Casual chique is misschien wel mijn favoriete look. Maar mijn outfit casual chique stylen, hoe doe ik dat? Even een paar voorbeelden op een rijtje.

 

1. Ik draag ripped jeans met een chique wit blousje. Daar voeg ik een stoere riem aan toe en style de set af met een hak. 

 

2. Een palazzo broek met een sweater met kanten details heeft, een zijden shawltje om de hals en mijn high heels. 

 

3. Ik draag een leatherlook broek met sneakers, maar style deze met een overhemd blouse en een klassiek colbert.

 

4. Zelfs een comfortabele broek van joggingstof gecombineerd met een bretonse streep t-shirt en het klassieke colbert. 

 

  Zie je het al voor je? Duik je kast in en kijk wat jij kunt samenstellen met mijn voorbeelden. Restyle je garderobe!

Outfit 1

Outfit 2

Outfit 3

Outfit 4

Shop nog meer witte blouses

Hoeveel witte blouses telt jouw kledingkast? De witte blouse of de overhemd blouse is altijd een goede basis om een casual chique outfit te stylen. Of je nu een laten witte blouse neemt of een transperante witte blouse. Welke kies jij? 

De musthave van het fashionseizoen!

Deze soort sandaal komt vaak over als een net schoentje. Maar als je de sandaal combineert met een joggingbroek, een spijkerjack en dit stijlvolle bloesje krijg je direct een andere look met dit schoentje. 

 

Casual chique met: een net bloesje, een nette sandaal gecombineerd met joggingbroek en jeansjack.

Of combineer jij het met een rode of gele joggingbroek.

De sneaker geeft je outfit altijd een casual look. Ze zijn ook niet meer weg te denken uit onze garderobe. Combineer je de sneaker met een satijnen jurkje dan creëer je jouw casual chique look en heb je weer een geweldige outfit te pakken. 

Of ga voor de casual all over look

Casual all over!

Stijl je maxidress af met het altijd favorite jeans jackje.

Geshopt voor Charlotte

Charlotte appte me met haar stylingvraag:  Hoi Marjon, leuk om je te volgen en jouw tips toe te passen in mijn garderobe. Nu heb ik een vraagje aan je: Ik heb een jurkje in mijn kast (zwart wit ruitje) maar ik zou daar graag een minder klassiek colbert op willen dragen. Ik houd van felle kleuren en zoek eigenlijk een soort tricot vestjasje om de jurk wat minder stijf over te laten komen. Ik hoop dat je me kunt helpen,  Want ik kan het maar niet vinden. 

Ik kijk weer uit naar je nieuwe video. 

Groetjes Charlotte

Tip: Door de tricot stof van dit colbert is de outfit voor Charlotte wat minder formeel gestyled, dan met haar klassieke wollen colbert.

 

Of draag je zwart witte jurkje met een sneaker –> casual chique dus!

Heb je een Fashionvraag?
Stuur jouw vraag en ik beantwoord hem in de volgende blog. 
Er zijn veel volgers die een fashionvraag willen stellen, dat kan dus hier in mijn blog. Mail jouw vraag en stuur er eventueel foto’s bij die jouw vraag ondersteunen. Zo kan ik je het beste advies geven op fashiongebied. 

Door het empire model en het elastiek net onder de borst, is deze jurk ook zeer geschikt voor een maatje meer.

Of ga je voor deze jurk met de aqua tinten?

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Dinsdag: outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper