd in de kast hangen! Daarom laat ik deze set in de rekken hangen voor jou! 😉

Een beetje lef moet je hebben, vogels en panterprint, maar het modebeeld geeft ons een zetje! Overal wordt er gemixt en gematcht. Ruitjes, bloemen, strepen, borduursels. Deze zomer mag alles door elkaar!

Of je gaat voor een wat veiligere outfit, zoals deze set. Super cool met de metallic laarsjes!
You go girl!

Deze top jeans ga je volgende week ook zien in de fashionvideo die ik maakte met Ingrid. Ingrid is via Facebook live mijn model geworden. Zij won een gratis stylingsessie t.w.v. € 299,- bij mij in de studio! Bekijk de Facebook live van afgelopen woensdag eens terug om te zien hoe Ingrid aan deze gratis stylingsessie kwam.

Nog zo’n heerlijke jeans! Deze groenige jeans heb ik nu met een gestreepte blouse gecombineerd, maar door de zachtroze bies op de zijkant van de broek is de jeans ook mooi te combineren met roze of licht-beige kleuren. Draag er een roze sneaker onder en klaar is de outfit.

Ook hier weer een set met verschillende prints bij elkaar. Vind jij dit te spannend? Vervang dan het schoentje door een wat rustigere print in het rood, een effen rode of misschien zelfs een metallic schoentje of sneaker en off you go!

Deze outfit is ook heel gaaf te combineren met een jeans met een applicatie!

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper