Hoe mix and match jij je zomergarderobe? Ga jij voor de vaste setjes, of ga je helemaal los om zoveel mogelijk te combineren.
Dat laatste doe ik in mijn garderobe en uiteraard ook bij de nieuwe garderobe van mijn klanten. Haal meer uit je kledingkast is een terugkerend thema. Want je bent soms verbaasd hoeveel meer je kunt combineren als je een goed naar je kledingstukken kijkt. Voor verschillende gelegenheden, zakelijk of privé, voor de zaterdagavond borrel of lekker thuis op de bank. Genoeg mogelijkheden dus, shop de leukste outfits uit je eigen kledingkast bij elkaar en blijf me volgen voor nog meer fashioninspiratie.

Of bel mij en ik haal meer uit jouw kledingkast https://www.yourpersonalshopper.nl/diensten/restyling-garderobe/

Hoe gaaf staat knalrood op de polkadot broek. Op deze broek kun je echt alle felle kleuren stylen. Van geel, groen, rood, en blauw, maar uiteraard ook wit of roomwit.

Hoe gaaf zijn deze combinaties.

Heb je nog een vraag over deze blog, stuur me dan even een mailtje. info@yourpersonalshopper.nl

Tip: Het kan zijn dat er items zijn uitverkocht als je nu doorklikt. Het is tenslotte uitverkoop en dan gaan het snel met de verkoop, in de winkels. Mocht je een items toch graag willen hebben dan kun je dat aangeven en krijg je een mailtje van de desbetreffende winkel als het kledingstuk weer op voorraad is.

Yeh!! Het vestje is weer leverbaar , dus dames die het vestje gemist hebben, grijp je kans want het is ook nog eens in de uitverkoop:)

Welke rok zou jij kiezen? Heerlijk luchtige strookrok voor de zomer, te combineren met losse topjes en losvalende vestjes, wat een te gekke trend.

De kimono of de kaftan, heb jij ze al gespot? combineer ze met je basic zwarte broek en top en je heb een trend te pakken.

Zomerjurkjes zoals je ze wil hebben. Luchtige stoffen, zwierig en trendy te stylen. De All-time favourit sneaker eronder en, “you go Girl”

Als je me ook op Instagram volgt dan heb je mijn laatste aankoop ook gezien. De onderstaan de zilveren boot is echt te gek. Trendy, comfortabel en met zoveel items te combineren. Check mijn social media en zie hoeveel ik deze topper combineer.

Sta jij s’ morgens ook voor je kast en denkt, wat moet ik vandaag toch aan? Heb jij eigenlijk wel mooie kledingstukken in de kast maar krijg je ze niet goed gecombineerd? Bel me, en ik maakt van jouw garderobe een perfecte garderobe. Ik haal graag meer uit jouw kledingkast.
https://www.yourpersonalshopper.nl/diensten/restyling-garderobe/

Volgende week zie je de restyling van Emmy’s garderobe bij Your Personal shopper TV.

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper

Wil je nu graag maat 38 hebben dan mag je me mailen. info@yourpersonalshopper.nl