Al 18 jaar mag ik prachtige garderobes verzorgen voor mijn klanten. Ik zorg er voor dat mijn klanten met hun outfit de beste eerste indruk maken. Wie heb ik al allemaal gekleed? O.a. Bridget Maasland, Rob Stenders, Albert Verlinde, Maria Goos, de DJ’s van Q Music en Michiel Sampon. Ook heb ik in verschillende media gestaan zoals Nouveau, Grazia, De Telegraaf, RTL 4 Editie NL, Talpa, AD en Trouw. Afgelopen week nog had ik een interview met Omroep Brabant. Dit zijn ontzettend leuke ervaringen, maar het allerleukste is natuurlijk om elk seizoen weer voor mijn (vaste) klanten op pad te gaan! Hoe gaaf is dat?

In het filmpje hier onder kan je de highlights van mijn dag met Omroep Brabant nog eens bekijken.

Hier is nog een kleine selectie van de afgelopen 18 jaar in de media.

Hoe combineer je een tuniekje? Een aantal jaren geleden was de tuniek echt een trend. Deze trend is nu weer helemaal terug, en dat vind ik helemaal te gek! Ik droeg zo graag een tuniekje, dus nu ga ik er meteen weer voor. In dit blog geef ik je voorbeelden, kijk of jij ook weer voor het tuniekje gaat dit fashion seizoen. Maar natuurlijk heb ik ook veel outfits voor zij die wat anders zoeken voor het voorjaar dat steeds dichterbij komt. Ik heb al helemaal zin in de zomer! ūüėČ

Ben jij klein en fijn? Dan kun je deze tuniekjes ook heel goed als jurkje dragen.

Kies jouw set! Ga jij voor een zwarte pantalon met deze prachtige groen-zijden blouse? Of kies jij de zwarte jeans met rafels en het muiltje? Het muiltje is écht de hit van het komende seizoen. Nog even wachten tot het wat warmer weer wordt en dan kunnen we los met de muiltjes. Deze schoen geeft je huidige outfits weer een trendy boost.

Hier nog zo’n mooie set. De gestreepte blouse is altijd stijlvol. Zeker ook in een zakelijke omgeving is het altijd een topper, hoe je deze ook combineert. Kijk ook eens in je kledingkast waar je deze allemaal mee zou kunnen combineren. “haal meer uit je kledingkast” door te mix & matchen.

Zakelijk goed gekleed gaan is heel belangrijk en een colbertje dragen is dan altijd een goed idee. Een goede eerste indruk maken: Go for it!

Wat staat er niet op een jeans? Zelfs jeans op jeans is een goede optie. Probeer het zelf, lekker trendy!

OH! dat leren jack met sterren! ik ben verliefd!

Niet verder vertellen hoor, maar ook het kanten laarsje is in mijn kast beland. En ik ben zeker niet de enige, een van mijn klanten belde me op om te zeggen dat zij ook voor dit laarsje viel.

Volg me ook op INSTAGRAM.
Volgers vragen mij regelmatig wat ik dagelijks draag, dan kunnen ze van mij afkijken en in hun eigen garderobe een soortgelijke outfit stylen voor de dag. Daarom post ik nu (bijna) elke dag mijn Outfit Of The Day op mijn instagram account. Ook ga ik dan live op facebook om de set te bespreken.
Als jij dit leuk vindt, ga dan naar YOURPERSONALSHOPPERNL en volg me daar.
Laat me weten of je het leuk vindt door een hartje of duimpje te geven, en deel het ook met je vriendinnen.

Het kan zijn dat een aantal items zijn uitverkocht of nog maar in beperkte maten beschikbaar zijn.

Heb je nog styling- of fashionvragen? Bel me dan gerust even op, of mail naar info@yourpersonalshopper.nl
Op instagram is elke dag een nieuw trendy fashion item te zien, volg me daar ook.

Volg mijn kanaal op Youtube: Your Personal Shopper TV
Volg me op Instagram: @YourPersonalShopperNL
Like mijn Facebook pagina: Your Personal Shopper 
Volg mij op Twitter: @YourPersonalShopper