Hoe houd ik mijn jeans mooi?

Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny jeans in en later ook de destroyed look jeans en de flared jeans. En het echte snoepje van de afgelopen tijd: De high waisted jeans. De afgelopen tien jaar is er zo veel verandert de wereld van denim, ik kan niet meer zonder denim in mijn garderobe! Met al die modellen, verschillende destroyed looks en tegenwoordig ook bewerkte denim kan ik blijven stylen en restylen. Daar houd ik dus van. Elke keer een ander silhouet creeëren. Een feestje in mijn kast.

Voor deze week heb ik weer een nieuwe trend gespot voor jullie. De denim strokenrok! Ik laat je zien hoe je die steeds weer anders kunt stylen en ik geef je mijn tips om jeans mooi te houden.

De tips:  

Hoe was ik mijn jeans?

Het is een bekend probleem: Van te vaak wassen verkleuren je jeans, raakt die mooie stonewashed look er uit of worden ze vaag. Daarom is het slim om ze zo min mogelijk te wassen. (Niet echt mijn ding, maar oké) Hang je jeans buiten om ze te luchten, dan gaat ie zomaar een dag langer mee tussen wasbeurten. Nog beter (maar wel een beetje gek 😋): Leg je jeans een nachtje in de vriezer. Door de kou gaan de bacteriën dood en verdwijnen vervelende luchtjes.

Toch wassen? Lees altijd eerst het etiket, iedere jeans heeft zijn eigen wasvoorschrift. Haal de jeans direct na het wassen uit de machine, langer weken is slecht voor de kleur. Over die kleur gesproken: Was je jeans apart van andersoortige kledingstukken om verkleuringen te voorkomen. Gebruik ook geen wasverzachter, dit slijt de vezel van je broek sneller.

Was je jeans binnenstebuiten en doe de ritsen en knopen dicht. Daardoor krijgt de gekleurde kant minder wrijving en blijft de kleur langer intact.

Doe je jeans nooit in de wasdroger maar hang deze te drogen. Als je ze in de zon te drogen hangt is het het beste om hem ook binnenstebuiten te hangen, zonlicht bleekt ook de kleur van je jeans!

Dit waren mijn tips om je jeans langer goed te houden! 👖✨

 

Korting voor jou als VIP VOLGER

Meld je hier aan als VIP VOLGER, lees over mijn outfit van de week en blijf op de hoogte van acties en events!

Als je je nu aanmeld ontvang je een kortingscode voor 10% op de gehele collectie, dus ook op de sale!

Deze actie geldt tot 31 juli

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

1 rok, verschillende tops. Welke zou jij kiezen?

Mijn Spray Tan tray-out

Volg je mij op Instagram? Dan heb je al gehoord dat ik de Tanning Spray try-out zou gaan doen. Eindelijk een kleurtje op mijn huid, zodat alle jurkjes nog leuker staan. Ik heb een behoorlijk blanke huid en krijg alleen maar rode vlekken in de zon. Daarom lijkt mij een spray tan echt een uitkomst.

Nou, ik heb het geprobeerd en lees hier het resultaat.

Wat zit er in de doos: Tanning Spray en een soort washandje

Beschrijving op de spuitbus: Voor gebruik goed schudden, spray ca. 30 cm van de huid, gelijkmatig sprayen in snelle korte bewegingen, geen langzame S-bewegingen maken, droogtijd 10-15 min. Met een föhn kan het droogproces versneld worden.

Ik ben in de douche op een handdoek gaan staan en heb een ander laten sprayen. Het is natuurlijk een experiment, want wat zal het resultaat zijn. Bij het aanzetten komt er net iets meer kleur op je huid, waarvoor je het washandje kunt gebruiken om het gelijkmatig te verdelen.

Ja, ook de binnenkant van de armen graag en mijn voeten moeten natuurlijk ook. Pak alles maar mee maar doe mijn gezicht dan maar niet, voor de zekerheid. Als het mislukt kan ik mijn lichaam bedekken met kleding, haha. Ja, de achterkant ook en de binnenkant van mijn benen natuurlijk ook:).

Nu aan de slag met het washandje om het goed te verdelen. Het resultaat is ene prachtige lichtbruine kleur met hier en daar wat lichtere plekken, mijn ene voet is lichter dan de andere en onder mijn enkel is geen tan terecht gekomen. De nagelriemen van mijn tenen zijn een klein beetje donker geworden. Mijn handpalmen zijn ook lichtbruin geworden. Maar voor de rest van mijn lichaam heb ik een prachtige kleur. En wat ben ik er blij mee. Voor de volgende keer weet ik wat ik anders zou moeten doen. En ga ik ook mijn gezicht sprayen. Dat lees je binnenkort in een volgende blog. 

Maandag op Instagram live het  resultaat

Ik heb van veel volgers ook nog tips voor andere bruin-zonder-zon producten gehad en ook die ga ik uitproberen. Zo kan ik de beste match met mijn huid vinden. Wil jij zien wat het resultaat is? Kijk maandag naar Instagram live voor het resultaat. To be continued

 

De jeans strokenrok is een one size, en voor de vrouw met een maatje meer en lengte een super toffe trendy look. Of je er nu een t-shirt met een bretons streepje bij styled of de satinlook witte top. De rok steelt hier de show én je hebt een trend te pakken. 

Welke look kies jij?

Look 1

Look 2

Look 3

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Maandag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Lees meer

Win een styling workshop met je vriendinnen

Bekijk de fashionvideo en shop daarna de items uit deze video. Workshop zakelijke styling. Vind jij het ook zo lastig om de juiste keuzes te maken in zichtbaarheid? Wat trek je aan, en wat wil je uitstralen? Vooral zakelijk is het soms gewoon moeilijk om de juiste...

Lees meer

5 Styling tips voor Nicole

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl 5 Styling tips voor Nicole     Nicole was de prijswinnares van de actie van een aantal weken geleden. Vorige week kwam ze met haar kleding naar mijn...

Lees meer

Stedentrip outfits! Wat zat er in mijn koffer naar Parijs

Stedentrip outfits Mijn koffer gaat altijd lekker vol omdat ik het heerlijk vind om 's ochtends keuze te hebben wat betreft mijn outfit. Wat gaan we doen die dag? Wat voor weer is het? En waar heb ik dan zin in? Fijn om dan mijn favoriete set voor de dag te kiezen....

Lees meer

Hoe style je een casual chique outfit?

Casual chique is misschien wel mijn favoriete look. Maar mijn outfit casual chique stylen, hoe doe ik dat? Even een paar voorbeelden op een rijtje.   1. Ik draag ripped jeans met een chique wit blousje. Daar voeg ik een stoere riem aan toe en style de set af met...

Lees meer

5 tips voor jouw bruiloft outfit

Heb jij binnenkort een bruiloft? Dan heb ik hier vijf tips voor jouw bruilofts outfit! Check voor je je outfit gaat shoppen altijd eerst de dresscode. Draag een klein handtasje of clutch voor je lippenstift en je telefoon, de grote tas blijft achter in de auto 😉 Neem...

Lees meer

Zo stijl je je zomer colbert | Moederdag korting voor jou

Zo stijl je je zomer colbert op verschillende manieren. Ik geef je in de fashionvideo en in deze blog de voorbeelden, check daarna je garderobe om nog meer uit je kledingkast te halen.  Moederdag, een dag van speciale aandacht voor je moeder. Een lekker geurtje, een...

Lees meer

Hoe voorkom je dat je witte broek doorschijnt

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl  Hoe voorkom je dat je lingerie door je witte broek heen schijnt? Blijft jouw witte broek eeuwig in de kast liggen omdat je bang bent dat je lingerie...

Lees meer

Deze accessoires maken je outfit af

Accessoires om je outfit een boost te geven. Heb jij veel accessoires? Of ga jij voor een plane outfitje. Elk seizoen zijn er ook op het gebied van accessoires weer nieuwe trends. In bovenstaande fashionvideo laat ik al zien wat voor trends dat zijn, o.a. de rieten...

Lees meer

Overhemd jurkjes

De zomer is in aantocht Yoehoe! En dan komen de zomerse jurkjes weer te voorschijn. De overhemdjurk is voor heel veel dames een favoriet. Zowel zakelijk als privé is het overhemdjurkje goed te stylen. Is deze jurk ook jouw favoriet? In de fashionvideo en in deze blog...

Lees meer

Print trends 2019 | Nieuwe webshop!

Print trends 2019 Mega veel items met een print in dit fashionseizoen. De dierenprints blijven we in 2019 nog heel veel zien. Maar ook veel items met dieren erop. Ook de bloemen en de retro prints komen ons verblijden dit jaar. De maxijurken met allerlei prints zoals...

Lees meer

Vind je perfecte jeans

VIND JE PERFECTE JEANS Wat is jouw favoriete kledingstuk? Het antwoord zal 9 van de tien keer zijn: mijn jeans. Hoeveel heb jij er in je kast? Maar ook hoor ik vaak: Ik ben op zoek naar dé perfecte jeans. Nou, ik heb er een paar geshopt voor je. Jeans met een...

Lees meer

De tofste overhemd blouses

Check eerst mijn fashion video op mijn Youtube kanaal en laat je inspireren. Shop daarna jouw favoriete outfit. Deze week spelen overhemd blouses de hoofdrol. Hoe draag jij ze en wat zijn jouw favorieten? Ga je voor de overhemd blouse met een print of kies jij voor...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper