Hoeveel kleding heb jij in je kast die je niet draagt? Heel veel dames hebben dat. Soms omdat het te groot of te klein is of omdat de outfit niet meer kompleet is. In echt elke kledingkast kom ik dit tegen, tijdens mijn intake bij klanten. En wat ik dan echt heel leuk vind is om de items mee te nemen tijden mijn shopsessie en ze een nieuw leven te geven. Natuurlijk wel als de kledingstukken nog draagbaar zijn;)
Maar heel vaak word het een verrassend nieuw setje. Hoe leuk is dat!

Ook nu in de fashionvideo van vandaag is het weer een succes geworden met de kleding van Ingrid. Zij was in mijn studio met haar garderobe en wat een leuke stylingsessie is het geworden, met veel tips en trics voor haar. Bekijk de fashionvideo als je hem nog niet gekeken hebt.
Ik ga nog een styling sessie T.w.v. € 299,- weggeven.
Heb jij ook een kast vol met kleding die je maar niet gestyled krijgt?
Heb jij maat 42?
Draag jij graag jurkjes?
Heb je vrijdag 30 maart om 11.00 uur tijd om naar mijn studio te komen?
Mail dan naar info@yourpersonalshopper.nl en maak kans op deze gratis stylingsessie.
Het enige wat je hoeft te doen is mijn Facebook bericht van vandaag delen op je tijdlijn.

Restyle jij je garderobe ook? Of maak jij altijd complete setjes en wijk je daar niet van af? Probeer het dan toch eens. ik geef je in mijn fashionvideo’s veel voorbeelden dus kijk ook de vorige video’s voor inspiratie.

Zitten er leuke items tussen waarvan je graag wat meer informatie zou willen hebben? Klik dan op de losse items onder de outfit, dan kom je vanzelf bij de winkel uit:)

Lekker setje! Easy going en stijlvol gekleed. Zo doe je dat:)

Heb jij wat vollere bovenbenen? Dan is deze jeans een topper voor jou. De perfecte pasvorm. En door het borduursel aan de onderkant te dragen ligt het accent daar beneden en niet op de bovenbenen.

Casual chique gekleed met deze outfit, you go girl!
En die tas dan! It’s all about the details.

Een trui een pantalon en muiltje. Ik zou er nog een kraagje met parels onder dragen. Love it!

De track pants is een van de hints van dit seizoen. Combineer deze stoere broek met een klassiek colbert,
AD SOME ACCESSORIES AND OFF YOU GO!

Ook hier dragen we weer zo’n tof kraagje met parels of kraaltjes bij.

De jeans in deze collage is dezelfde jeans die ingrid aan had in de fashionvideo. Wat een gave broek. Ik weet dat deze jeans ge wel dig zit. Met de zijden bies op de zijnaad een toppertje in je garderobe, mooi te combineren met zand tinten, roze tinten en blauw / groene tinten.

Classy and Comfy!

Mij kun je niet blijer maken dan met een kanten top.
Maar als je me al langer volgt dan is dit niets nieuws:)
Wat een beauty is dit bloesje.

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper