Hoe stijl ik een shawl. In de fashion video laat ik weer een manier zien om je shalw heel praktisch te dragen, en wel met het leren shawl bandje. Of je nu lekker casual een shawl wil dragen over je dagelijkse outfit, of je shawl stylen voor een speciale gelegenheid. Of drapperen over een mooi jurkje. Dit toffe shawlaccessoire was deze week 2x het cadeautje dat ik weggaf in deze feestweek aan een van mijn VIP-volgers.
Over deze week gesproken, iedereen super bedankt voor alle lieve felicitaties. Ik voelde me heel erg jarig:)
Schrijf je nu nog in als VIP-volger

Voor jou als VIP-volger geldt alleen vandaag nog een korting van 10% in mijn webshop. Dus check deze blog en shop jouw favorite kledingstuk vandaag nog. Of ga direct naar mijn webshop: https://www.yourpersonalshopper.nl/yps-shop/

 

Ga zeker voor kleur dit najaar. Makkelijk gecombineerd met jouw zwarte items uit je garderobe voor dit seizoen. Ik ben altijd opzoek naar een grofgebreide trui zonder wol. Yoehoe, ik heb er weer een gevonden en nog wel een knal groene. Super blij mee. Nu gecombineerd met my all time favorite pants. Top setje!

Nu gecombineerd met my fake leather skirt. Nog zo’n top setje!

Voor de zakenvrouw heb ik deze week een collages gemaakt. Maar je kent me, er moet altijd een eyecather in de outfit zitten. Geen basis outfits voor mij. Draag hier een polkadot blouse bij zoals in de fashion video te zien was. Nog een mooie broche eraan toevoegen en voilà, You look amazing!

Bekijk ook mijn vorige blogs om nog meer outfits met deze blouse te zien.

Speciaal voor Annemie heb ik deze week een aantal teddyjassen geshopt. Misschien zit er voor jou ook wel een jas bij. Leuke geprijsd en mega lekker te dragen. Ik kan het weten want zoals je zag in de fashion video.

En als ik mag kiezen voor een van de winterjassen dan zou ikzelf deze grijs/blauwe teddyjas kiezen. Wat een lekker ding is dit!

Zoek jij nog een panterprint blouse? En ben jij VIP-volger? Dan kun je deze blouse vandaag nog met 10% korting kopen, hoe leuk is dat?

De perfecte blouse voor dames met een iets grotere boezem. Met deze blouse heb ik al verschillende outfits  gestyled dus neem ook een kijkje in de vorige blogs om nog meer fashion inspiratie te krijgen met deze topper.

De perfecte blazer om jaren lang de je outfits mee te stylen. Een niet te missen item in je garderobe. Deze ongevoerde lange blazer geeft een zakelijke en nonchalante look. Shop als VIP-volger vandaag nog met 10% korting.

De komende weken nog meer combinaties met deze musthave, so stay tuned.
Heb jij een fashionvraag? Mail me dan vandaag nog en ik geeft je stylingadvies in een van de volgende fashionvideo’s.

Een groene jurk met een blauwe ondertoon, dat wil zeggen dat als jij blauwe ogen hebt deze jurk wel eens héel mooi zou kunnen staan.
Deze groene tint laat jouw ogen oplichten door het contrast.
Dit was een fashionvraag tijdens mijn fashion event op 7 oktober.
Speciaal  Ellen en Sandra heb ik deze outfit nu in de blog gezet. Dus dames, shopt till you drop:)

Voor als jij niet voor kleur gaan dit najaar/winter seizoen. Voor jou heb ik deze stretch jurk met een stretch laars, wat wil je nog meer om een comfortabele outfit te shoppen.

Of ga jij toch voor een basis jurkje met een eyecatcher in je outfit? Met deze stretch laars die je over je knie kunt dragen heb jij er een te pakken. De laars is smal gesneden dus met jouw slanke benen een goede aankoop.

Weinig aan toe te voegen:) Top blouse, Top jeans, Heerlijk jasje!

Een veel gestelde fashionvraag: wat is de perfecte broek voor en maatje meer. Dit is er een van. Heerlijke pasvorm voor vollere billen.

Voor de dames met een appelfiguur is dit een van mijn outfit adviezen. Neem een broek met ene print, een soepel vallende top in een kleur, zodat je de accenten goed legt in je outfit.
Heb jij nog en stylingvraag mag je me altijd even en mailtje sturen. Ik beantwoord jouw vraag graag in een van de volgende fashion video’s

Yep, nog zo’n top broekje. Ben jij een sportief herfsttype? Dan is deze bruine kleur vast een goede aanvulling in jouw garderobe.

Alweer een top outfit voor het herfsttype met een maatje meer. Perfect fit broek. Blouse met een leuk accent en met deze fake fur jas steel je de show, toch?

Zoek jij de perfecte blauwe basis broek, ik heb hem voor je geshopt!

Volgende week nog meer jeans!
Want ik kreeg nog een fashion vraag, en wel van Paula:
“Ik heb een vraag. Zou jij eens willen laten zien hoe je een jeans styled in de winter, met blouse/trui, laarzen en een jas? Ik vind dat altijd heel moeilijk en ga dan al heel snel zwart dragen, terwijl jeans met een mooie top favoriet is. Zou super zijn”. Groetjes Paula🙋🏼‍♀️

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is. Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook. Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper  Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper