De zwarte rok

Altijd vrouwelijk en elegant, maar kies wel jouw perfecte model voor het juiste moment. Neem je een strakke zwarte kokker rok of de zwarte midi rok volgens de trend van dit moment? Wanneer heb jij het juiste model voor jouw figuurtype te pakken?

Hoe style ik mijn zwarte rok?

Allereerst is het belangrijk dat jij je lekker voelt in de rok die je kiest. Wil je wat verbergen? Ga dan voor een iets wijder vallende rok. Maar wil je zichtbaar zijn, dan ga je voor de aansluitende rok.

Ook de stofkeuze is belangrijk, zelfs bij een simpel item als een zwarte rok. Afhankelijk van je keuze geeft de stof je rok namelijk een uitdagende of juist iets subtielere look. Bij de eerste kun je kiezen voor een leren of leatherlook rok. Voor de tweede keuze zou je voor een wollen of gebreide rok kunnen kiezen. Uiteindelijk is het het belangrijkste dat je met plezier je rok aan wil trekken wanneer je voor de kast staat.

Een van mijn volgers stelde mij de volgende fashionvraag: Graag zou ik de nepleren rok uit jouw webshop aanschaffen maar hoe stijl ik deze het beste? Wat draag ik erop en welke laars past er het beste bij?

In mijn fashion video laat ik haar zien hoe ze deze items het beste kan combineren. Hier onder staan de uitgekozen sets.

Laat je inspireren ūüėČ

Let’s go shopping and styling

Gratis verzending van items uit mijn WEBSHOP in de hele maand November. De code is: GRATIS VERZENDING

Tip 1: Heb jij een peerfiguur ? Kies dan voor een A-lijn model rok. Hierdoor accentueer jij je pluspunten. 

Tip 2: Heb jij een zandloper figuur dan kun jij zeker ook voor een A-lijn model rok gaan, accentueer je taille door een ceintuur hoog in de taille erbij te stijlen. (zie fashion video)

Tip 3: Heb jij een recht figuur ga dan voor een A-lijn rok en combineer daar een iets wijder vallende trui of oversized top op, zo voorkom je dat je outfit je lijzig maakt. 

WIE IS DE WINNARES 

De winnares van het sparkel truitje is: Hanke Janssen

Hanke van harte gefeliciteerd. Als je contact met me opneemt dan komt het truitje naar jou toe. Mob. 0624798469

 

Wilde jij dit truitje ook heel graag hebben? Deze week 10% korting op Sparkle truitje. Ben er snel bij want op=op

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...