De zwarte rok

Altijd vrouwelijk en elegant, maar kies wel jouw perfecte model voor het juiste moment. Neem je een strakke zwarte kokker rok of de zwarte midi rok volgens de trend van dit moment? Wanneer heb jij het juiste model voor jouw figuurtype te pakken?

Hoe style ik mijn zwarte rok?

Allereerst is het belangrijk dat jij je lekker voelt in de rok die je kiest. Wil je wat verbergen? Ga dan voor een iets wijder vallende rok. Maar wil je zichtbaar zijn, dan ga je voor de aansluitende rok.

Ook de stofkeuze is belangrijk, zelfs bij een simpel item als een zwarte rok. Afhankelijk van je keuze geeft de stof je rok namelijk een uitdagende of juist iets subtielere look. Bij de eerste kun je kiezen voor een leren of leatherlook rok. Voor de tweede keuze zou je voor een wollen of gebreide rok kunnen kiezen. Uiteindelijk is het het belangrijkste dat je met plezier je rok aan wil trekken wanneer je voor de kast staat.

Een van mijn volgers stelde mij de volgende fashionvraag: Graag zou ik de nepleren rok uit jouw webshop aanschaffen maar hoe stijl ik deze het beste? Wat draag ik erop en welke laars past er het beste bij?

In mijn fashion video laat ik haar zien hoe ze deze items het beste kan combineren. Hier onder staan de uitgekozen sets.

Laat je inspireren ūüėČ

Let’s go shopping and styling

Gratis verzending van items uit mijn WEBSHOP in de hele maand November. De code is: GRATIS VERZENDING

Tip 1: Heb jij een peerfiguur ? Kies dan voor een A-lijn model rok. Hierdoor accentueer jij je pluspunten. 

Tip 2: Heb jij een zandloper figuur dan kun jij zeker ook voor een A-lijn model rok gaan, accentueer je taille door een ceintuur hoog in de taille erbij te stijlen. (zie fashion video)

Tip 3: Heb jij een recht figuur ga dan voor een A-lijn rok en combineer daar een iets wijder vallende trui of oversized top op, zo voorkom je dat je outfit je lijzig maakt. 

WIE IS DE WINNARES 

De winnares van het sparkel truitje is: Hanke Janssen

Hanke van harte gefeliciteerd. Als je contact met me opneemt dan komt het truitje naar jou toe. Mob. 0624798469

 

Wilde jij dit truitje ook heel graag hebben? Deze week 10% korting op Sparkle truitje. Ben er snel bij want op=op

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij ge√Įnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make‚Äďup¬†secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...