Hoe style ik een shawl? was een van de fashionvragen van mijn gasten tijdens het fashion Event van afgelopen zondag. Tijdens deze fashiondag Follow Me For Fashion was er een workshop styling en een workshop visagie. En als afsluiter van deze inspiratiemiddag was er een spetterende modeshow waar ik het thema Welk figuurtype ben jij ook op de catwalk te zien was. Alle figuurtypes en alle leeftijden waren model tijdens de modeshow. Wil jij ook eens bij deze fashiondag Follow Me For Fashion? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief zodat ook jij Vip volger wordt en ik je op de hoogte houd van alle acties en events van Your Personal shopper. Als jij je nú nog inschrijft krijg je vandaag een nieuwsbrief van me en maak ook jij kans op leuke cadeautjes en kun je gebruik maken van de actie van deze week. Ik ben aankomende week namelijk jarig en verloot elke dag een cadeautje onder mijn Vip volgers. En er geldt er tot zondagavond 23.50 uur 21 oktober 10% korting in mijn webshop.

Volgende week nog meer over de fashiondag “Follow me for fashion”. Omdat dan alle foto’s en film klaar zijn.

Even een sneak preview van de dag. Volgende week meer!

Hoe style ik mijn shawl tijdens de workshop Follow Me For Fashion . In de komende video’s op mijn Youtube kanaal ga ik je nog meer laten zien. So stay tuned.

Ja, wie jarig is tracteert! 18 oktober vier ik dat ik weer een jaartje ouder ben:) En voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor mijn nieuwsbrief en dus Vip-volger is geldt tot zondag 21 oktober 23.50 uur een korting van 10% op alle items uit mijn webshop. Dus schrijf je snel nog in. Zondagavond krijgen alle Vip-volgers mijn speciale nieuwsbrief met de kortingscode. En voor al mijn Vip-volgers ga ik deze week elke dag een cadeautje verloten. Dus alle reden om je in te schrijven.

Nu dan toch even de Fall Fashion van dit najaar. 55 zomerdagen liggen achter ons en nu gaan we de vesten en jasjes toch écht uit de kast halen. Aan het einde van de week zal het 10 graden kouder worden. Dus voor jou hier alvast wat najaar outfits. Follow Me for Fashion 🙂

Mijn favoriete jeans in deze collage. En dan de polka dot blouse met panterprint, heerlijk easy going setje.

Het leren shawl bandje, heel mooi en handig toch?

Iedere gast kreeg dit als cadeau tijdens het fashion event Follow Me For Fashion.

Geshopt voor Bianca

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper