Hoe styl ik mijn geruite broek. 

Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met een oversized viscose trui. Mijn cosy outfit voor de komende maanden is geboren.

Wacht eens, een geruite broek? Jazeker! De ruit is niet te missen. Of je nou voor de geruite trenchcoat gaat, een geruite broek of zelfs geruite enkellaars, ruiten zijn where it’s at. Zelf ben ik enorm fan van deze trend. Ik combineer de ruit ook graag met panterprint of polka dots. Meerdere prints met elkaar combineren blijft voor mij een hit.

Check voordat je verder leest vooral ook mijn fashionvideo hier boven en check mijn webshop voor alle items uit de fashionvideo 😉

 

Let’s go shopping and styling

Een klassieker, de Schotse ruit. Veel dames hebben deze geruite broek al in de kledingkast hangen. Maar of het nu een rode geruite legging is of een pantalon, rok of geruite colbertje, deze rode ruit is elk seizoen weer te restylen naar the look of the season. Ik draag deze het liefst met mijn oversized viscose trui, nog even een stoere zwartleren boot eronder en ik heb weer een favo outfit. Een outfit waar ik ’s morgens snel naar zal grijpen als ik bijvoorbeeld een easy going thuiswerkdag heb. 

In de blog van vorige week zagen jullie de gouden items al voorbij komen. Ik geef jullie graag de tips om het maximale uit je kledingkast te halen. Door de gouden trui te restylen met een beige geruite flared pantalon maak je je outfit rustig maar stijlvol. 

De eerste indruk maak je maar een keer.

Mijn favoriete business outfit van deze week:

Deze perfecte (super lekker zittende) zwarte flared broek gecombineerd met een cognac top die een mooie glans heeft waardoor deze kracht uitstraalt. Ik draag er nog een kort zwart vestje bij zodat ik laagjes heb en mijn temperatuur gedurende de dag kan regelen. De perfect matchende coat maakt mijn outfit helemaal af. Zo maak ik de beste eerste indruk en ben ik klaar voor mijn meeting 

Wat een fantastisch eiland, Prachtige baaitjes, heerlijke restaurantjes. 

 Op het vliegveld sprak Leonce me aan, zij volgt mij op social media, hoe leuk. Ze vroeg me of ik de leuke plekjes waar ik was geweest wilde delen met haar. Ik zei: dan zet ik die nog  even in mijn blog van a.s. zondag. Dus bij deze voor haar en voor jullie mijn tips van Ibiza. 

  The Boathouse Ibiza, heerlijk uitzicht en heerlijk eten.

  Agritourismo Atzaro, een hele luxe plek. Alleen even een drankje gedaan, prachtige tuin met lounge bedden. Hier wordt de beste zanger van Nederland opgenomen en is Wendy van Dijk getrouwd. De foto hierboven is daar gemaakt. 

   De Tulp, in Sant Antonio, daar gaan we altijd even langs bij vrienden. Heerlijke relaxte sfeer, lekker hangen op de banken, het liefst met mijn lievelings cocktail Pina Colada (of mijn cola light:)

   Cala Conta, aan de westkust van Ibiza, waar ik graag naar de zonsondergang ga kijken. In het restaurant Sunset Ashram dan het liefst sushi ga eten. Het is een erg populaire plek dus heel druk. 

   Cala Benirras, ook weer en prachtige baai, waar s’avonds het hippie-ritueel Drum down the sunset  is. 

 En als laatste mijn favoriete hippiemarkt bij Punta Arabi. 

 Ik heb een fantastische tijd gehad daar. Veel plezier met mijn tips en een fijne vakantie daar op Ibiza. 

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Lees meer
Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Lees meer
Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Lees meer
Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Zwarte flared Pantalon| November giveaway!

Als personal shopper wil ik jullie op de hoogte houden van alle trends en geef ik graag stylingadvies. Maar jullie fashionvragen beantwoorden vind ik ook erg leuk. Dus vanaf nu kun jij je fashion of styling vraag weer insturen. Mail jouw vraag naar:...

Lees meer
De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

De herfst musthaves | Wie heeft er gewonnen?

Dé herfst musthaves van najaar 2019. Waar ga jij dit najaar voor? En wat zijn de herfst musthaves van dit seizoen? Geruite items zijn de afgelopen al veelvuldig voorbij gekomen. Super hip momenteel en dus écht een van die musthavens. Kies voor een warm beige, een...

Lees meer
De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

De coltrui | Laatste week Birthday Giveaway

Vorige week stylede ik er al een met mijn geruite pak want hij is weer helemaal terug van weggeweest: Het colletje. Met de herfst is het een heerlijk item in de kledingkast. Een must have voor koukleumen en een mooie basis al je even niet weet wat je moet kiezen voor...

Lees meer
Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

Lees meer
De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...

Lees meer
De zwarte basic broek

De zwarte basic broek

De zwarte basic broek Ben jij al klaar voor de herfst? Hij is nu echt onderweg, dus het is tijd voor de herfstbasis: De zwarte basic broek. Zoals je in de zomer een witte broek hebt die mooi matcht bij de heldere tinten van het seizoen heb je in het najaar een zwarte...

Lees meer
Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Lees meer
Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Lees meer
Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer.  In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen creëren. I love...

Lees meer
Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer
De schaar in mijn t-shirt

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer
Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? | Spray Tan try-out

Hoe houd ik mijn jeans mooi? Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny...

Lees meer
Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper