Hoe style jij je jeans? Jeans, het meest gedragen fashion item ever! Dus deze week de jeans op heel veel manieren gestyled in de fashionvideo en in de blog. En het was de fashionvraag van een van mijn volgers. Zij shopt toch steeds weer een zwart kledingstuk dat ze combineert met haar jeans. Maar veel van mijn  volgers en klanten willen wel eens out of the box met hun aankopen.
Ik help je graag om dat vanaf nu te doen. Volg me daarom ook op mijn instagram ( YOURPERSONALSHOPPERTV )account omdat ik daar (bijna) elke dag live ga om heel veel fashion met je te delen. FOLLOW ME FOR FASHION AND TELL YOUR FRIENDS
Check ook zeker mijn vorige blog voor nog meer fashion inspiratie.

Wat is jouw favoriete jeans? skinny jeans, flarden jeans, high waist jeans, ripper jeans, baggy jeans? Er is zoveel keuze en hoe vind je je meest ideale jeans. Ik geeft je mijn favoriete jeans hier in de blog. Ben jij VIP – volger en heb je een fashion vraag? Dan mag je me altijd een mailtje sturen om jouw persoonlijke fashionvraag te stellen. info@yourpersonalshopper.nl

Nu gaan we voor een heerlijk truitje op de jeans, het truitje is mooi strak aan de boezem en loopt mooi uit in een roesje. Als je je buikje een beetje wil verdoezelen is dit een perfect truitje. Combineer dit mooie kraagje bij het truitje en je heb een toffe outfit met jouw perfecte jeans.

De fashionvraag van een volger was: Hoe style ik mijn jeans anders dan met zwarte items? Toch even een perfect zwart colbert met dit keurige blauwe bloesje (check ook de vorige blog voor dit blouse), maar dan gaan we wel voor een super stoere ripped jeans voor het casual effect. Het zwarte strikje bij de blouse maakt de outfit helemaal compleet. Ik combineer deze outfit met stoere ringenriem. Mail voor deze riem naar: info@yourpersonalshopper.nl

Draag jij een jeans op je werk? Het geeft altijd een heel casual look. Style deze dan af met een elegant vallend vest. Dit vest met de missoni print is wel een heel mooi voorbeeld om stylevol een vest te dragen met een jeans. En het zijn prachtige kleuren voor een herfst type. Nog meer combinaties met dit vest vind je in de vorige blog.

Of ben jij niet het herfsttype? Ga dan voor deze uitgesproken zwart rode top. Lekker opvallend.

En dan is het ook tof om een jeans helemaal sportief te stylen. Overhemdblouse, suède jackie, maar dan style ik er graag een enkellaarsje met goede hak bij. Wel een enkellaarsje met wat studs natuurlijk.

Wat een perfecte jeans. Dit is een van mijn favoriete jeans in mijn kast. De pasvorm is te gek en de wassing van deze jeans past goed in een stoere outfit. Maximaal te combineren.

Daarom heb ik deze skinny jeans ook op verschillende manieren gestyled voor jou.

Wat een gave blouse. Met het colbert weer een totaal andere look gecreëerd. Haal meer uit je kledingkast en Follow Me For Fashion;)

De trend van dit moment!
Ga jij voor de zwart witte ruit of neem jij de blauwe met rode ruit. Deze ruiten colberts draag je jaren achter elkaar en style je steeds weer op een andere manier. Ik laat het je allemaal zien, dus Stay tuned.

Oehhh, wat een lekker broekie, en veel klanten van me weten dat al. Soepel vallend en heerlijk te dragen. De jeans heeft geen zakken en dan is het mooi om het bloesje over de broek te dragen of zoals hier gestyled met een colbert.

Een mooi uitgewerkte jeans met leuke accenten op de broekzak. Ook weer super pasvorm voor een maatje meer.

Deze jeans heeft ook een top pasvorm en is top geprijsd. Wat wil je nog meer?

De blog staat vol met het meest gedragen item voor veel dames. Jeans dus! Maar deze jurk had ik afgelopen week voor een van mijn klanten gestyled en was een perfecte basisjurk voor in haar garderobe. Eerst met dit heerlijke vestjasje en daarna nog gestyled met haar leren jackje van vorige stylingsessie. Restyling van een garderobe. I love it!

Hallo dames ,

Leuk dat jullie daarnet naar mijn Instagram live keken.
Hieronder de jasjes die ik beloofd had. En het korte grijze jackje staat hierboven in mijn blog.
Heb je nog een vraag? Mail dan naar info@yourpersonalshopper.nl

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper