Hoe houd ik mijn jeans mooi?

Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny jeans in en later ook de destroyed look jeans en de flared jeans. En het echte snoepje van de afgelopen tijd: De high waisted jeans. De afgelopen tien jaar is er zo veel verandert de wereld van denim, ik kan niet meer zonder denim in mijn garderobe! Met al die modellen, verschillende destroyed looks en tegenwoordig ook bewerkte denim kan ik blijven stylen en restylen. Daar houd ik dus van. Elke keer een ander silhouet creeëren. Een feestje in mijn kast.

Voor deze week heb ik weer een nieuwe trend gespot voor jullie. De denim strokenrok! Ik laat je zien hoe je die steeds weer anders kunt stylen en ik geef je mijn tips om jeans mooi te houden.

De tips:  

Hoe was ik mijn jeans?

Het is een bekend probleem: Van te vaak wassen verkleuren je jeans, raakt die mooie stonewashed look er uit of worden ze vaag. Daarom is het slim om ze zo min mogelijk te wassen. (Niet echt mijn ding, maar oké) Hang je jeans buiten om ze te luchten, dan gaat ie zomaar een dag langer mee tussen wasbeurten. Nog beter (maar wel een beetje gek 😋): Leg je jeans een nachtje in de vriezer. Door de kou gaan de bacteriën dood en verdwijnen vervelende luchtjes.

Toch wassen? Lees altijd eerst het etiket, iedere jeans heeft zijn eigen wasvoorschrift. Haal de jeans direct na het wassen uit de machine, langer weken is slecht voor de kleur. Over die kleur gesproken: Was je jeans apart van andersoortige kledingstukken om verkleuringen te voorkomen. Gebruik ook geen wasverzachter, dit slijt de vezel van je broek sneller.

Was je jeans binnenstebuiten en doe de ritsen en knopen dicht. Daardoor krijgt de gekleurde kant minder wrijving en blijft de kleur langer intact.

Doe je jeans nooit in de wasdroger maar hang deze te drogen. Als je ze in de zon te drogen hangt is het het beste om hem ook binnenstebuiten te hangen, zonlicht bleekt ook de kleur van je jeans!

Dit waren mijn tips om je jeans langer goed te houden! 👖✨

 

Korting voor jou als VIP VOLGER

Meld je hier aan als VIP VOLGER, lees over mijn outfit van de week en blijf op de hoogte van acties en events!

Als je je nu aanmeld ontvang je een kortingscode voor 10% op de gehele collectie, dus ook op de sale!

Deze actie geldt tot 31 juli

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

1 rok, verschillende tops. Welke zou jij kiezen?

Mijn Spray Tan tray-out

Volg je mij op Instagram? Dan heb je al gehoord dat ik de Tanning Spray try-out zou gaan doen. Eindelijk een kleurtje op mijn huid, zodat alle jurkjes nog leuker staan. Ik heb een behoorlijk blanke huid en krijg alleen maar rode vlekken in de zon. Daarom lijkt mij een spray tan echt een uitkomst.

Nou, ik heb het geprobeerd en lees hier het resultaat.

Wat zit er in de doos: Tanning Spray en een soort washandje

Beschrijving op de spuitbus: Voor gebruik goed schudden, spray ca. 30 cm van de huid, gelijkmatig sprayen in snelle korte bewegingen, geen langzame S-bewegingen maken, droogtijd 10-15 min. Met een föhn kan het droogproces versneld worden.

Ik ben in de douche op een handdoek gaan staan en heb een ander laten sprayen. Het is natuurlijk een experiment, want wat zal het resultaat zijn. Bij het aanzetten komt er net iets meer kleur op je huid, waarvoor je het washandje kunt gebruiken om het gelijkmatig te verdelen.

Ja, ook de binnenkant van de armen graag en mijn voeten moeten natuurlijk ook. Pak alles maar mee maar doe mijn gezicht dan maar niet, voor de zekerheid. Als het mislukt kan ik mijn lichaam bedekken met kleding, haha. Ja, de achterkant ook en de binnenkant van mijn benen natuurlijk ook:).

Nu aan de slag met het washandje om het goed te verdelen. Het resultaat is ene prachtige lichtbruine kleur met hier en daar wat lichtere plekken, mijn ene voet is lichter dan de andere en onder mijn enkel is geen tan terecht gekomen. De nagelriemen van mijn tenen zijn een klein beetje donker geworden. Mijn handpalmen zijn ook lichtbruin geworden. Maar voor de rest van mijn lichaam heb ik een prachtige kleur. En wat ben ik er blij mee. Voor de volgende keer weet ik wat ik anders zou moeten doen. En ga ik ook mijn gezicht sprayen. Dat lees je binnenkort in een volgende blog. 

Maandag op Instagram live het  resultaat

Ik heb van veel volgers ook nog tips voor andere bruin-zonder-zon producten gehad en ook die ga ik uitproberen. Zo kan ik de beste match met mijn huid vinden. Wil jij zien wat het resultaat is? Kijk maandag naar Instagram live voor het resultaat. To be continued

 

De jeans strokenrok is een one size, en voor de vrouw met een maatje meer en lengte een super toffe trendy look. Of je er nu een t-shirt met een bretons streepje bij styled of de satinlook witte top. De rok steelt hier de show én je hebt een trend te pakken. 

Welke look kies jij?

Look 1

Look 2

Look 3

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Maandag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

3 outfits met de retro print flared broek

3 outfits met de retro print flared broek

 Een flared broek met retro print. Echt mijn ding. En ook heel veel klanten worden blij van deze uitgesproken broeken. Een eye catcher in je outfit en zeker leuk om in je zakelijke garderobe te voegen. Een mooie combinatie stylen ipv een pak.  Geef jij je zakelijke...

Lees meer
Drie combinaties met een groene midi rok

Drie combinaties met een groene midi rok

Een groene midi rok Zoals ik vorige week al noemde is een van de trends van dit seizoen de midi rok. Deze week laat ik je zien hoe ik een groene midi rok style.De midi rok geeft altijd een elegante look. Vooral als je er een kiest van zijden of een zijdenlook stof,...

Lees meer
Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Een blouse met een grote kraag | Wie heeft er gewonnen?

Vandaag vertel ik je weer over een nieuwe trend voor dit seizoen: De blouse met een grote kraag. Ook maak ik bekend wie de workshop fashion styling heeft gewonnen. De winnares krijgt samen met vier anderen een workshop vol met fashion inspiratie waarin ze al hun...

Lees meer
Follow me for fashion event

Follow me for fashion event

Het Follow Me For Fashion Event   Your Personal Shopper bestaat alweer 20 jaar en wat is leuker dan om dat te vieren met een fashion event? Op zaterdag 21 maart is het eerste jubileum fashion event van 2020.Wil jij geïnspireerd worden om jouw perfecte look te...

Lees meer
Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make -Up secrets | Win een styling workshop

Make–up secrets, die ga ik deze week met jullie delen. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag welke make-up ik gebruik, en dan vooral welke lipstick. Daarom heb ik deze week een video gemaakt waarin ik je alles over mijn favoriete make-up laat zien. Best wel spannend...

Lees meer
Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Chino: Mijn perfecte Basic | Mega Giveaway

Deze week het laatste item in deze basics serie: de zwarte Chino broek Haal meer uit je kledingkast door te beginnen met een goede basis garderobe. Als je de video’s van de afgelopen weken hebt gevolgd heb je gezien dat ik begonnen ben mijn basics met jullie te delen....

Lees meer
Zwarte baggy broek | Basics

Zwarte baggy broek | Basics

Zo style ik mijn baggy broek De afgelopen weken heb ik al twee van mijn favoriete basics met jullie gedeeld. Namelijk de zwarte stretch pantalon en de top met kant.Maar wat zijn voor mij eigenlijk basics? Mijn basics bestaan uit items die ik het meest aan trek. Items...

Lees meer
Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Mijn perfecte basic top | Wie heeft er gewonnen?

Ook deze week ga ik nog even door met mijn favo basics. Welke basics mogen er echt niet ontbreken in mijn garderobe?  Vorige week was het de zwarte basic pantalon. Maar naast de basic pantalon is de basic top met kant niet weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb ze...

Lees meer
20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

20 jaar Your Personal Shopper | De zwarte basic pantalon

 20 jaar Your Personal Shopper  Happy new year! We zijn weer terug, het eerste blog van 2020. We gaan het nieuwe jaar beginnen met de perfect basics, namelijk de zwarte basic pantalon. Maar eerst ga ik jullie allemaal een geweldig 2020 wensen. 2020 het jaar waarin ik...

Lees meer
Wat wordt mijn kerstoutfit?

Wat wordt mijn kerstoutfit?

Hoe stijl ik mijn kerstoutfit? It's the most wonderful time of the year It's the most wonderful time of the year, maar hoe leuk kerst ook is, het brengt ook heel wat stress met zich mee. Het hele feest moet georganiseerd worden, er wordt gekookt, en dan natuurlijk je...

Lees meer
Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl je je kerst outfit?

Hoe stijl jij je kerst outfit? Hoe stijl je je zwarte jurkje voor de feestdagen? Of je outfit met een pantalon? De glitters schitteren ons al tegemoet! Toch nog even een glitterbroche scoren of die grote parel ketting. Ook transparante stoffen zoals tule of voile...

Lees meer
Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

Welke jas draag ik op mijn lange jurk?

De fashionvraag van Pieternel en Ingrid: Wat moet ik toch dragen op de maxijurk? Mijn winterjas is veel te kort of te lang en eigenlijk veel te casual voor bij deze jurk. Een hele lange jas (zodat je jurk er niet onderuit komt) wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Dus...

Lees meer
Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

Welke rok past bij mijn figuur type? Kerst outfits

De feestdagen komen er weer aan. Zin in! Maar wat wordt jouw outfit? En wat ga ik dragen? Ga ik mijn little black dress restylen of ga ik voor een nieuwe look? Accessoires zijn in de eerste optie altijd een goed idee, nog een uitgesproken panty erbij en voila een...

Lees meer
Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Hoe voorkom ik blote knieën in de winter?

Deze week de fashionvraag van Brigitte: "Ik heb een mooie donkergroene driekwart broek met wijde pijpen. Hoe kan ik die stylen en wat voor schoenen draag ik daar onder? Als ik ga zitten zijn pantykousjes te kort. De broek schuift dan tot net onder mijn knie. Panties...

Lees meer
Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Winterjurk voor een lente type | Doorknoop jurken

Deze week de fashionvraag van Joke: "Dag Marjon ik had een fashionvraag over een lentetype. Ik kan deze herfst/winter maar moeilijk wat vinden." Ben jij ook een lente- of zomertype? Dan zie jij dit winterseizoen ook zoveel donkere kleuren, veel zwart of items met...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper