Hoe houd ik mijn jeans mooi?

Zoals ook bij veel van jullie zijn veel van mijn favoriete items denim, maar dat is niet altijd zo geweest. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik geen fan. Al die spijkerbroeken waren zo log en vormloos. Maar toen kwam de skinny jeans in en later ook de destroyed look jeans en de flared jeans. En het echte snoepje van de afgelopen tijd: De high waisted jeans. De afgelopen tien jaar is er zo veel verandert de wereld van denim, ik kan niet meer zonder denim in mijn garderobe! Met al die modellen, verschillende destroyed looks en tegenwoordig ook bewerkte denim kan ik blijven stylen en restylen. Daar houd ik dus van. Elke keer een ander silhouet creeëren. Een feestje in mijn kast.

Voor deze week heb ik weer een nieuwe trend gespot voor jullie. De denim strokenrok! Ik laat je zien hoe je die steeds weer anders kunt stylen en ik geef je mijn tips om jeans mooi te houden.

De tips:  

Hoe was ik mijn jeans?

Het is een bekend probleem: Van te vaak wassen verkleuren je jeans, raakt die mooie stonewashed look er uit of worden ze vaag. Daarom is het slim om ze zo min mogelijk te wassen. (Niet echt mijn ding, maar oké) Hang je jeans buiten om ze te luchten, dan gaat ie zomaar een dag langer mee tussen wasbeurten. Nog beter (maar wel een beetje gek 😋): Leg je jeans een nachtje in de vriezer. Door de kou gaan de bacteriën dood en verdwijnen vervelende luchtjes.

Toch wassen? Lees altijd eerst het etiket, iedere jeans heeft zijn eigen wasvoorschrift. Haal de jeans direct na het wassen uit de machine, langer weken is slecht voor de kleur. Over die kleur gesproken: Was je jeans apart van andersoortige kledingstukken om verkleuringen te voorkomen. Gebruik ook geen wasverzachter, dit slijt de vezel van je broek sneller.

Was je jeans binnenstebuiten en doe de ritsen en knopen dicht. Daardoor krijgt de gekleurde kant minder wrijving en blijft de kleur langer intact.

Doe je jeans nooit in de wasdroger maar hang deze te drogen. Als je ze in de zon te drogen hangt is het het beste om hem ook binnenstebuiten te hangen, zonlicht bleekt ook de kleur van je jeans!

Dit waren mijn tips om je jeans langer goed te houden! 👖✨

 

Korting voor jou als VIP VOLGER

Meld je hier aan als VIP VOLGER, lees over mijn outfit van de week en blijf op de hoogte van acties en events!

Als je je nu aanmeld ontvang je een kortingscode voor 10% op de gehele collectie, dus ook op de sale!

Deze actie geldt tot 31 juli

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl

Klik op het item om te zien waar ik heb geshopt!

1 rok, verschillende tops. Welke zou jij kiezen?

Mijn Spray Tan tray-out

Volg je mij op Instagram? Dan heb je al gehoord dat ik de Tanning Spray try-out zou gaan doen. Eindelijk een kleurtje op mijn huid, zodat alle jurkjes nog leuker staan. Ik heb een behoorlijk blanke huid en krijg alleen maar rode vlekken in de zon. Daarom lijkt mij een spray tan echt een uitkomst.

Nou, ik heb het geprobeerd en lees hier het resultaat.

Wat zit er in de doos: Tanning Spray en een soort washandje

Beschrijving op de spuitbus: Voor gebruik goed schudden, spray ca. 30 cm van de huid, gelijkmatig sprayen in snelle korte bewegingen, geen langzame S-bewegingen maken, droogtijd 10-15 min. Met een föhn kan het droogproces versneld worden.

Ik ben in de douche op een handdoek gaan staan en heb een ander laten sprayen. Het is natuurlijk een experiment, want wat zal het resultaat zijn. Bij het aanzetten komt er net iets meer kleur op je huid, waarvoor je het washandje kunt gebruiken om het gelijkmatig te verdelen.

Ja, ook de binnenkant van de armen graag en mijn voeten moeten natuurlijk ook. Pak alles maar mee maar doe mijn gezicht dan maar niet, voor de zekerheid. Als het mislukt kan ik mijn lichaam bedekken met kleding, haha. Ja, de achterkant ook en de binnenkant van mijn benen natuurlijk ook:).

Nu aan de slag met het washandje om het goed te verdelen. Het resultaat is ene prachtige lichtbruine kleur met hier en daar wat lichtere plekken, mijn ene voet is lichter dan de andere en onder mijn enkel is geen tan terecht gekomen. De nagelriemen van mijn tenen zijn een klein beetje donker geworden. Mijn handpalmen zijn ook lichtbruin geworden. Maar voor de rest van mijn lichaam heb ik een prachtige kleur. En wat ben ik er blij mee. Voor de volgende keer weet ik wat ik anders zou moeten doen. En ga ik ook mijn gezicht sprayen. Dat lees je binnenkort in een volgende blog. 

Maandag op Instagram live het  resultaat

Ik heb van veel volgers ook nog tips voor andere bruin-zonder-zon producten gehad en ook die ga ik uitproberen. Zo kan ik de beste match met mijn huid vinden. Wil jij zien wat het resultaat is? Kijk maandag naar Instagram live voor het resultaat. To be continued

 

De jeans strokenrok is een one size, en voor de vrouw met een maatje meer en lengte een super toffe trendy look. Of je er nu een t-shirt met een bretons streepje bij styled of de satinlook witte top. De rok steelt hier de show én je hebt een trend te pakken. 

Welke look kies jij?

Look 1

Look 2

Look 3

Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion outfit te zien, volg me daar ook.

Elke week plaats ik hier de items die ik heb laten zien tijdens OOTD op instagram live. Wil jij weten waar ik heb geshopt? Klik dan op het items . Wil je alle outfits nog eens zien? Ga dan naar IGTV of naar mijn Facebook pagina.

Volg me dus ook op instagram om de items dagelijks LIVE te zien! 

Maandag: Outfit van de dag

Woensdag: Outfit van de dag

Donderdag: Outfit van de dag

Vrijdag: Outfit van de dag

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Drie keer het geruiten pak | Birthday Give Away

Stijlicoon Karl Lagerfeld vulde zijn allerlaatste collectie, najaar 2019, voor Chanel er mee: De ruit. En dat is helemaal terecht. Soms klassiek, soms spannend, de ruit is een van de meest iconische patronen die ik ken. Nu het tijd is voor de najaarscollecties besloot...

Lees meer
De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

De jumpsuit als basic | Birthday Give Away

Stylingtips voor jouw jumpsuit   Nog zo'n heerlijke herfstbasis: De jumpsuit is het kledingstuk dat voor elke gelegenheid inzetbaar is. Of je je jumpsuit nu zakelijk met een colbertje draagt of naar een feest met een pump, deze topper is een echte kameleon op...

Lees meer
De zwarte basic broek

De zwarte basic broek

De zwarte basic broek Ben jij al klaar voor de herfst? Hij is nu echt onderweg, dus het is tijd voor de herfstbasis: De zwarte basic broek. Zoals je in de zomer een witte broek hebt die mooi matcht bij de heldere tinten van het seizoen heb je in het najaar een zwarte...

Lees meer
Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe style ik mijn geruite broek

Hoe styl ik mijn geruite broek.  Deze week heb ik nóg meer najaarstrends voor je! Dus lees deze blog, duik je kast in en restyle jouw favoriete outfit naar een look van dit najaar. Mijn sockboot gaat dit seizoen onder mijn nieuwe ruiten flared broek gecombineerd met...

Lees meer
Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | Hoe styl je de Midi rok

Trends najaar 2019 | styling van de Midi rok Nog zo'n leuke trend van dit moment: De midi rok. In plissé, tule, zijde met polka dots of een effen katoenen? Wat style je erop en wat draag je eronder? Ik laat het je zien in bovenstaande fashionvideo en in deze blog....

Lees meer
Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend Herfst Winter 2019 | Restyling gouden vest

Trend van Herfst Winter 2019 Het is zover, na al die heerlijke warme maanden rondgelopen te hebben in een luchtig jurkje met slippers nemen we afscheid van de zomer. En dat is altijd even schakelen. De panty komt weer uit de kast en de cowboyboot gaat weer aan. Dus...

Lees meer
Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Nazomeren en sneak preview najaars collectie

Wat een heerlijke vakantie, zon, zee en leuk gezelschap, wat wi je nog meer.  In de vorige video liet ik zien wat de inhoud van mijn koffer was. Effecient inpakken om zoveel mogelijk mee te kunnnen nemen en daardoor zoveel mogelijk setjes je kunnen creëren. I love...

Lees meer
Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? | Mijn inpak tips

Hoe pak ik mijn reiskoffer in? Iedere zomer is hij er weer: Mijn vakantiekoffer challenge. En nu is het bijna weer zover, de koffer mag ingepakt. Ik vind dit zelf altijd weer een feestje natuurlijk, maar er komt ook keuzestress bij toch? Nee hoor, ik neem gewoon alles...

Lees meer
De schaar in mijn t-shirt

De schaar in mijn t-shirt

Je t-shirt restylen, hoe doe je dat? Nou, met een schaar dus! Dit t-shirt dat ik in Parijs kocht had zo'n leuke opdruk dat ik hem niet kon laten liggen maar helaas was het model was behoorlijk saai. Dus heb ik deze week de schaar in mijn t-shirt gezet. In de...

Lees meer
Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel?

Kies jij ook voor geel? Heerlijk, de zon schijnt, de lucht is helder blauw en stapelwolken drijven lui voorbij. Met mijn lief ben ik over de dijk gefietst om aan het water lekker iets te gaan drinken. Op het terrasje, genietend van een ijskoud colaatje (light...

Lees meer
Win een styling workshop met je vriendinnen

Win een styling workshop met je vriendinnen

Bekijk de fashionvideo en shop daarna de items uit deze video. Workshop zakelijke styling. Vind jij het ook zo lastig om de juiste keuzes te maken in zichtbaarheid? Wat trek je aan, en wat wil je uitstralen? Vooral zakelijk is het soms gewoon moeilijk om de juiste...

Lees meer
5 Styling tips voor Nicole

5 Styling tips voor Nicole

Heb je vragen over items in de blog of een andere fashionvraag? Mail dan naar:  info@yourpersonalshopper.nl 5 Styling tips voor Nicole     Nicole was de prijswinnares van de actie van een aantal weken geleden. Vorige week kwam ze met haar kleding naar mijn...

Lees meer
Stedentrip outfits! Wat zat er in mijn koffer naar Parijs

Stedentrip outfits! Wat zat er in mijn koffer naar Parijs

Stedentrip outfits Mijn koffer gaat altijd lekker vol omdat ik het heerlijk vind om 's ochtends keuze te hebben wat betreft mijn outfit. Wat gaan we doen die dag? Wat voor weer is het? En waar heb ik dan zin in? Fijn om dan mijn favoriete set voor de dag te kiezen....

Lees meer
Hoe style je een casual chique outfit?

Hoe style je een casual chique outfit?

Casual chique is misschien wel mijn favoriete look. Maar mijn outfit casual chique stylen, hoe doe ik dat? Even een paar voorbeelden op een rijtje.   1. Ik draag ripped jeans met een chique wit blousje. Daar voeg ik een stoere riem aan toe en style de set af met...

Lees meer
5 tips voor jouw bruiloft outfit

5 tips voor jouw bruiloft outfit

Heb jij binnenkort een bruiloft? Dan heb ik hier vijf tips voor jouw bruilofts outfit! Check voor je je outfit gaat shoppen altijd eerst de dresscode. Draag een klein handtasje of clutch voor je lippenstift en je telefoon, de grote tas blijft achter in de auto 😉 Neem...

Lees meer

Het kan zijn dat een aantal items uitverkocht is of nog maar in beperkte maten beschikbaar is.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperTV
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper