Tijd voor de cozy vesten! Het lange vest, het grove vest of een kort oversized vest. Ik geef je de tips om met deze heerlijke kledingstukken een leuke look te creëren. Check eerst mijn fashion video op mijn Youtube kanaal en laat je inspireren. Shop daarna jouw favoriete outfit.

Het grove vest: niet meteen een item dat je zakelijk zou dragen. Ik style voor jou een zakelijke outfit met een trendy vest. De business comfortable look. 

Dan het lange vest. Zo mooi en stijlvol. Makkelijk is om een oversized winterjas te dragen met dit item maar in deze video laat ik je zien hoe je het vest kunt dragen met je wintermantel. Je wil namelijk niet dat je vest er onder uit komt, dat staat slordig.

Wil je meer weten over de items in deze blog? Of heb je een andere fashion vraag die je me wil stellen? Dan mag je me altijd een mailtje sturen. Ik beantwoord je vraag graag in een van mijn volgende blogs. 
Tip: Stuur een foto van de items waar je vraag over gaat mee zodat ik je nog beter kan helpen!

 

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Loop jij net zoals Karin al heel lang met een brandende fashion- of stylingvraag?
Heb jij een zakelijke en een privé garderobe? En breek jij, net als Karin, ook altijd je hoofd over hoe je deze twee garderobes door elkaar heen stylet om er het maximale uit te halen? Deze week kwam Karin LIVE Op de thee met Q&A, deze video kan je terugkijken op mijn Facebook pagina om te zie hoe we al een kleine restyling zijn begonnen. 
Als VIP Volger mag jij je fashionvraag insturen. Als jij de leukste fashionvraag hebt ingestuurd nodig ik je graag uit in de studio Op de thee met Q&A om jouw vraag te beantwoorden. We bekijken dan de outfit waar jij een brandende vraag over hebt, duiken nog even de kleding rekken in om een mooie outfit te stylen met jouw fasionvraag en gaan dan live om jouw vraag met de volgers te delen. Stuur je vraag naar info@yourpersonalshopper.nl en stuur ook foto’s van je outfit en jou mee. Vergeet niet je telefoon erbij te vermelden 😉

Met de fashionvraag van Karin gaan we nog even verder. Wil jij ook weten hoe ik Karins garderobe verder ga stylen? Blijf me dan volgen want binnenkort volgt er meer! ✨

Hoe zou jij deze laars stylen?

Paula is een van mijn volgers en ik weet een beetje wat haar smaak is want ze heeft al regelmatig wat aankopen uit mijn webshop gedaan. Eigenlijk heeft ze een beetje dezelfde kledingkast als dat ik heb. Casual chique, kraagjes, kanten tops, skinny jeans, en soms en beetje klassiek gekleed. De outfit hiernaast kun je ook heel met gymp of met een bootie stylen.  

Klik op de items om te zien waar ik heb geshopt!

Style je lange vest met de klassieker, het Bretonse streepje. Altijd in de mode, elk seizoen te restylen met de nieuwe trend en dus niet weg te denken uit je kledingkast.

Een grof vest style je meestal casual, maar met dit witte bloesje geef je je outfit net even wat meer pit. Door de kleine studs op de kraag krijgt je look een rijkere uitstraling. 

HEEL VEEL COMBINATIES  MET DEZE KANTEN TOP

Ook met een kanten top lift je je outfit met een grof vest naar een hoger niveau. Door het fijne van de kanten top krijg je outfit een elegante boost.

Geen grof vest maar wel het zelfde sfeertje: Combineer je kanten top met een grove broek. Style je look af met een elegante boot of zoals hier met een stoere boot voor een power look!

Mijn favo boots van dit moment. De enkellaars in panter, de slangen enkellaars of de witte enkellaars. Ze passen allemaal onder bovenstaande outfit. Kies jouw Favoriet!

Deze week is het thema cozy vesten. Lekker wegduiken in je vest, lekker comfy. Als je wat voller bent hoef je het grote vest niet te missen. Zorg er voor dat je de stof van dit soort grote vesten wat platter houd. Zo voorkom je dat je teveel volume maakt waardoor het vest mooier valt. Hieronder heb ik een aantal van deze toppers voor je geshopt. 

Lekker fleurig het voorjaar in. Wat hebben we daar zin in toch? Deze outfits zijn lekker te dragen door de soepele stof en de perfecte pasvorm. 

Ik heb voor jou een heerlijk low budget broekje geshopt. Na een dagje werk is dit een lekker low-key set om je dag mee af te sluiten.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper