Hoe styl ik mijn geruite broek. 

Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met een oversized viscose trui. Mijn cosy outfit voor de komende maanden is geboren.

Wacht eens, een geruite broek? Jazeker! De ruit is niet te missen. Of je nou voor de geruite trenchcoat gaat, een geruite broek of zelfs geruite enkellaars, ruiten zijn where it’s at. Zelf ben ik enorm fan van deze trend. Ik combineer de ruit ook graag met panterprint of polka dots. Meerdere prints met elkaar combineren blijft voor mij een hit.

Check voordat je verder leest vooral ook mijn fashionvideo hier boven en check mijn webshop voor alle items uit de fashionvideo 😉

 

Let’s go shopping and styling

Een klassieker, de Schotse ruit. Veel dames hebben deze geruite broek al in de kledingkast hangen. Maar of het nu een rode geruite legging is of een pantalon, rok of geruite colbertje, deze rode ruit is elk seizoen weer te restylen naar the look of the season. Ik draag deze het liefst met mijn oversized viscose trui, nog even een stoere zwartleren boot eronder en ik heb weer een favo outfit. Een outfit waar ik ’s morgens snel naar zal grijpen als ik bijvoorbeeld een easy going thuiswerkdag heb. 

In de blog van vorige week zagen jullie de gouden items al voorbij komen. Ik geef jullie graag de tips om het maximale uit je kledingkast te halen. Door de gouden trui te restylen met een beige geruite flared pantalon maak je je outfit rustig maar stijlvol. 

De eerste indruk maak je maar een keer.

Mijn favoriete business outfit van deze week:

Deze perfecte (super lekker zittende) zwarte flared broek gecombineerd met een cognac top die een mooie glans heeft waardoor deze kracht uitstraalt. Ik draag er nog een kort zwart vestje bij zodat ik laagjes heb en mijn temperatuur gedurende de dag kan regelen. De perfect matchende coat maakt mijn outfit helemaal af. Zo maak ik de beste eerste indruk en ben ik klaar voor mijn meeting 

Wat een fantastisch eiland, Prachtige baaitjes, heerlijke restaurantjes. 

 Op het vliegveld sprak Leonce me aan, zij volgt mij op social media, hoe leuk. Ze vroeg me of ik de leuke plekjes waar ik was geweest wilde delen met haar. Ik zei: dan zet ik die nog  even in mijn blog van a.s. zondag. Dus bij deze voor haar en voor jullie mijn tips van Ibiza. 

  The Boathouse Ibiza, heerlijk uitzicht en heerlijk eten.

  Agritourismo Atzaro, een hele luxe plek. Alleen even een drankje gedaan, prachtige tuin met lounge bedden. Hier wordt de beste zanger van Nederland opgenomen en is Wendy van Dijk getrouwd. De foto hierboven is daar gemaakt. 

   De Tulp, in Sant Antonio, daar gaan we altijd even langs bij vrienden. Heerlijke relaxte sfeer, lekker hangen op de banken, het liefst met mijn lievelings cocktail Pina Colada (of mijn cola light:)

   Cala Conta, aan de westkust van Ibiza, waar ik graag naar de zonsondergang ga kijken. In het restaurant Sunset Ashram dan het liefst sushi ga eten. Het is een erg populaire plek dus heel druk. 

   Cala Benirras, ook weer en prachtige baai, waar s’avonds het hippie-ritueel Drum down the sunset  is. 

 En als laatste mijn favoriete hippiemarkt bij Punta Arabi. 

 Ik heb een fantastische tijd gehad daar. Veel plezier met mijn tips en een fijne vakantie daar op Ibiza. 

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Lees meer
Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Lees meer
Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Lees meer
Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Lees meer
Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Lees meer
Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Lees meer
Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Lees meer
Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

Lees meer
20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Lees meer
Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Lees meer
Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Lees meer
Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Lees meer
Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Lees meer
Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Deze week de fashionvraag van Brigitte: "Ik heb een mooie donkergroene driekwart broek met wijde pijpen. Hoe kan ik die stylen en wat voor schoenen draag ik daar onder? Als ik ga zitten zijn pantykousjes te kort. De broek schuift dan tot net onder mijn knie. Panties...

Lees meer
Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper